Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz csab2 #7099 üzenetére

    Elírtam.Vagy mellégondoltam...Tulajdonképpen erről vanszó:
    "A többek közt a Nokia E52, E66, E72, E71 és N97 készülékekkel (lényegében mindegyik symbianes okostelefonnal) kompatibilis szolgáltatás eddig bétaüzemben működött és ingyenesen nyújtotta a Nokia, mostantól azonban a magyar felhasználóknak különböző konstrukciókban fizetni kell a használatért. A gyártó a három hazai operátor közül kettővel egyezett meg a feltételekről, így egyelőre csak a T-Mobile és a Pannon ügyfelei használhatják készülékükön a Nokia Messaging-et.

    A szolgáltatást az operátor számlázza ki az előfizetőnek, különféle konstrukciókban. A Pannon SIM-kártyánként 1 forintot kér a Nokia Messaging használatáért, ebben azonban nincs benne az e-mailek forgalmazásához használt adatforgalmi költség. Éppen ezért feltétel, hogy az ügyfél legalább egy 100 megabájtos adatforgalmat tartalmazó mobilinternet-előfizetést is kössön a kártyára. A T-Mobile-nál nincs ilyen feltétel, a magentaszínű szolgáltató azonban cserébe jóval drágábban kínálja a Nokia Messaging-et. A szolgáltatás havidíja itt 990 forint, de ha van az ügyfélnek mobilinternet-csomagja is, akkor csak 590 forintot kell fizetnie havonta.

    A Nokia Messaging-et mindkét szolgáltató ügyfelei egy hónapig kötelezettségmentesen kipróbálhatják."

    Elvileg egyébként nagyon jó volt,azt kivéve, hogy max.a wlan választásra vonatkozó kérdést hajlandó feldobni. Erről írtam nem egyszer, hogy ezzel nagyon flottul működött, de a havi 590 Ft kissé (nagyon) parasztos érte. Ugyanakkor, ha van egy gmail fiókom, ahova "összegyűjtöm" a leveleimet, ugyanúgy potyogtatni tudom a leveleket (kivéve a folyamatos figyelést, ha jól emlékszem, 5 perc a minimum), de nincs "törölt" mappa, áthelyezni se lehet a leveleket.A nokiással ellentétben viszont beállítható úgy, hogy minden csatlakozásnál kérdette, mivel akarok csatlakozni. Mivel csatlakozni akarok...

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák