Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) wwhy

wwhy
(PH! addikt)

hohó, ezt már hozhatja a Jézuska :D azért egy DVI csati elfért volna :U

[ Szerkesztve ]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#2) Integra

Integra
(Jómunkásember)

zsír

(#3) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Moto RazR. :C

Nekem tetszik. :K

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#4) orbano

orbano
(PH! félisten)

ez baromi jó!

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Ezzel már lehet kenyeret is szelni.. :)

Swarm is coming.

(#6) VaniliásRönk válasza alien_ (#5) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Tortát már szeltek notival. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#7) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

dejó, már sárkányt is lehet eregetni a notival...

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#8) Integra

Integra
(Jómunkásember)

és hol a 3g modem??

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

A motorola divatot teremtett a penge telefonokkal,és tessék most már vannak penge notik is.
Mi a következö vékony dolog?Lehet tippelni

(#10) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

milyen szó már az hogy eljövend?

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#11) Harlek

Harlek
(tag)

Én a HDMI kimenetet hiányolom róla, de még így is nagyon kellemes ajánlatnak tűnik.

(#12) wwhy válasza Psych0 (#10) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

archaizmus, az 'el fog jönni' jövő idejű mai alak régi(es) formája.

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#13) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

Optika van benne? mert am ásik oldalát nem mutatták, mondjuk amd platformot is belecsempészhettek volna. A sok inteltől már herótom van.

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#14) Straw válasza Harlek (#11) üzenetére

Straw
(senior tag)

Én inkább a DVI-t meg plusz legalább 1USB-t, de dícséretes viszont az USB/eSata.
Jó vételnek látszik.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#15) xedos

xedos
(PH! addikt)

KELL :-)!

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#16) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Teljesen jó és ára is korrekt! Hát nem bőven jó (kiszolgál) 450Eu-ért arra, amire kitalálták? És még szép is, praktikus. Persze most jön majd az, hogy "futéja krájzisz?!" meg "visziea háádét?!" stb.

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#17) orbano válasza Integra (#8) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szemfüles! anélkül notit venni manapság szerintem baromság :U gyártani meg pláne

A vér nem válik VAZZE!™

(#18) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Úgyfest akkor kell egy usb hub is mellé, én sajnos már nehezen tudnám még noti esetén is egy usbvel elképzelni az "életem".

Soirée...

(#19) Straw válasza vanhalen (#16) üzenetére

Straw
(senior tag)

Aki ilyet kérdez;
"persze most jön majd az, hogy "futéja krájzisz?!" meg "visziea háádét?!"
az nyilván nem fog ilyet venni, vagy ha mégis akkor nagyon fog csodálkozni mikor kipróbálja...

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#20) orbano válasza vanhalen (#16) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mondjuk a 720p nem egy rossz dolog, ha elfut egy ilyen gépen zökkenőmentesen. még a kis netbookokon is jobban néz ki egy ilyen videó, nemhogy egy ilyen "nagy" gépen.

A vér nem válik VAZZE!™

(#21) orbano válasza Loretto (#18) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

tényleg a másik valami esata buzulás... kár érte, 1 tényleg használhatatlan. vagy vegyem ki az egér adóvevőjét, ha szeretnék pendrivera másolni valamit? :F barmok... bár szerintem kötelező jelleggel tesznek bele ilyen kompromisszumot, különben túl jó vétel lenne...

A vér nem válik VAZZE!™

(#22) Vico87 válasza orbano (#20) üzenetére

Vico87
(tag)

Tutira viszi, nekem az Athlon XP 1600+ tökéletesen viszi a 720p felbontású HD WMV-t (mondjuk 1080-at már nem, és a H264 720p-ben is akad).

Tetszik a gép, a 2 USB szűkös lehet, de azon kívül nagyon jó. Dellem van, és minőségre tökéletes, gondolom ezt is jól összerakják.

(#23) ProximaC

ProximaC
(újonc)

hello

Anyám nekem adta a céges laptopját amit rendszargazda jelszó véd. (Felmerülhet a gyanú h lopott a cucc de többféle irattal is tudom bizonyítani hogy nem. ) próbáltam rakni új windows-t, meg van linuxos törő szoftver de nem lehet csak hard disk-ről bootolni. Nem enged be a biosba és a boot optionsba sem.A csökkentett mód parancssorral sem opcionális mert oda is a jelszó kell. Próbálgattam az általánosabb jelszavakat, a céges mozaikszavakat, a semmit is. A jelszót úgy néz ki nem lehet megszerezni szal csak a user jelszó van. Lenne egy lehetőség, biost újraíratni, de az 22ezer Ft lenne.
Ha valaki tud bármilyen megoldási lehetőséget kérem írja le. Amúgy 10 rongyot fel tudok ajánlani a célra.
hp compaq 6730b, csak userként lehet belépni, minden egyéb adminjelszóval védett.

[ Szerkesztve ]

(#24) kételkedem válasza ProximaC (#23) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy picit eltévedtél.
Azonnali notebookos kérdések órája

---------------------------------------------

450 $-t NAGYON megérne! Sajnos nálunk kb a duplája lesz az ára :(

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#25) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Uhh de jo cucc! :Y

.::www.megadanceradio.hu::.

(#26) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:Y nagyon komoly

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#27) zdanee válasza ProximaC (#23) üzenetére

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

OFF
BIOS tipusat megnezed, master-passwordot megkeresed, boldogsag: http://www.xs4all.nl/~matrix/mpwlist.html
/OFF

Nekem is hianyzik rola a harmadik usb, a hdmi, es zavarna hogy max 120 fokos szogben nyilik a kijelzo. Az ara barati, bar azert ezek elegge alacsony teljesitmenyu procik meg igy is (atom ketszerese kb), es a reszemrol kivarom ameddig ezekbe a culv-s kutyukbe elkezdenek diszkret grafikus magot rakni, a Flash 10.1-el mar van ertelme.

Zipit Z2 idomár

(#28) arn

arn
(őstag)

de jo, hogy masolnak le koncepciokat, hogy fingjuk sincs a lenyegerol :D

http://project-brian.blogspot.com/

(#29) rii válasza Loretto (#18) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

egy usb nem usb
2 usb fél usb
4 usb egy usb

.... egy usb nem usb

akárkivót'tevótá

(#30) Athanáz9

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Éljen. De mi a topik új címe?

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#31) .mf

.mf
(PH! addikt)

Már megint a dizájnt (vékonyságot) tartották előbbre, mint a használhatóságot :(
1 USB, 1 eSATA-USB, 1 D-sub, ennyi? +1USB, DVI vagy HDMI, Gb Ethernet, dokkoló port? Pedig lenne hely hátul...
Ez az egész THIN láz nagy kalap ****. Inkább legyen 5mm-rel vastagabb, de használható, portokkal ellátott és strapabíró, mint ilyen vékony vacak.

(#32) rii válasza .mf (#31) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

kék LED szindróma

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#33) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Le kéne már szokni a D-Sub video kimenetről. Akkor már inkább HDMI, kisebb is jobb is. Vagy esetleg DVI...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#34) janos1988 válasza Vico87 (#22) üzenetére

janos1988
(őstag)

Usb hub.

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#35) orbano válasza janos1988 (#34) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

igen, egy ultravékony, ultrahordozható laptop mellé minden vágya az embernek egy gagyi usb hubot cipelni magával... oje

A vér nem válik VAZZE!™

(#36) janos1988 válasza orbano (#35) üzenetére

janos1988
(őstag)

Ki mondta, hogy cipeld melle. Otthonra.
Ezt most ugy mondtad, mintha egy ultravekony notebook melle cipelne folyton usb-s bill-t, egeret meg hordozhato vinyot (ha mar annyira hianyolta a sok usb-t)... oje

(#38) rii válasza janos1988 (#36) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

ha USB hub, akkor aktív .. az meg má'megint 2 madzaggal több ...

akárkivót'tevótá

(#39) janos1988 válasza rii (#38) üzenetére

janos1988
(őstag)

Asztal alatt elfer, senki sem latja :)
Meg mindig jobb, hogy ha egy megy be es nem tobb.

[ Szerkesztve ]

(#40) flimo

flimo
(őstag)

Tudtam, tudtam, tudtam! Buzi apple elkezdi a vékonyság mániát, a többiek meg mennek utánuk ész nélkül. Legyen szép a notebook, az a fő, hogy legyen elég csatlakozó, normális hűtés, meg kibírjon két óránál többet aksiról, az senkit sem érdekel. A népek meg bebeszélik maguknak, hogy nem csak szép, hanem praktikus is, hisz milyen vékony, jobban elfér. Csak közben meg akkora, mint egy tepsi, hiába vékony.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#41) upszilon válasza flimo (#40) üzenetére

upszilon
(őstag)

Még megtoldom a tervezés-hibajegyzésket. Én például egy barátom számára kerestem korházi használatra notebookot, vagy netbookot, amit ugye fekve is tud használni az ágyban. Azt ne hidd, hogy találtam. mind alúlról szívja a hűtőlevehőt. Még véletlenül sem oldalról. Mind. Azért ennyire azért nem kellene sok gomb az oldalára...

(#42) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

Macbook air vigyáz mert támad a dell :)

rejtett számot nem veszek fel!

(#43) Alg válasza upszilon (#41) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lenovo?

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#44) Gabesz84 válasza upszilon (#41) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

mer honnan szivjon levegot?
Amugy, ne tevesszen meg hogy alul van racs a venti elott, mert persze, idealis esetben onnan sziv, de mas res is van egy gepen, attol hogy az also szellozot letakarod nem fog megfolni. Persze ha notebookot vesz az ember es nem vmi fost, aminek alul van meretezve a hutese a beleszerelt desktop core i7-hez :)

(#45) upszilon válasza Gabesz84 (#44) üzenetére

upszilon
(őstag)

mer honnan szivjon levegot?

Oldalról.

[ Szerkesztve ]

(#46) KoGa

KoGa
(kvázi-tag)

A HDMI-t en is hianyolom, de ha belegondoltok... A Vostro business szeria, a prezentacios projectorokon meg nem nagyon van HDMI.

Sajna ODD nincs benne, pedig mar vennem is...

(#47) nebali

nebali
(kvázi-tag)

a vostro belépő üzleti category nem? na pont ezért van rajta dsub mert a ppt-t pikkpakk kinyod rajta. Az átlag elterjedt kivetítőn dsub és svideo van, nem dvi. semmi szükség rá.

46: ugy van

[ Szerkesztve ]

Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte :D+ati 5770,4x36GdiskRAID 0 15k scsi+256m hbaPCI-X 280/280M/s

(#48) .mf válasza nebali (#47) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Akkor ha szerinted üzleti, dokkoló port / port replikátor miért nincs rajta? Egy üzleti laptopra ujjlenyomat- és SmartCard-olvasó is kerülhetne. Ezek sincsenek rajta, ugye? Pedig hely lenne rá hátul.

(#49) Integra válasza orbano (#17) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ja, és ha nincsen, már oda is az 1 usb slot..
ami meg megint vicc, hogy csak 1 van.. ennyit a gyors és könnyű mobilitásról.

(#50) vehement69

vehement69
(senior tag)

de ocsmány :D még mindig közelében sincs a MacBook Air-nek xD

I am cancer in your bones

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.