Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drkbl

    őstag

    válasz drkbl #1765 üzenetére

    Ez is megoldódott, sajátos módon. :D A Nagy sebességű csomag-hozzáférés kikapcsolása helyett újraindult a telefon, azóta megy a keresés. A prediktív opció elég használhatatlan, nem nevekhez kapcsolódó szavakat ajánl fel.

    A HP laptop Bluetooth adapterével szinte gond nélkül ment, az itthoni Hama/Toshiba párossal a PC Suite-hoz kapcsolódás minden lépése másodszorra sikerült, de sikerült. Mindkét esetben BT füles kapcsolat mellett.

    Hangminőség: ugyanazon pozicióból gyors egymásutánban telefon T-Home, Pannon, UPC irányba BT fülessel: az UPC előfizető említette, hogy néha kimarad egy-egy szótag. Foglalkoztam VoIP hálózattal, megvan a szépsége annak is, ha különböző veszteséges kodekek állnak egymással szemben, amelyeket eredetileg analóg bemenet tömörítésére találtak ki. Régen, amikor épp áttértek VoIP alközpontra, elég ciki volt GSM-ről a K&H bankot hívni, de ők is finomhangolták azóta a rendszert. Talán itt is erről van szó.

    A céges WPA-enterprise TKIP / PEAPv0-MSCHAPv2 hálózathoz még nem sikerült kapcsolódnom, holnap lesz a rendszergazda, egyeztetek a pontos titkosítási beállításokról.

Új hozzászólás Aktív témák