Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz Dariusz #1568 üzenetére

    valami nincs jól beállítva a kimenődnél ... A gmail az a fiók, amivel nekem 38 nap alatt egyszer sem volt gondom. Kimenőben akkor szokott várakozni,ha valami bug van a kimenő beállítással...
    Én leejtettem az egy napos E66-mat. Hatezer volt a kamera csere, mert valami megsérült benne és egy vékony, függőleges csík volt a képeken. Az akksija onnan kezdve szinte szemmel láthatóan merült készenlétben is. Aztán a használati utasításban olvastam, (egyedül ennél a készüléknél),hogy óvakodjunk a törpétől,meg a telefon leejtéstől, mert meg sérülhet a szoftver is... ami az akksi üzemidő romlását eredményezheti. Gravitáció,ugye; a súly a megbízhatóság jele,de nagyobb súly nagyobbat csattan, ha leesik... Az E51-et 3x ejtettem ki a kezemből,na,annak különösebb baja nemvolt sosem,csak a bal felső gombokat kellett visszatuszkolni a helyére.
    Végső konklúzió: a leejtés utáni működés sok összetevőtől függ:anyaghasználat, összeszerelés, a leejtés magasságától, a becsapódás szögétől és a talajtól. Meg a szerencsétől. De alapvetően a nem ütésálló telefonokat nem erre gyártották.

    E71: hát...szép darab, jó darab, próbáltam is már, meghülyülnék az egymás mellé zsúfolt 3 mm átmérőjű gomboktól.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák