Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kokyt

kokyt
(senior tag)

Jó lenne ha tényleg minél több gyártó beszállna az e-book bizniszbe. Remélhetőleg akkor komolyabban mérséklődnének az árak.
A DR-950 nagyon szimpatikus :K Már csak egy 50k alatti ár kellene neki.

(#2) iSonic válasza kokyt (#1) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Hát 30-40k esetében az emberek vennék, de még az e-book nincs nagyon elterjedve.. plusz a könyvek is olcsóbbak..

(#3) Prof01 válasza iSonic (#2) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Egyetértek. :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#4) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

"A DR-570 6 hüvelyes..." Azt hiszem ezt nem ártana javítani. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#5) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem idáig a hajlékony viszi a prímet... :)

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#6) kokyt válasza iSonic (#2) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Semmiképp nem könyv helyett, hanem mellette látom értelmét. Ha olyan konzumer gyártók is beszállnak mint az Asus, az csak jót tehet az eszközök átlagárának, és ezzel együtt segíthetik az elterjedést is.

(#7) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Akkor a WiFi es a "HTML tamogatas" meglete vajon azt jelenti, hogy agybol, elalvas elott meg el tudom olvasni az aktualis PH! cikkeket?

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#8) .mf

.mf
(PH! addikt)

"Szintén jól hangzik az akár 122 órás akkumulátoros üzemidő (bár ezt nem támasztja alá semmilyen hivatalos információ, és a színes kijelző intenzív használata esetén nyilván nagymértékben lecsökken)."

:( Remélem nem megint alaptalan, abszurd híresztelésekből írtok híreket. 6" oled kijelzőt 122 órán át képtelen egy akár akkora akku is meghajtani, mint amekkora az egész gép mérete.

(#9) iSonic válasza kokyt (#6) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Természetesen ezt én sem cáfolom, mindig jót tesz egy kialakuló iparágnak az, hogyha egy nagyobb nevű cég beszáll a játékba, csak még ennek a technikának forrnia kell egy picit és olyan árkategóriába lemenni, amikor is az ember azt mondja, hogy ezt megveszi. Másrészt meg az lesz a vége, hogy megint a warez prédájává válnak a könyvek, aztán már azok sem lesznek egy idő után.. mert sajnos ezzel a ténnyel a mai világban számolni kell..

(#10) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdvözlendő lépés, hogy az Asus is belépett a versenybe. De sajnos sok víz lefolyik még a Dunán, mire megfizethetőek lesznek ezek a kütyük (kb. olyanok az e-bookok, mint az SSD-k az ár és a fejlődés szempontjából).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#11) kretenallat válasza nbg (#7) üzenetére

kretenallat
(senior tag)

ez engem is roppant mod erdekelne, mert ha egy alap weboldalt be tud hozni akkor kvazi mindenre jo amire szuksegem van

:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

(#12) iSonic válasza kretenallat (#11) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Hát és akkor máris többet nyújt, mint amennyit kellene ;)

(#13) 8nemesis8 válasza iSonic (#2) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Illetve egy könyvet kézben fogva szerintem sokkal nagyobb élmény olvasni, ami fontos dolog. Hasznos ez a kütyü, de talán az olvasás élményét nem tudja úgy visszaadni,mint egy könyv.

(#14) dezz válasza 8nemesis8 (#13) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De még mindig sokkal jobb, mint monitorról olvasni hosszabb szöveget... Így legalább olvasnak az emberek (könyvet, mármint e-bookot).

(#15) 8nemesis8 válasza dezz (#14) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Ez is igaz természetesen. Kevésbé fárasztja a szemet és lényegesen energiatakarékosabb ha csak olvasni vagy talán zenét akar hallgatni az ember vele.

(#16) edward2 válasza 8nemesis8 (#13) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát én is azt hittem mekkora feeling vesztés lesz amikor megvettem a sony prs600am, de rájöttem hogy nem. Betűméretet beállitom a legszimpatikusabbra, bármilyen pozicioban a könyv 1 oldalas. Értem ezalatt hogy nem akar becsukodni nem gyűrődik. A hideg műanyag érzést pedig kárpotolja a bőr könyvtok.
Lehet nem érzem a friss könyv illatát, de ha ezért nem vágunk ki x fát akkor oké. Meg pl. ryanairen a 20 könyv ami a gépemen (per pillanat) van nem 33kilot foglal hanem kabátom zsebében pihen így még a 10 kilos határon kivül van a gadget.

(#17) 8nemesis8 válasza edward2 (#16) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Sok előnnyel büszkélkedhet, majd szólj a tervezőknek, hogy valami szagkibocsátót fejlesszenek hozzá, amivel lehetne szimulálni az új könyv illatát :D

(#18) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Azoknál a könyveknél segíteni, ami tele van illusztrációval, amit innovatív módon megtudná jelenteni ezek az eszközök.. gondolok például egy kapcsolási rajzra, vagy egy autós szakkönyvre ;)

(#19) k.t.a.

k.t.a.
(senior tag)

Már nagyon várom mikor lesznek elérhető árban. Szívesebben olvasnám erről a rajzokat, minthogy több száz oldalt kinyomtassak. Szerintem drasztikusan csökkenne a cégnél a papírhasználat ha pár tízet beszereznénk.

(#20) edward2 válasza 8nemesis8 (#17) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Volt már egy ilyen fake termék. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.