Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabogab

    csendes tag

    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy mi a tapasztalat bluetooth-os füles használattal?
    Volt egy Nokia fülesem, amit még boldogult 6230í-hez használtam. Amikor megvettem összel az E52-t, a boltos rábeszélt 5000Ft-os Nokia fülesre, mert ez tud hanghívást is. Megvettem, de mivel mindenki panaszkodott a hangjára,rendeltem egy BH 606-t, mondván, ez kimondottan ehez a telóhoz van kitalálva.
    Közbeszúrom a lényeget:én irodatechnikai gépeket javítok egy cég alkalmazásában, és mivel telefonon kapom a címeket, koszos sokszor a kezem,az oldalamon van a teló, a fülest kapom ilyenkor fel.
    Próbálgattam a régi fülest és rájöttem az is tud hanghívást, csak a hangerő minuszt kell nyomni hosszan. Erre lemondtam a 606-t, hogy minek! Pár nap után a sok visszajelzés megerősitett abban, ez bár hagminőségre sokkal jobb /drágább is volt/, de hibás lehet, mert főleg mozgás közben szakadozik a hang, mintha legalább 5 méterre lennék az anyakészüléktől, nem pedig rajtam lenne. Hát mégis megvettem a 606-ot. És most jön amitől odavagyok, az új füles is ugyan úgy viselkedik. Átraktam már az övemen a bal oldalra, mivel a bal fülembe szoktam tenni, hülyeség, de hátha leárnyékolom a sok vizzel a térerőt. Csináltam újra szoft frissítést, másodjára az itt olvasott tanács szerint:hard reset elött a csak kellő proramokat elmenteni,új szoft, mégegy hard reset, programok vissza.
    Sajnos mostmár majdnem biztos hogy hogy hardver hibás a gép.
    Beszéltem a Nokia szervízzel és azt mondták beküldik a központi szervizbe bevizsgálni.
    Nohát ettől ver ki a víz. Egy még nem próbált dolog elé nézek, mert ez megvárható, persze mostmár csak jövőre, hogy frisssítik ők a szoftvert, mert az állítólag nem ugyan az, mint amit mi tudunk elkövetni otthon a netről!!
    Válaszokat elöre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák