Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Degeczi

    nagyúr

    válasz Gaabor80 #16134 üzenetére

    Köszi, ez jó tipp, nálam fölváltja a BestProfiles-t! :R

    Mert pl. nem csak GSM hálózati cellához, de GPS pozícióhoz vagy wifi hálózathoz is lehet kötni egy üzemmódot. Különösen ez utóbbi jó, mert így tényleg csak otthon kapcsol át "Otthon" profilra, míg a BestProfiles már az autóban is, amikor a hazai cellák körzetébe érek.

    Plusz így végre tudok az autós bluetooth kihangosítóhoz is profilt rendelni, ami eddig nem ment a Nokia régi (már E51-en is meglévő) hülyesége miatt: alapban nem lehet megadni, mire szolgál egy bluetooth eszköz, csak saját maga hajlandó fölismerni - és a Sony Ericsson autós szettet vmiért "fejlhallgató"-nak azonosítja.
    De a Situations-ben végre lehet bluetooth eszközhoz is profilt társítani.

    Csak nehogy arra a sorsra jusson a program, mint az annak idején hasonlóan jó, de szintén Beta-Labs-os Nokia Conversation: azt teljesen a sorsára hagyták, és a mai telefonokon (így az E52-n sem) már nem működik - pedig azóta sem találtam hasonló SMS-rendszerező programot... :(

    Itt pláne fontos lenne a folytatás, mert sajnos elég bugosnak tűnik: egyszer újra is indította a telefont, a Naptárbejegyzéshez automatizálás pedig nem is működik, nem tudok változtatni rajta (ez az egy, amiben jobb volt a BestProfiles: ott meg lehetett adni, h ha pl. "Megbeszélés"-t lát a naptárban, váltson át ahhoz tartozó profilra. De ez annyira nem fontos)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák