Uhhh de csini jószág! gondolom lesz vagy 300 rugó ha nem több...
"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)

Uhhh de csini jószág! gondolom lesz vagy 300 rugó ha nem több...
"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)
Szerintem az 1500-1600 dollaros araval es az alaplapi integralt vezerlojevel elhuzhat a faszba a Sony... De komolyan, meg vannak ezek hulyulve? Miert lesz ez jobb, mint a harmadaba (na jo, 2 es feledebe) kerulo mac mini? Mert nagyobb a vinyo? Meg mert nem Core Duo, hanem Core 2 Duo? A nappaliba? Hahaha.... Legalabb egy gyenge gfx chipet berakhattak volna valamennyi memoriaval, hogy 1920x1080-ban ne akadjon annyira, igy egy kalap szar.....
Remelem hamarosan meghackelik az Apple TV-t, hogy fusson rajta windows, es akkor negyed ennyiert van nappaliba gep, kulon vga-val... Ha hajlando lennek mac os-t hasznalni, akkor mar lenne...
Kicsit ''erős'' szavakat használsz, kár hogy ilyen stílusban írtad ... mert tartalmilag jó amit írsz...
Egyébként: osx-et a hírek szerint fel tudnak rá tenni... szóval, ennyi erővel akkor már a win is elképzelhető hogy megy rajta.... a driver támogatásnál lehet esetleg gond, bár ez sem feltétlen igaz.
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
''...számos saját fejlesztésű Sony-alkalmazással érkező PC...''
Hmm...rootkit galore? 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Kíváncsian várom, mik lesznek az ilyen mini-s dolgokból, de komolyan - egy ideje már vágyom arra, hogy a régi desktopomat lecseréljem egy ténylegesen mini gépre, amiben van egy normális videokártya (mondjuk egy 7300 GT erejével, nem kell nekem több), 1 GB RAM, egy Core (2) Duo proci, no meg egy közepes méretű (~200 GB) vinyó, meg persze DVD-olvasó (ha lehet, író is).
Ez már kezd a dologhoz közelíteni, kíváncsian várom, a többi gyártó mit lép rá.

Engem az érdekel, hogy ezek is fel lesznek telepítve, vagy én dönthetem el, hogy mit kívánok hasznosítani és mit nem?
Szép, de a 27cm picit nagy szvsz. Önmagában megállja a helyét a dizájn, de milyen formavilággal rendelkezzen mondjuk egy erősítő ahhoz, hogy ezzel egy állványon el tudjam képzelni?
Viszont lanpartyra tökéletes: középre berakni őket egymásra és körbe a játékosok ülnek monitorkábel-távolságnyira. Vajh hány korongot lehetne egymásra rakni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Biztos nem lesz olcsó, de nekem tetszik, inkább ez, mint egy mekmini.

Nagyon szép, a tudása viszont... -már írták.
VIGYORRRGAZMUS.....
Azt ne felejtsétek el hogy a németek és az angolok joban élnek.Ha valaki iylet vesz annak 1 szép gép kell ami jól néz ki.És ha van pénze akkor meg is veszi.
DANSZ!!
... a mac minit...

A Macmini is Core 2 Duo-s már, viszont HDMI és tuner nincs benne, és a vinyója jóval kisebb, mint ezé, de én is drágállom ezt a pár plusszt ilyen sok pénzért.
[Szerkesztve]
Warning: Explicit Content
(#12) macilaci78 válasza dr faustus (#11) üzenetére

Igen: megveszem a minit, cserélek benne vinyót, USB-s tuner, és két ilyen szettet veszek egy Sony árán. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Szép, szép, de bennem is pont ez fogalmazódott meg, az erősítővel és állvánnyal kapcsolatban.

Vajon hogy néz ki a belseje? Kerek alaplap van benne? 
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

''Viszont lanpartyra tökéletes: középre berakni őket egymásra és körbe a játékosok ülnek monitorkábel-távolságnyira''
integrált vga-val milyen lanpartyról beszélünk 

Quake 2 ![;]](/dl/s/v1.gif)
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

CS 1.6 
Nem noszogatni akarok bárkit is, de a notimon is kifogástalanul elfut 1024×768-ban.
És azért még ma is elég sokan nyomják.
[link] Ilyen grafikával csodálod, hogy elfut? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Es ettol meg jobban faj, mert annyit kellett volna csinalniuk, hogy egy bluray/hddvd lejatszot berakni, meg egy gagyi gpu-t, ami tudja a 1920x1080 akadas nelkul, es maris megvan a mindenvivo gep. Ehelyett ez meg egy tularazott koppintas. Milyen kicsi valasztja el a kiralyt a gagyitol...

Igazat adok a grafikus chipet illetően, de a túlárazás nem olyan extrém mértékű szerintem. A Macmini 600 vagy 800 dolláros, kell hozzá még külön tuner, méghozzá hibrid analód-digitális, jóval nagyobb vinyó, HDMI nem tudom, megoldható-e, és persze kell hozzá külön billentyűzet, ami az Apple féle ha jól emlékszem $79.
Persze az más kérdés, hogy ezekért valóban hajlandó-e a felhasználó ennyi plusszpénzt kiadni, de az látszik, márcsak a HDMI-ből is, hogy más vásárlói réteget céloz meg, mint a mini. De igazad van, tényleg elkélne egy jobb VGA.
optikai meghajtó? 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Doom 2 
Egyébként mért pont sajt az asszociáció ? Talán hollandok készítik ?
Inkább bon-bon -os doboz , vagy varró doboz 

biztos én vagyok a hülye, de hol van a cikkben, hogy milyen gpu-ja van? nem lehet, hogy egy normális nb graf. chip lesz benne (pl. Go6600, vagy Go7400)
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

Itt GMA 950-t írnak.
[link]
A gyártó piacra dobta a Sony Vaio asztali PC különleges formájú új változatát, amelyet kimondottan lakáshoz (nappali szobához) fejlesztettek ki. Először a januári, Las Vegasban rendezett CES (Consumer Electronics Show) kiállításon láthatták a fogyasztók az elegáns, kör-alakú Vaio VGX-TP1 masinát. Ez a termék egy PC és DVD-lejátszó egyetlen egységben.
Az új Sony Vaio PC 1,83 GHz-es Intel Core 2 Duo CPU-t, 2 GB DDR 2-667 MHz memóriát, Intel 945 GM lapkakészletet, 300 GB-os merevlemezes meghajtót és előre telepített Windows Vista Premium operációs rendszert tartalmaz. A henger alakú, asztali PC elsősorban nem teljesítményével hódít, hanem méreteivel. Átmérője mindössze 27 cm, míg a magassága 9 cm. Súlya is csak alig 4 kg. A masina HDMI-csatlakozón keresztül HD-képernyőhöz is csatlakoztatható, de DVI-D- és VGA-kimenetet szintén tartalmaz, illetve vezeték nélküli hálózathoz is illeszthető. Az optikai meghajtó a CD- és DVD-formátumok széles választékát – köztük a DVD+RW és CD-RW-t – támogatja, de meglepő módon Blue-Ray (új, a Sony által kifejlesztett optikai író-olvasó egység, ami egy DVD-méretű lemezre 25 GB adatot képes felírni) támogatása nincs megemlítve. A PC sok más határfelületet is magába foglal: pl. 4 USB 2.0 kapu, SD kártyaolvasó-csatlakozó és Memory Stick Pro és Duo csatlakozó.
A masina számos extrával kerül az üzletekbe. Ilyen például a fehér, vezeték nélküli billentyűzet és a távvezérlő. A Sony Vaio VGX-TP1 PC az USA-ban már kapható, ára 1600 dollár, Európában 1172 euróért (3722 lej) lehet majd megvásárolni valamikor az év második felében.
forrás: Csíki Hirlap.ro
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

második rész elvileg megválaszol engem is... de 27 centibe elvileg beleférne egy vga kártya is... na mindegy, nem reménykedem
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm
nem értem a lihegést a hdmi hiánya miatt a mac miniben. ez sem 1.3-as akkor meg miről beszélünk? 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

kalapdoboz.
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag
első ránézésre azt hittem, az egész cucc CD méretű...
tetszett 
The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

Tudom, hogy Sony és ezért biztosan drága lesz, de azért az vicces, hogy már azt írják egyesek, hogy ennyi pénzt sokallanak érte, amikor ott van a cikk végén, hogy az ár még nem ismert
No offense 
Amúgy nekem is tetszik, szerintem szép és a nappaliba tényleg jó lenne, csak kérdés számomra is, hogy ez a design sok helyre fog-e illeni. Persze minden nappali más, biztos van, akinek ez kell
.
hey-ho-let's-go

hozzám illene. ha nem lesz eszement drága, lehet beficcen
de tudom hogy úgyis drága lesz. a képen a háttérben az a monitor is érdekes 
A vér nem válik VAZZE!™
Az a monitor rajzolva van!

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
...elöl mindössze egy kártyaolvasó és két USB kapu lapul egy lenyíló ajtó alatt, a DVD-író tálcájának nyitásához pedig elég bárhol megnyomni a tálca fedelét...
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Ha a VAIO felirat all rajta, akkor reg rossz. 

Feketében jobb lenne.
És tényleg a VGA kulcskérdés...
A sok szögletes mellett, vagy rajta lenne egy kerek...

Elnézést a tudatlanságért, de miért kell egy ilyen gépbe tuner?
You gave me life, now show me how to live!

yammi!
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Ha jobban megnezed, a brit es a nemet ar nem ismert. De egyebkent google a baratod, es lathatod, ahogy irtam, hogy 1500-1600 dollar kozott van az ara ott, ahol a mac mini 600. Ha szerinted ebbol elhamarkodott kovetkeztetest levonni, akkor bocs, szerintem nem az...

Gonolom azért, hogy rögzíthessen tévéadást. Azért vettem bele a tunert, mert a Sony gépében is van, hogy összehasonlítsam, közel azonos tudás esetén melyiket érdemes venni.

Ott a pont!
[link] 
[Szerkesztve]
I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

Az ott egy X sorozatú BRAVIA....

Lehet, hogy nem túl jó és drága is de csinos jószág. 
''Öregember nem gyorsvonat!''

Okay, ott a pont, tényleg nem néztem utána jobban, sorry
.
hey-ho-let's-go

engem sokkal inkább érdekel h mennyi fog ezekből megsülni?... 
Helyesírási hibák ejtésére minden jog fenttartva.

Miért sülne meg? Ha a MAC mini sem sül meg -jelentőssen kisebb térfogatban!
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

rajzolva? az a sony 22'' monitora
kicsit fentebb szerepel egy másik hírben is...
A vér nem válik VAZZE!™
Gondolom nem veletlenul rakta bele integralt VGA-t.
Falsus in uno, falsus in omnibus.