Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Zirowe #12565 üzenetére

    Túlragozzuk az NFC-t, én nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. Nem ez a lényeges feature, csak "jó, ha van". :)

    A tiedéhez hasonlót láttam már és nem voltam elégedett a cuccal, hasonlókat tapasztaltam vele, mint nelsonmanian. Nem kötelező persze, hogy rossz legyen az ilyen BT receiver, de amire nekem kell - kifejezetten zenére, bár nem vagyok audiofil - úgy tapasztaltam, hogy nem felel meg, ezért hajlandó vagyok 2-3 ezerrel többet kiadni egy egy kategóriával feljebb lévő receiverért. (Ha látnék Logitech BT adaptert 10k alatt, akkor azt vennék, de annyit már sokallok érte, 4-5k-t nem.)

    RCA splitter nekem azért kell, hogy médialejátszó + DVD játékos ("ki használ ma már DVD-t" - a hozzám hasonló marhák, akiknek egy-két száz darabnyi eredeti DVD-jük és néha meg akarnak belőle nézni valamit :) ) + a receiver egyszerre rajta tudjon lógni a mini erősítőn. Nyilván egy több RCA bemenetes normális erősítő lenne az igazi, van is egy Technics SA-AX540, de javításra szorul és nem biztos, hogy akarok helyette egy másik böhöm nagy erősítőt.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák