Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz M_Tomi0227 #13927 üzenetére

    Csatlakozva az előttem szólóhoz:
    A kijelzőre nem tudsz + ikonokat kirakni, de a megoldás egy task és a smartsettings.

    Többször írtam róla, most még egyszer:
    A Smart Settings vagy startmenü kinézetre ilyen: [link]
    A gyártó oldala: [link]
    Ára kb. 2900 Ft.

    Alkalmazások és kontakt személyek gyors elérése, easy lock és easy unlock funkció
    Alapprogram.
    Ahogy én használom:
    bal oldali választógombbal "csalom elő". Függőleges irányban felugriklevő 5 gyorsindítás 6 alkalmazás gyorsindítása, ikonnal vagy anélkül. (Júzer beállítása szerint.) A kiválasztott menüpontok között le-fel egyesével, valamint a navi gombbal jobbra-balra hatosával lehet lépkedni. Ha csak 12 alkalmazást raksz be, 0 és 9-es, valamint csillag v. kettőskereszt gombbal (helyiérték szerint) el lehet indítani. Pl.: nálam a ForecaWeather a 6. Gyorsindításhoz megnyomom a bal választót, felugrik a Smart menü és nyomok egy hatost. Foreca indul. Kilépni nem kell belőle.
    Kiválóan kiegészíti a vízszintesen, felette levő 5 gyorsindító ikont. (Tudom, 6 van, hatodik a módváltó kell, hogy legyen.) Felugráskor nem takarja ezeket az ikonokat.

    Másik alap alkalmazás nálam a Handy Taskman. Azért preferálom jobban, mint az egyéb task alkalmazásokat, mert a menü billentyű hosszabb megnyomásával előcsalt kijelzőn (én így állítottam be) a futó alkalmazások jelennek meg, jobb oldalon, mellette pedig a RAM, telefon memória és a kártya pillanatnyi foglaltsági állapota. Ebben a helyzetben elegendő a keresett alkalmazás kezdőbetűjét beírni és mint a telefonkönyv, feldobja az adott betűvel kezdődő alkalmazásokat. A taskmanból ki lehet lépni, a menü billentyűvel bármikor gyorsindítóható. A navi gomb jobbrával pedig egy gyors indítás menüt lehet behívni, egy kijelzőre függőlegesen 7 alkalmazás fér el. Ha 14 alkalmazást raksz fel, egy felfele klikkel a következő hetet láthatod.

    Gagyi: A Skypee itthon legalábbis nagyon jól működik. Jól hallható, nem szaggat, jobb, mint a pl. a Nimbuzz. Nekem van egy 1100 Ft-os előfizetésem, ennek fejében a belföldi vezetékes számokat korlátlan ideig és mennyiségben hívhatom, szoktam is használni. De, ha felraksz az egyenlegedre mondjuk 10 eurót, mobilszámot is hívhatsz, vagy 10 eucentért írhatsz SMS-t. Adatforgalma nem nagy, de természetesen wlannal az igazi...

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák