Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • knorbi77

    tag

    válasz DM-Fan #21160 üzenetére

    Jó persze, mert ha neked az van, akkor az a legjobb..Járhatsz bemutatótermekbe, de sosem lehetsz biztos abban, hogy be vannak állítva a TV-k..Figyelj, egy biztos, a TV-k képe már rég nem a színhűségről szól, mert ha színhű lenne akkor kb. 10-esen lenne a színbeállítás..Arról szól hogy milyen szépek,teltek a színek, és ha te azt mondod, hogy egy LED-tvnek nincsenek jobb színei mint egy plazmának, akkor tényleg nem értesz hozzá, akármit is vezetsz..nem véletlenül a legújabb technológia, nem véletlenül a legdrágább, nem véletlenül gyártják a menőbb cégek egyre szélesebb körben, a plazma és az LCD pedig előbb- utóbb úgyis kikerül a gyártásból, mert elavult, ja és hát persze miért gyárt minden gyártó LCD-t ha a plazma jobb? Szerintem kicsit jobban értenek ahhoz, amit ők fejlesztenek ki..meg minden másban is.Csak nincs pénz LED-re és akkor le kell szólni, és amire van pénz, az a király..közben nem, de mivel nem tudod megvenni a jobbat,ezért a szarabb lesz a jobb számodra..Teljesen mindegy melyik topic-ot vezeted..PS3ról annyit, hogy abban sem vagy penge, csak azt hiszed magadról, mint ahogy minden másban is ezek szerint..Segítesz sokaknak ez szép dolog, de azért ne gondold azt, hogy te vmi hős vagy, tévedhetetlen, és az univerzumban te vagy az ész (mert így jön le nekem, hogy így gondolod)..mozgókép..nem hinném hogy egy 200Hz képfrissítésű LCD-nél pl. jobb lenne a plazma.Mindegy is..itt páran azt gondoljátok, hogy jobb a plazma..de az LCD mégis fényévekkel jobban fogy..mert többen tudják hogy mi a jó(külföldről nem is beszélve), ti páran meg vegyetek plazmát..fel sem tűnik ez a pár eladás a másik 100 vásárolt LCD mellett ami a ti 2-3 vásárlásotokra jut.Most jön 1-2 ember fikázása, hogy nem értek semmihez, meg ez nem így van-az nem úgy van..de aki tudja, az úgyis érti, aki meg nem..hát írjon :)
    "Én inkább azon döbbenek meg, hogy az emberek képesek kiadni 300-350 eFt körüli összeget egy nyilvánvalóan gyengébb teljesítményű TV-ért"-Te érted mit írsz? Komolyan tudatában vagy annak, hogy miket írsz? esküszöm hogy te le vagy maradva 10 évvel, és csak kamuzol, hogy követed a magazinokat stb..
    Az meg a másik, hogy írsz, de nem indokolsz semmit..csak állításokat írsz.. azt amit te gondolsz..és rá akarod erőltetni mindenkire..de indoklás nincs..miért gyengébb, miért rosszabb..erről szó sincs..csak rosszabb és kész..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák