Hirdetés
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
hcl
titán
válasz
#54715584 #325 üzenetére
Hm, gondolkodj reálisan el azon hogy átlagos fizetésből 1 gyereket hogy a rákban tartasz el?
@fordfairlane : nem a fevonulások ténye zavar, hanem az hogy egy ilyen gusztustalan és természetellenes dolog miatt...
@többiek : Én még ha minden igaz toleráns vagyok, de azért a jó ízlésnek is vannak határai. Nem mondtam hogy le kéne lőni az összeset (nem is gondolkodok így), vagy hasonlót, de azért ne már hogy még ők legyenek felháborodva hogy nem tetszenek valakinek... Ne nyomják már a pofámba hogy hú ők melegek, nem is érdekel.
Buzibár legyen csak, magamtól nem megyek be. Házasodjanak, semmi közöm a magánéletükhöz. Na de felvonulni...
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fujifilm X
- EAFC 25
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Karcmentes Fóliás Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9.Gen / I7-1185g7 32GB 2000GB FHD+ IPS Érintőkijelző
- Poco m5s 8/256gb, 3 hónap garancia (új, bontatlan)
- KERTVÁROSI VASBÁNYA /// Retró PC alkatrészek /// CPU, GPU, PSU, MOBO, RAM és kiegészítők
- Apple Watch Series 10 46mm Silver Al Blue Cloud SL GPS, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!