Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Ezt a HAF 922 25k felejtsétek már el, pontosan 10k különbség van a 912 és a 922 között, 25k-ért is lehet valóban venni, de fél vagy 1 év garanciával, amit ki az a hü..., aki megvesz...3 év garival 32k körül van, lényeg, h igenis megéri a 912 az árát, akinek nincs +10k-ja a 922-re, ami nekem nem is tetszik annyira, mint a 912
Píísz
Számomra egyértelmű a választás, nem fogok 10k-val többet kiadni házra és ezzel nagyon sokan így lesznek, a 912 Plus szerintem sikeres és népszerű lesz
-
Ditti9008
csendes tag
Sziasztok! Csak annyit szeretnék,h engem lehet érdekelne ez az lg kf310 táp,bár nem tudom h ez kéne e a telómba. Beázott és nem nagyon tudtak vele mit kezdeni...nem tom ez jó lenne e bele,ha vki tudja írja meg pm-ben. köszi
-
eculabs.cc
csendes tag
60dollár nem is rossz ár érte, De azért egy CM690 II szerintem jobb nála.
-
Kami11
őstag
-
kandi88
tag
Ha valaki észleli eme házikót bármely nagykerbe az bátran szóljon, sőt kötelező belinkelni az oldalt
-
mijos
senior tag
Ha 16-17 ezerért ilyet vehetnék újan, akkor biztos lecserélném a 922-t.
Nagy és én alig használom ki a helyet. De : 1. mikortól kerül a boltokba 2. mennyibe fog kerülni ? -
-
A Plus-nak fekete mindene, van e-sata csatlakozója az előlapi I/O porton, valamint egy 20 cm-es, pirosan világító venti fújja be a levegőt.
A sima 912-ből mindez hiányzik, illetve elöl csak egy sima 12-es venti hűvösít (ami alá / fölé persze lehet még egy 12-est beszerelni).
Szerintem megéri a plusszos."A szükséges Plusssszzzzzzzz!"
-
kandi88
tag
A 60 dolláros házat jól beárazták majdnem 24K-ba a PcGear-nél... hát ez fasza
Szerintem azért ennyi mert egyelőre csak itt lehet kapni és nincs konkurencia az üzletek között... vagy ilyen nagy haszonnal dolgoznak??? vagy ekkora adó van rajta???
Kinek melyik a szimpatikus -
Televan74
nagyúr
Én rendeltem egyet a PCGear -tól.
Várható szállítási idő október 19.
-
sz.j
nagyúr
HAF922 árak.
-
Sicilian
addikt
válasz
Televan74 #88 üzenetére
Egyébként pont ezt néztem, hogy már nem lehet 25k-ért kapni a Haf 922-őt
Annyira utálom, mikor szmucig vagyok valamit megvenni és később nehogy csökkene
az ára, hanem még többe is kerül..
Meg ahogy néztem a Pcgear a 912 Plus-t adja 25-ért, a sima tuti olcsóbb lesz
Veszek 1 matt fekete festéket, aztán megcsinálom úgyis magamnak.. -
Sicilian
addikt
válasz
AxBattler #65 üzenetére
Na basszus most nézem, ennyiért már nem kell, akkor tényleg inkább a Haf 922
azt 25K huf-ért meglehet venni
Ez csak a jó ár miatt kecsegtetett, de így kenjék a hajukra a magyar kereskedők !!Szerintem az a baj ezzel q.rva országgal, hogy mindenki azonnal akar meggazdagodni,
most tekintsünk el a szar adó és egyéb rendszerektől, ami nálunk van..
Miért jó az 1 kereskedőnek, ha valami jó áron van, b.szott drágán adom és lehúzok 10
embert, mint állat és kerestem zsét, kérdem Én nem lenne ésszerűbb olcsóbban adni
és megvennék mondjuk 50-en is akár -
Nos, általános ökölszabályként ezt szokták felhozni itt a fórumon: amit a nagyvilágban meghirdetnek X USD-s áron, abból - mire ideér - X EUR-os árucikk lesz (szállítás, vám, áfa, haszon, stb. miatt).
Legtöbbször bejön.(A 70 dodós árat meg nem tudom, hogy honnan vetted.)
Egyébként meg tényleg fölösleges ezen rágódni: 24k, és kész... -
theboobaq
aktív tag
24k?
Ennyi erővel a HAF 922-őt is megvehetném...
Jb mikorra lesz elfogadható áron? Úgy ahogy azt hirdetik "pénztárca barát" .
-
sz.j
nagyúr
válasz
AxBattler #74 üzenetére
Bocsi, de ki számolt itt euroban?
Mert ugye én a dodós árat írtam, és nem 80-al hanem csak ~70$-al számoltam, mert ennyinek tudtam a plussz árát.
De számoljuk az általad idézett 80$-al. és $/Ft-ban (és nem €/Ft-al).
A dolcsi mai eladási ára a privatbank.hu szerint kb. 225Ft.körül mozog.
Ha ezt elfogadjuk, akkor ~80×225=kb. 18000Ft, ami ugye azért kevesebb az általad kalkulártnál. (De az általam írt kb. 70$-al számolva ez csak < 16k lenne!!!)
De akár fel is kerekithetjük ezt kb. 20k-s árra.
Ugye így is jóval kevesebb az általad írtnál.De ezen, szvsz, kár vitatkoznunk ....
-
Kicsit azért pontosítsunk (idézet sp@artan hozzászólásából):
"US: Sima szürke belsős, eSATA nélkül: 60$
EU: Fekete belső, eSATA, nincs plexi oldallap: 80$ ('Plus')
ASIA: Fekete belső,eSATA, plexi: 100$ ('Advanced')"Utánaszámolva "reálisnak" mondható az ár: a 80 USD ugye nálunk 80 EUR, a mostani eladási árfolyam meg olyan 290 HUF/EUR. Tehát 80 x 290 = 23.200 HUF...
A 922-es alacsonyabb ára abból adódhat, hogy a raktáron lévő készletek régebbi szállítmányból valóak - amikor még erősebb volt hazánk fizetőeszköze.
Ez van. Shit happens.
-
pottyantós
aktív tag
Sajna itthon minden új termék így rajtol!! De eltelik egy kis idő és normalizálódik az ára!
-
sz.j
nagyúr
Azért azt nem szabadna figyelmen kivül hagyni, hogy a 912-ből állítólag három fajta lesz, természetesen más és más áron.
Lesz a "síma" 912 kb. 59$ (belseje szürket, az előlapján nincs annyi csati lehetőség, stb), lesz a 912 plusz kb. 69$ (fekete belső, stb). És olyasmiről is olvastam valahol, hogy valami Advence-d vagy mi is lesz még, bár erről még nem találtam infót. -
zotyi85
tag
Hát max 18-20ezerre gondoltunk itt sokan.Azt sejtettem, hogy a beharangozott 60$ helyett 60euro lesz az ára, mire ideér, de hogy kb 84 euro lett belőle, (aztaku*va), nagyon sok!
Ezek után egyértelmű, hogy 1-2K +, és megvan a 922, ami sokkal szebb.Mikor a dupla árat írtam, arra gondoltam, hogy hardveraprón 31k a 922-es, ez a 912 meg 16k lenne, ami majdnem a fele! Csak most "kicsit" túlárazták.
-
Duck001
tag
Ez várható volt még most jelent meg majd pár hét után
ha elterjed fog ott lefelé menni az ár! -
sz.j
nagyúr
válasz
AxBattler #65 üzenetére
Na, épp erről (is) írtam a minap a HAF922 topikban a 912-es házzal kapcsolatban.
Sajnos nálunk a kereskedők többsége úgy el van szállva, hogy döbbenetes ....
Most öszintén, ha 26-27k fölött valamivel meg lehet venni a 922-t ki fog 23-24k-t adni a 912-ért?
Legfeljebb azok akiknek nem számít a pénz, vagy azok akiknél nem férne el a 922 és kénytelen 912-t venni ...., mert neki mindenáron a HAF kivitelű ház kell (ami persze érthető!).Amúgy rém egyszerű a dolog, ott kell megvenni ahol reális áron adják és megbizhatónak tudjuk a céget.
-
Duck001
tag
"Magyarország mi így szeretünk"
-
biggamer
veterán
válasz
AxBattler #65 üzenetére
Sajna így már nem is olyan best buy.
Ez a baj a jó árú termélekkel, h mire elér a vásárlókhoz igen +emelkedik az áruk.Én is gondolkodtam ezen, de így ... inkább hozzá teszek pár ezrest és +van belőle a 922-es.
zotyi85
A 922-est +kapod max 28-ért ennek az ára meg 24.000 Ft.
Szóval akkor miről beszélünk ???Hol itt a dupla ár ???
-
zotyi85
tag
A 922 nekem is rohadtul tetszik, csak az a kérdés, hogy megéri-e 2* annyit fizetni érte?
És ha megnézem ezt a 912-est, hát, nem is olyan rossz -
scuynat
csendes tag
top platform for personal belongings, hogy oda ne rohanjak...
-
Duck001
tag
Nem tudjátok mikor lehet kapni nálunk mert jó lenne egy fix ár nem tudok dönteni
hagy 922 vs 912 -
Probber
őstag
A belső az tetszik, de a külsővel nem vagyok kibékülve. Ez az összes HAF-ra igaz.
-
theboobaq
aktív tag
VÁÁÁ.... Ezt mikor lehet majd kapni?
-
priti
addikt
Nem rossz, de a piacon még mindig megtalálható borzalmakhoz képest vett komparatív előnyei miatt inkább, mint átgondoltság miatt. Ma, amikor 2TB-os HDD-t is vehetsz szerintem egy ilyen "pici" ház esetében kár beáldozni az 5,25-ös helyeket elméleti HDD-k miatt. Sokkal ésszerűbb földig pakolni 5.25-ös porvédőkkel.
Csavarozható aktív HDD tartót kínálni hozzá csomagban, vagy fizetős kiegészítőként tökmindegy, csak ne konzerváljanak 3-4 db 5.25-ös bővítőhelyet. Fölösleges érvágás, az meg olyanmindegy, hogy a 4 szegeccsel beteszik a HDD-tartót fixen, vagy 4 csavar és kivehető... ne adj Isten 12 csavar és eldöntheted hány részes 1-2-3 etc. Főleg a CM-nél akinek készen van ez a terméke, mert a stackerben is szerelhető... -
bartucc
addikt
Szerintem nem rossz, de csak főleg a dizájn miatt mondom.
Apróban nagyon jó állapotú ThermalTake V3 Black-eket lehet venni 8-10k között. Felül két venti, hátul egy venti, elöl egy venti, alul egy venti szintén berakható. Alsótápos szintén, oldallapra kettő 12-est is lehet rakni, bár én nem raknék, de lehetőség megvan. Anyagminősége se rosszabb észrevehetően tudtommal, legalábbis ránézésre. Ami meg pluszpont némelyeknél, full fekete kívül-belül. Ha újan drágább mint a v3, nem éri meg.
-
priti
addikt
Ebbe vízhűtést? Nekem két 5.25-ös helyet elfoglal (és egyben szellőzés szempontjából lezár) csak az az egység, amiben a pumpa van meg az előlapján a hőmérséklet kijelző, egyet a DVD, egyet a venti ford. szabályozó és ezzel már csurig is van a ház, tökmindegy mit szeretnék még, már buktam. Ez az első érvágás.
A tetejére kiteszed a radit, tök jó, de mé' kívülre kerülnek a ventik? Miért nem belülről fújja kifelé annyit számítana ha 2 centivel magasabb lenne? Ráadásul így rá kell tenned ventirácsot, különben lekapja valakinek az ujját ha csak szabadon forog a tetején, ettől viszont szélzajos lesz, meg rondább. Második érvágás.
Ahhoz kicsi radi fér a tetejére, hogy mindent bevizezz, de az oldallapról meg nem tudod rendesen hűteni a lapot meg a ramot.
Vízhűtött CPU mellett túl forró az alaplapi híd az OC miatt, befűti az egész házat a HeatPipe meg a VGA, ha meg bevizezed a lapot buktad a VGA-n a vizet, mert akkor meg a radi lesz kevés, mint hőleadó, érvágás, na meg a tartályt az hova?
Kívülre bordázott alut a seggére a venti elé, hogy dolgozzon rá a radira, hátha elég lesz úgy mindenre bár a rendszerfolyadék elég kevéske, de amit a házon megpórolsz abból tudsz venni alaplapra blokkot. Na de hogy teszem oda a tartályt? Agyonhajlítom a csövet és rágyötrök egy 10cm magas tartályt úgy, hogy a csatijai kifelé álljanak? Oké, hogy mondjuk beszúrom a tartály egyirányba álló csatijait a kiépített furatokba stresszmentesen, na de a radi is kinnt van, onnan hol megy vissza a cső? Áá lássuk be, víznek ez kicsi.
Ha meg barkácsolni kell, akkor meg tökmindegy milyen házat veszek. Egy morát bárminek az oldalára fel lehet dobni, egy bilincs és bárminek a seggén ott a tartály, 4db 5.25-ös hely meg mi? Extra az manapság?Igaz kevesebbet kell barkácsolni, ha vizet akarok, de az hangos vízhűtés lesz egy barkácsolt házon, ami felét éri, mert barkácsolt. Ez az a ház, ami tök jónak tűnik, de valójában egy középszar léghűtéses ház. Nekem kb. ez jött le, mert a léghűtést nézve meg nem egy full extra, hosszában szellőzős klasszikus. Biztos, hogy velem van a baj, de nem értem mitől kell itt elájulni, ha már a kezemben a fúrógép meg az előkészített ház, olyan mindegy hová, meg hányat fúrok. Akinek meg léghűtése van az meg miért ájuljon el és cseréljen erre? ...hááát én nemtom...
-
Gabboo
tag
Lefelé bővítik a termékpalettát, dicséretes. Ha tényleg 16k körül lesz itthon, akkor tényleg "gémer" alternatívája lehet a 690-nek. Én a kicsit szolidabb házakat kedvelem, de egy gyenge (és pénzesebb) pillanatomban lehet elcsábulnék.
-
radi8tor
MODERÁTOR
.
-
bartucc
addikt
Kiváncsi leszek az árára, de ha 16 felett lesz, nem éri meg az árát szerintem. Nem sokkal több a 922, és nem egy kategória a kettő.
-
zH.
senior tag
Ez igen jó ár érte. Viszont már rég megrendeltem a Lancool K58-at. Kíváncsi vagyok rá ,héten jön meg. De azért 1-2tesztek elolvasok majd a házról.
-
60 nekem sok érte...feleennyiért is lehet kategóriailag hasonló házat venni.(pici túlzással)
De kétségtelenül jó ház lett belőle. Pirospont Aeroéknak -
Xaels
félisten
válasz
AxBattler #38 üzenetére
Nekem NZXT Vulcan -om van. Nagyon jól ellátott ház és könnyen szerelhető. A kialakítást tekintve egy 5970-es VGA is belefér. Kicsit várni kellett rá de szerintem megérte az árát. Én csak ajánlani tudom, bár a külsőt tekintve mindenkinek más az ízlése. Én HAF helyett döntöttem emellett.
-
SzlobiG
félisten
Ennyiért tényleg nagyon jó vétel nem sok különbség van a többi verzióhoz képest...
-
CoDWaW07
őstag
Egész jónak néz ki ,főleg 60 $-ért..
-
biggamer
veterán
Cooler Master HAF 912 - olcsó PC kuckó : [link]
-
sp@rtan
senior tag
,,The HAF 912 won't actually be a single product though - there will be a variety of three for different markets: The US will get the vanilla model, which costs an impressively low $59 MSRP but lacks the painted black insides, eSATA on the front and transparent side panel. In the EU we get the 'Plus' model at an also acceptable $79, which has all the black bits but no window again, and Asia gets the 'Advanced' model at $99 with window and all black inside and out."
Ergo (esetleg ha valaki nem érti) :
US: Sima szürke belsős, eSATA nélkül: 60$
EU: Fekete belső, eSATA, nincs plexi oldallap: 80$ ('Plus')
ASIA: Fekete belső,eSATA, plexi: 100$ ('Advanced')Forrás: bit-tech.net
-
Bejövős nagyon.
Karácsonyra szerintem beújítok egy ilyen plusszosat, ha nem jön ki addig valami normális mATX ház. -
Srodney
senior tag
jó-jó de ezen is van még mit maszekolni...
-
Duck001
tag
Hát szép szép de inkább veszek egy haf 922-őt most 25k
szerintem ennyiért jobban megéri a 912-őt sem ússzuk meg 20k alatt szerintem -
Derrewyn
senior tag
Bizonyára a sima kerül annyiba.
A fekete belsőn kívül egyébként más különbség is van a normál változaton:
- led nélküli 12 cm-es ventilátor van elől
- nincs e-SATA az előlapon
- egy csavarmentes rögzítőt adnak a 5,25-ös helyekhez (a képek alapján)
- eltérő bővítőhely takarólemezek -
mrhitoshi
veterán
Ha ezt tudom, nem vettem volna meg a CM Gladiator 600 házamat
, de hát ez van, viszont nagyon jó ár érte, ahhoz képest, hogy a Haf házak 30-25e Ft között mozognak.
-
Воланд
titán
válasz
zsirfecske #8 üzenetére
Persze, meg az áfa, meg a nagyker-kisker haszna még rájön, rögtön kb 25 rugó lesz nálunk. De a ház maga nem rossz.
-
Pepe78
őstag
nagyon megnyerő ár/érték.
mondjuk az árat még megvárnám...
Ez egy magyaroknak szánt edisón! -
Rossi
addikt
Először vártam, hogy kiderüljön ez is kerül vagy 20k-ba, de ez a 60 $ tényleg jó ár. Nem sokkal volt olcsóbb a Tritonom, de nem is tud ennyit...
-
sp@rtan
senior tag
válasz
pottyantós #28 üzenetére
A Plus-nak fekete a belseje, a simának nem. Ez már tuti.
-
LW
őstag
Nekem 690+gyári plexi oldallapnál szebb ház maximum Corsair Obsidian 800d lehet, Hafok kifejezetten nem tetszenek. Izlések és pofonok.
A belseje viszont annál inkább pöpecebb.
-
MrSealRD
veterán
Hosszú idő óta végre egy ház, amire azt tudom mondani, hogy még meg is venném...
-
pottyantós
aktív tag
-
sp@rtan
senior tag
Akkor most fekete vagy sima szürke a belseje? [link]
Ha fekete, akkor kell.. -
Recon666
Közösségépítő
Jól néz ki, és az ára se vészes.
-
pottyantós
aktív tag
Nagyon jó ház lesz a kategóriájában! Inkább 912 min CM690!
Szürke belsővel fog érkezni végül? Mert a hivatalos weben így tüntetik fel! Fincsi lett volna fekete belsővel...
-
Azt hiszem megvan az új házam.
Mindene megfelelö,és az ára is igen kedvezö -
Jhonny06
veterán
CM690 áron is sokkal inkább ez.
-
spuros
őstag
Ha ebben az árkategóriában marad (szerintem itthon 20K felett lesz jó szokás szerint) akkor benevezek talán..
-
Sicilian
addikt
Eddig sajnáltam a pénzt a HAF 922-re kiadni, de ez, ennyiért bejátszik nálam
-
Xaels
félisten
Egész pofás, de ennyiért van házon belül konkurencia. Szvsz ha már HAF akkor mindenképp a nagytesók közül valamelyik. Persze nem mindenki engedheti meg magának, de azok úgy is ennél olcsóbb ház kategóriában fognak nézelődni.
-
dangerzone
addikt
Nekem tetszik.
Szerintem teljesen jó. Kár hogy már megvan a nagytesó. -
h-yle
addikt
válasz
GegeWarrior #11 üzenetére
Majd ha legalizáljuk a kenderszármazékokat, meg az őssejtkutatást. Addig örülök a 220-nak is...
-
GegeWarrior
senior tag
ja de milyen olcsó lenne 150 Ft-os dollár mellett
-
^Clown
addikt
Eddig az olcsó és a gémer nem voltak épp szinonímák. Dícséretes!
-
Angel1981
veterán
Ez tényleg nagyon jó ár érte!
-
atti_2010
nagyúr
Hat ha mire ideér 60 euró lesz akkor már nem is olyan baráti mert 20k ért én sokkal jobb házat vettem.
-
Nordic
Közösségépítő
Milyen "picike" egy HAF 932 vagy 942-höz képest
. De az ár baráti
.
-
lujó55
addikt
És még a tetejére is lehet pakolni! Hmmmm! Hát én befüvesíteném!
-
ftc
nagyúr
60 az jó is lenne érte...Lehet elgondolkozok majd Aerocool helyett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A HAF 912 Plus a népszerű termékcsalád egyik legolcsóbb képviselője lesz.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest