Jó cucc, csak az árával nem vagyok kibékülve
New world...old thinking...IBM T60;)
Jó cucc, csak az árával nem vagyok kibékülve
Fura hogy csak egy PS2 csatlakozó van rajta.
Az X4500HD játékteljesítményben hogy viszonyul az integrált AMD/NVidia konkurenciához?
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Fura de nem egyedi ötlet.
Utóbbit ne firtassuk 
Different songs for different moods.

Jóval gyengébb. Nekem x4500hd van
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

"Kissé" GA-MA78GM-S2H utánérzés. De ezen legalább szabvány felfogatású a nb bordája, szóval könnyedén cserélhető nagyobbra.
Si vis pacem, para bellum.
Ez nem jo, nem fogad i7-t meg nem SLi-s mint az ASUS mATX-e... 
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
a floppy fölötti csati az micsoda?
amúgy, ez mitől mozibb lap mint bármely 780g-s mATX-es lap?
Az e-SATA és az IEEE port felett a 2 sárga az USB? Mert akkor igen hülyén néz ki, hogy nem egységes a másik kettővel. Tudom, úgysem látni, de akkor is.
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
vagy legalább a ps2 feletti páros meg lila lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Oda van írva mellé, hogy LPT.
Si vis pacem, para bellum.
Ha nagyon meresztem a szemem, a floppy feletti csatlakozó mellé egy LPT feliratot látok szitázva.
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
dzsunka:
1. nincs hd3200 igp, tehá gyenge 
2. lga775-be mióta mennek ulra kis fogyasztású procik?
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Ez egy marha jó kérdés, látom nem csak nekem tűnt fel.
Pluszba amit még nem értek, hogy miért nem lehet külön felsorolni az előlapi ill. hátlapi csatlakozókat.
Például a 2 firewire egyik elől másik hátul. Én speciel hirtelen el is kezdtem keresni mindkettőt hátul.
12USB.. kiváncsi vagyok, hogy ha hatot kikötök előre, akkor hátul mennyi fog továbbra is üzemelni. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Énse amíg nincs... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
E5200 mond valamit? Azt még ha alulfeszeled, passzívan is vígan elmegy, bőven sok 1080p-re is. 780g-től lassabb, 690g-től erősebb az igp, nem rossz cucc ez.
#14 lezso6 : Mármint mi nincs?

Ha a 780G-től kicsit lassabb, akkor valóban nem olyan rossz.
Viszont az a floppy még mindig...
Nehogy egyszer én is összedobjak egy matx-es kis htpc-t intel alapon, bár a P5Q-t nemszívesen cserélném le.
De ezzel az 5200-al csábító.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

itt egy teszt róla
floppy nélkül, itx méretben
A G45 chipset X4500HD vezérlőjét használom és a DXVA gyorsítása nagyon rendben van. Ha valaki nem akar játszani, akkor HTPC-re jó választás lehet. Egyetlen probléma vele, hogy ezen chipset DXVA képességeihez a hozzáférést csak kiemelt partnereinek biztosítja némi pénzmag fejében az intel. Ezért az open source videó kódekek többnyire, tudomásom szerint nem támogatják. Ha minden igaz az intel változtatni fog ezen gyakorlatán.
Anno elsiklottam a teszt felett, de valóban jó ez a chipset.
Gyorsan meg is néztem, hátha az ánusznak van valami értelmesebb lapja, de egyik sem tetszik nagyon. Feteken nincs hűtés pl. Bár ezen se látok. Hogy mennyire bírja így majd a deszka...
Majd körülnézek még jobban, nem pár perc alatt.
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Feteken nincs hűtés pl. Bár ezen se látok.
giga biztos bírja
ultra durable 3-as
már a 2-esen is olyan fetek voltak, amik alig melegedtek
zhagyma:
lehetséges
nvidia is nemrég adott ki patchet az mplayer-hez
ha izombol kell tolni, mert nincs dxva, akkor nekem az e8200 keves szokott lenni alapon nehany 1080p-s filmhez, de 3,6GHz-en mar jo.
Akkor nehogymar egy e5200 mindig boven eleg legyen alulfeszelve...
Akkor azok szarul kódolt 1080p-s filmek voltak. 
Csatlakozok marciashoz, nyilván ha nagyon akarnál találnál olyan kódolásút is, ami 4 hengeresen is zöcögne ![;]](/dl/s/v1.gif)
Akkor nálam komoly gond van...mert a E8200esem alapon simán visz mindenféle fajta filmet...

biztosan coreavc-vel nézted, nem pedig minőségibb ffdshow-al (codec)
esetleg bénán/alacsony bitrátával kodolt filmeket néztél
2.5ghz NEM mindig elég.
[ Szerkesztve ]
De kis baba alaplap ez, nekem pont ilyenre lenne szükségem - normális árban -.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0
ha pedig gyári lemezről megy a lejátszás, akkor a dekódolás miatt szinte mindig kevés lehet
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
Egy olyan chipset mellett amit pont erre találtak ki? Ha egy E5200 nem elég alapon 1080p-s filmeknek, akkor AMD oldalról nem lehet HTPC, mert ezzel kb egy 6000+ van 1szinten...személyes tapasztalatom nincs, de a sok összeolvasott cikkből nem ezt szűrtem le.
pedig biztos elég egy alulfeszelt E5200.
én egy E1200@2.6ghz dual celeront használok mozizásra, és csak a bluray-t tudom egyelőre hw gyorssal lejátszani, meg pár mpeg2 hd-t. tehát a többi film marad a cpu-nak. és mindennel elbír.
nálad valami nagyon nincs rendben.
tuti kmplayer-t használsz.
én mpc-hc, és néha bsplayer-t.
sőt a nagy gépen E8500@3.7hgz 45-50% fölött még nem nagyon láttam a cpu-t 1080p alatt...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

kodek-függő. a legjobb minőséget adó kodek CPU-t használ (ffdshow), teljesen mindegy milyen videokártya van mellette
azok a kodekek pedig, amelyek képesek a GPU-t hasznosítani, könnyedén elvannak 1ghz mellett is. viszont ezek képminősége és kompatibilitása messze nem tökéletes!
ott a pont ffdshow-t hasznalok 
na majd kiprobalom mpc-hc-vel is

hali mindenkinek
mondjatok valamit erröl a konfigrol,jo-e?
Gigabyte MA790GP-DS4H
AMD 64X2 7750+
Corsair twinx 2x2giga 1066Mhz 5-5-5-15 idözitéssel
Rad HD4850 512
Sinan 530W táp
de a procin még tudok változtatni,nem soka(FT)t,és a vga tipusa(gyárto) is homály
azaz tul sok a választék 

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)