Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Ha ennyire elnyomják a pc-s gémeket,ne is csodálkozzunk az ilyen parádés eladásokon
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
kovsol
titán
PlayStation 2 -t ki vesz amúgy ? akinek lehet van 150 ps2 játékra és beszart a régi ?
May the Force be with you!
-
dezz
nagyúr
Izgalmasak az amerikai eladások, de talán itt Európában az is érdekes lehet, hogy itt december folyamán kb. 420 ezer darabbal több PS3 kelt el, mint Xbox360. Mellesleg így mostranra itt 1,1 millió darabbal vezet a PS3 összeladásokban is.
Nemzetközi szinten közel 1 millió darabbal több PS3 kelt el decemberben, mint Xbox360.
kovsol: Elég szépen veszegetik még. Szoftvert is. Sok jópofa van rá, és jelennek meg még újak is.
-
k.
őstag
Jaja.Vagy például gyereknek első konzolnak. Arra is tökjó. A játékok olcsóak, a gép olcsó szóval elég jó ajánlat.
Mondjuk megjegyzem én nyáron vetttem ps2t szóval simán elképzelhető hogy valaki most vesz magának első alkalommal.
Mondjuk azóta lett egy ps1em és egy ps3am szóval lemaradás behozva -
eeXaa
addikt
..ez egy vicc, komolyan..kire akarnak hatni ezekkel a statisztikával... akkor most azt kell hinnem hogy rossz konzolt vettem, mert az utóbbi hónapban többet adtak el a másikból..
-
KG.
tag
Nem feltétlenül hatni akarnak vele, csak közlik az eladási statisztikákat, én is most vettem karácsonyra PSP-t, és nincs lelkiismeret furdalásom, mert az utolsó előtti helyen zárt, amire kell arra nekem jó, más konzolra nincs szükségem!
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
LackoMester
addikt
aha,Wii- bohóckodni lehet vele de ezekszerint ez kell a népnek
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
sinus1
csendes tag
válasz LackoMester #10 üzenetére
Gondolom próbáltad és a játékválasztékot is ismered.
-
8nemesis8
veterán
Nem tudtam, hogy ekkora népszerűségnek örvendez a nintendo, bár itthon ezt nagyon nem is látni. Tudom nem is ránk építik a piacot, csak érdekes.
-
törölt tag
válasz 8nemesis8 #12 üzenetére
Pécsen az egyik fitneszközpontban pl van wii is, ha valakinek kellene. Németeknél láttam egy szórakozóhelyen, ment kivetítővel a tenisz egész éjjel.
Lackomester: a nép szórakozni akar, nem bonyolult kombókat tanulgatni a játékokhoz is. Az igényeit a wii remekül kielégíti, plusz ha többen vannak, még jobb is az ökörködés vele.
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
Konzolok felé való erős elmozdulást érzek a szavaidban. Hiába, ha már az ősguruk is átmennek akkor lehet ebben valami Nekem csak az a bajom, hogy amúgy is kell az erős gép és akkor meg már mért ne legyen jó játékra is? Valószínű eladom a PC-met és a munkaállomásba beleerőszakolok egy komolyabb VGA-t és azt hiszem ennyit a játékról.
Szerintem is a játékélmény az első, ezért nem tartom értelmes dolognak a drága játékgépet ha még nincs az embernek normális hangrendszere és rendes megjelenítője. Viszont a Wii és a PS2 már nekem annyira gagyi, hogy nem tudom élvezni. Wii-t bontatlanul adnám el ha nyernék egyet. Viszont az merőben elgondolkodtató, hogy az Xbox 360 még most sem maradt le PC-től már lassan 5 éve a felbontáson kívül.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Alchemist
addikt
válasz LackoMester #10 üzenetére
A Wii egy átlagos család mozgásigényét szórakoztató formában tökéletesen kielégíti. Ezen a vonalon a játékok összetettsége vagy a grafika minősége nem játszik komoly szerepet.
Ismerek 70 feletti nagyanyót, aki naponta Wii Fitt-tel tartja magát karban... ilyen igények kielégítésével jelenleg a többi konzol nem is versenyképes. Szinte csoda, hogy az eladásokban a Wii mellé egyáltalán fel tudnak zárkózni.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
k.
őstag
válasz M@trixfan #15 üzenetére
Érdekes. Én egy ps1et is tudok élvezni. Persze csak a telki crt tvnken itthon az lcdken brutálisan rossz a kép. De azért szoktam itthon is gt1et vagy ilyesmiket játszani. A ps2-t is nagyon szeretem. Oké hogy nem csúcs a graf de sokkal megnyugtatobb hogy nem azzal kell foglakozni hogy ilyen patch olyan patch ez a statisztika , ez a driver, meg a hanggkártya hanem lemez berak és megy. Ps3at is ezért szeretem, persze ottmég megvan a HD élmény is.
-
edward2
addikt
Hihetetlen a nintendo. Lassan azzal fogják megszivni, hogy már lesz mindenkinek jo persze akkor marad a játékeladás de a konzol maga lassan már tényleg lesz mindenhol.
-
Petro
tag
Jó lesz az kb. 6,7 milliárdnak is.
Amúgy kíváncsi lennék, hogy az a sok nagyokos aki 3 éve azt mondta a Wii-ről, hogy csak egy fellángolás és 1 év után eltűnik a süllyesztőben ezekhez az eladásokhoz mit szól?
Arról nem is beszélve, hogy az Xbox és a PS már mozgásérzékelős cuccokat fejleszt
-
edward2
addikt
Én hittem a Wiiben elejétől, de őszintén megmondom 3 évet én se adtam neki. Én kb 2 karácsonyi szezont tudtam neki adni utána kipusztulást. De furcsa mód azt látom külföldön még csak most kezd el megőrülni a nép rendesen.
Mellesleg handheld eladási számot azért nem szoktam összehasonlitani nagykonzollal mert handheldből kell mindenkinek egy. Konzol meg családi szinten van. De lehet cáfolni.
-
dezz
nagyúr
Erre a nagy sikerre szerintem a Nintendo sem számított...
Viszont, hosszabb távon nézve, ha lassan is, de folyamatosan csökkentek az eladások. Érdekes módon leginkább Japánban, de Európában is. Nem volt véletlen az az árcsökkentés... Ami, néhány jól időzített játékkal együtt, persze igen jót tett a karácsonyi szezonnak is. Meglátjuk, mit hoz 2010...
Egyébként a PS3 kontrollerében több mozgásérzékelő van, mint a Wiimote-ban (később ezért kellett kiegészíteni a Motion Plusszal), csak meg van fejelve az IR-es irányzékkal, ami a tévé irányában pontosabbá teszi. Néhány játék használja is őket, de nem viszik túlzásba. Nem ezen alapult a stratégia, mert a hétköznapi játékosoknak túl drága volt a gép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest