Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már-már megörültem, hogy lesz egy igazán dögös deszka az MSI részéről, de amikor ránagyítottam a képre... hát lol.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#2) shteer válasza Móci (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem kicsit phejj :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az a chipset hűtő... tiszta vérpistikés. :DDD

(#4) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Még a csúcskategóriában sem tudnak felhagyni ezzel a gyerekes, komolytalan déli híd hűtőborda designnal? :U

(#5) Móci válasza Angel1981 (#4) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És ezért kérnek el súlyos összegeket... vicc. :)

(#6) Roxbury

Roxbury
(senior tag)

Jót röhögtem. :DDD

(#7) hunmyke válasza Keldor papa (#3) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Hirtelen zsírkrétáknak néztem azt a chipsethűtőt. :DDD
Szerintem a GB-al háborúznak ezekkel a fegyvernek látszó alaplapokkal...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#8) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Na... a Giga gépfegyvertáras hülyeségét egyből eltanulták ezek is... :W
Gratulálok MSI, ennél azért értelmesebbnek hittelek titeket :U

[ Szerkesztve ]

(#9) Daywalker válasza hunmyke (#7) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Hát ha még zsírkréta lenne, akkor látnám értelmét, mert akkor talán haszna is lenne (kis túlzással persze). De így?!

(#10) 00roli00 válasza hunmyke (#7) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Tetszik az aláírásod. :DDD

(#11) Móci válasza hunmyke (#7) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem az Asus majd katonát utánozó FET bordát készít, a chipsetre meg egy tank fog kerülni. :D

(#12) jocek91

jocek91
(tag)

Felejtsék már el ezeket a fegyver meg lőszer motívumokat omfg... komolyan azt hiszik ezért "kelendőbb" lesz a deszka? :W Az utolsó képen a PS2 csati mögötti cuccot nézzétek. LOL
Mondjuk ennek egy pozitívuma van, nincs aktív chipset hütő.

[ Szerkesztve ]

i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

(#13) hunmyke válasza Daywalker (#9) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Hát igen, és akkor a zsírkrétákkal meg is tudnánk, hogy mely korosztály számára javasolják ezt az alaplapot...:D

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#14) Daywalker válasza Móci (#11) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ők már ugye bemutatták a választék egy részét [link] és szerencsére nem csináltak ilyeneket. Persze a Tuf-on ott is lehet picit vitázni, de ennél még annak is több haszna van. Persze még jön a Gene meg a Formula, oda még lehet elmebeteg baromságokat kitalálni, de nem fognak. Persze ők is csináltak már VGA-t, amin F1 autó alakja volt a hűtő keretének:DDD

(#15) T_Stark válasza jocek91 (#12) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Az újgazdag Pistikék körében lehet hogy kelendőbb lesz, de akinek egy picike ízlése is van az kapásból a bazári űbergagyi kategóriába sorolja ezeket a lapokat, első ránézés után...

(#16) hunmyke válasza Móci (#11) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Móci, térden állva könyörgöm, ne add nekik az ötletet.:D

(#17) Móci válasza Daywalker (#14) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt olvastam anno, de én azért még számítok tőlük is valami elmebetegségre, ha már a többi gyártó átment full kreténbe. :D
Na, azokat a vga-kat valahogy nem raktam volna be a gépbe...

(#18) NixonHUN

NixonHUN
(kvázi-tag)

Áhhh... komolytalan az a lőszeres hűtés.. :W

(#19) jocek91 válasza NixonHUN (#18) üzenetére

jocek91
(tag)

Csúcs kategóriás laphoz nem méltó az biztos, legalább a sabertooth kinézett valahogy da a giga meg az msi pfejj :U

i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

(#20) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Azért mennyivel jobban néztek ki a GB hőcsöves megoldásai X48-as chipseteknél: [link]

(#21) Móci válasza hunmyke (#20) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Naná, mert azok katonai bázist mintáztak. :DDD

(#22) Srodney válasza Keldor papa (#3) üzenetére

Srodney
(senior tag)

szerintem a gyártók is tudják hogy igazán nekik van pénzük,róluk sokat lehet lejmolni és ezekkel a cuccokkal rájuk építenek.
eddig sem szívleltem az msi-t,de most már egy szintre teszem a gigával és a legutolsó sorba.ezzel a töltényes csipszet hűtéssel "ellőtték" az esélyüket nálam a gigával egyetemben...(azért azt hozzá kell tenni hogy az msi-nek kevéssel de emészthetőbb megoldása van)

(#23) yohnsee

yohnsee
(tag)

Tiszta szégyen. Egy bizonyos összeg feletti vásárlásnak már nem látom értelmét (vagyis inkább rongyrázásnak tartom) Szép és jó dolog, hogy military grade cuccok mennek rá, de fog ez annyival tovább működni, mint egy 20E forintos, normálisan összerakott alaplap? - Kérdem én. Ezek a hűtők rajta meg egyszerűen nevetségesek. Számomra a hűtőfelület mérete mérvadó, nem a kinézete. Eddig egészen jó dolgokat előállító gyártóként tartottam számon az MSI-t, most kicsit csalódtam. Igaz, csak vizuálisan, mert valószínűleg soha nem fogok ilyen alaplapot venni, hogy a tudását is értékelni tudjam.

Költözés miatt bizonytalan ideig nem tudok javítást vállalni. / I'm on a seafood diet. I see food and I eat it.

(#24) jocek91 válasza hunmyke (#20) üzenetére

jocek91
(tag)

Ezt a fajtát én is jobban értékelem, de még ez [link] is jobban nézett ki mint a mostaniak

(#25) Srodney válasza Móci (#11) üzenetére

Srodney
(senior tag)

aham,de lehet hogy majd lehet választani mint a gigánál,ott volt röhamlövész,sniper,meg support gunner változat,mivel az asus a námbőr ván,ezért gondolom a deszantos alaplap lenne az elit,de lenne repülös és tankos is... :)) :N :W

[ Szerkesztve ]

(#26) Ringman

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

:Y
biztosan ez az aerodinamikailag+hőtechnikailag optimális forma, napról napra meglepődök a parasztvakítási faktor növekedésén. aztán meg a sírás, hogy túlmelegedés miatt fagy a gép

inkább lenne sörbontó design, annak legalább valami haszna lenne.

hülyékkel nem tárgyalunk

(#27) Móci válasza Ringman (#26) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy raknának rá egy fémtálat, hogy egy lecsót meg lehessen rajta sütni.

(#28) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eddig pont azért tartottam őket nagyra, mert a lapjaik legalább úgy néztek ki, mintha nem az aktuális divat alkotta volna. Ez a varázsa úgy tűnik, most elvész a cégnek.

Remélem megérte. Végül is pont a hasonló designt követő Gigabyte nem tudta az utóbbi időkben tartani a lépést a riválisokkal.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#29) TESCO-Zsömle válasza Móci (#11) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Asus marad a megszokott design-nál. Ez a katonásdi nem illene bele se a ROG, se a TUF, se a sima palettára. A WS meg soha se a kinézetről szólt. Elég vásárlójuk van, hogy fenntartsák az osztályokat, szóval...

Rossz látni, hogy az MSI is elkapta a Gigagyíkot megfertőző vírust... Szó szerint felnevettem, mikor megláttam a Gatling-et...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#30) cimabue

cimabue
(tag)

F1 autó, bugylibicska, tölténytár, lőszer... lassacskán mindegyik gyártó megőrült úgy látszik.

(#31) M@trixfan válasza jocek91 (#12) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Önmagában a PS2 csatlakozó is adja rendesen :)) Még a végén az Asrock-nak lesznek normálisan kinéz alaplapjai mindenféle felesleges csicsa nélkül.

twitter: MatrixfanLive

(#32) bteebi

bteebi
(senior tag)

Érdekes konstrukció, de a technikai paraméterei impozánsak - nyilván az ára is -, szóval kellene.

Te is fiam, Bluetooth?

(#33) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na már az MSI is ohh dear :W

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#34) lujó55

lujó55
(őstag)

Most el kéne ájulni? :F
Szerintem semmi extra.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#35) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

ez tényleg vicces!
Mondjuk engem sose érdekelt hogyan néz ki az alaplapom! A lényeg, hogy egy szép kuckóba legyen!

Gy.B.

(#36) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

te atyajóég.

(L) Atiradeonika (L)

(#37) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lesz vérpistikeOFF kiadás?
Betárazott zsírkréták nélkül? :W

MOD: De miért? Most tényleg? Legalább az MSI "nemá". Csak 1 gyártót! Egyetlenegyet!

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#38) shteer válasza TESCO-Zsömle (#29) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

remélem is, tervezem a visszatérést asus lapra a jövőben

viszont náluk ott a military-s kinézetű sabertooth :) igaz nekem nem jön be ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#39) subaruwrc válasza D1Rect (#37) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Betárazott zsírkréták nélkül?

:DDD :DDD
hátmér az milyen hasznos tud lenni
kipattan egy figura a bf3ból a szobád közepére, csak lekapod a lapról, betöltöd aztán küldöd is a heccsátot :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#40) T_Stark válasza M@trixfan (#31) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Szerintem is sokkal jobban néznek ki az ASRock komolyabb lapjai:
[link] [link]
Meg az ASUS is: [link]
Ezekről ránézésre is kitűnik hogy komoly lapok, nem 8 éveseknek tervezték.

(#41) TESCO-Zsömle válasza shteer (#38) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az TUF-széria (The Ultimate Force).

De ott se vitték eddig túlzásba a military-t. Inkább csak a színválasztás köthető oda, meg a magas ellenálló képesség, ha lehet hinni a marketingnek...

Sehol egy tölténytár, vagy gépfegyver...

Mondjuk X79 terén nekem ez a lapjuk sokkal jobban bejön, mint a Sabertooth vagy a Rampage...

Sokkal vidámabb a színvilága, és a bordák is 'használhatóbbnak' tűnnek.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#42) Zolee11

Zolee11
(senior tag)

Ohh hát ez nagyon szupi alaplap, mindjárt veszek vagy 3-at, még a végén hiánycikk lesz. :D

#40: azért azok a mustárszínű kondik is odavágnak, a star-trek-es díszelemekről nem is beszélve... :DDD
Ma már semmiről nem szól ez az egész, mint a parasztvakításról. Aranyozott kondenzátorok. "Premium Gold Caps are luxury capacitors..." Aranyozott? Hát nooooooormális??? Még annyi haszna sincs mint az aranyozott hdmi és egyéb csatlakozóknak, pedig azoknak se sok értelme van. :)
Vicc kérem szépen, vicc.
Egyedül az ASUS lapja ami még úgy ahogy "normális" kategória.

no brain, no problem

(#43) Keldor papa válasza D1Rect (#37) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Túl sokat kérsz.:D

(#44) Móci válasza TESCO-Zsömle (#41) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahogy az nekem is jobban bejön, mint a másik két 'gémer' csoda. Azért a Saberen nem semmi az a két kis légkavaró... mintha valami ezeréves lapról lopták volna le őket. :DDD

(#45) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Huhh, most hogy még egyszer megnéztem, az is feltűnt hogy a felső hűtőborda egy minigun csövét formázza :DDD
Meg 2 db 8 tűs CPU tápcsati van rajta :Y Durva...

[ Szerkesztve ]

(#46) TESCO-Zsömle válasza Móci (#44) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a maximális stabilitás a cél, nem rossz az. Ha valamilyen oknál fogva túlmelegszik a lap, van mihez nyúlnia a vezérlésnek, mielőtt a hővédelem lekapcsolja a rendszert...

Azokba a deszkákba amúgy is szeretnek 10-20 thermo-szenzort pakolni, szóval van mit monitorozni...

(#47) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Jó lapnak tűnik, de a hűtése elég borzasztó, még a FET hűtése be is jön valamennyire, de az a rikító oda nem illő töltényes délihíd hűtés hát..... :(

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#48) Kriza

Kriza
(őstag)

A "Rensas" vezérlő nem Renesas akar lenni?
Csak a pontosság miatt. :)

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#49) NixonHUN válasza jocek91 (#19) üzenetére

NixonHUN
(kvázi-tag)

Hát igen.. Egyébként nagyon bejön a teljesen fekete design, de ha lapcsere előtt állnék már csak emiatt a homoszexuális hűtés miatt sem venném meg... :(((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.