Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mano42
aktív tag
Nekem a raspbiannal fullhd monitorra kötve fekete keret volt és nem ment maximális rezolucióban,de uncommenteltem egy sort a config.txt-ben a fat partíción és megoldódott.
sudo leafpad /boot/config.txt
disable_overscan=1
ugyanitt
hdmi_drive=2 (a hang is a hdmi-n megy át ha esetleg a monitorodban beépített hangszórók vannak)
és ugyanitt
rm_freq= 900 (a pi1 alapjárati értéke volt 700 mhz, alapból azon fut).
Az igazság az, hogy pi2 re még nincs igazán optimizált linux, de remélhetőleg a következő pár hónapban lesz, ami van az is nagyon jól fut rajta a pi1-hez képest.
Transmissiont nem próbáltam, de gondolom itt is be lehet konfigurálni, hogy webinterfészen elérd (alapból a 9091 porton), utána meg valami remote appal (transmission remote gui windowsra, linuxra, androidra, esetleg ha valami igényesebbet akarsz androidra akkor ajánlom a torrnado-t, magyar fejlesztés, nem ingyenes de nem drága )
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest