Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
Az ár/érték arány nézőpont kérdése. Önmagában tényleg csapnivaló az ár/érték arány mivel se tápegység, se ventilátor nem jár hozzá, de ez a ház -szerintem- inkább azoknak szól, akik egy Lian-Li ház helyett keresnek valami más alternatívát. Innen nézve már más a helyzet.
Ettől függetlenül tény, ami tény; nem olcsó és van egy pár apróság, amin lehetne változtatni...de mint tudjuk, mindenki számára tökéletes ITX ház még nem született...szerintem(#12) gebro
Akinek lesz a ház, annak egy 65W-os Core i5 3570S és egy GTX660 lesz a gépében, szóval óriási hőtermelés nem lesz. Még nem döntötte el, hogy a CPU léggel vagy kompakt vízzel legyen hűtve, ugyanis ez utóbbi is megoldható.(#13) Silentfrog
Én is emiatt agyaltam rajta nagyon sokat, hogy beszerezzek-e magamnak egy ilyet. Ugyebár a saját gépem vízzel van hűtve és ahhoz némi átalakítással ez a ház tökéletes lenne. Majd kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Milyen notebookot vegyek?
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hollow Knight
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest