Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz DM-Fan #8611 üzenetére

    "Az egyes gyártók egyes modelljei között szakadéknyi különbségek lehetnek persze az erre való érzékenység terén, sőt, azonos gyártó, azonos típusán belül is lehetnek szórások egy-egy példány között, de alapvetően még mindenhol megvan a ghost, illetve beégés problémakör. Oda kell rá figyelni, itt-ott kompromisszumot kell kötni..."

    Nekem U20-am van körülbelül 1 éve, és tudatosan nem foglalkoztam semmi bejáratással és képernyővédő módszerrel, "ne én szolgáljam a tévét, hanem a tévé engem" elvből kiindulva. Semmi következményét nem tapasztaltam ennek, nemhogy beégést, de még ghost-ot sem láttam soha. Igaz nem konzolozok és a HTPC-vel is csak ritkán böngészek. De a gyerekek miatt megy a Minimax rendesen! Ismétlem, a 2 órás automatikus kikapcsolást leszámítva semmilyen képernyő-védő módszert nem alkalmaztam, tudatosan úgy használok azóta is mindent, mint CRT-s koromban. (Kontraszt, fényerő középállásban, de nem a panel védelme, hanem az ízlésem miatt.)

    Én senkit nem erre biztatok, lehet, hogy másképp álltam volna a dologhoz, ha nem egy 150 ezres, hanem egy 300-600 ezres készüléket vettem volna! De az én tapasztalatom ez. Nem tudom, hogy az U széria "Neo-PDP-mentes" panelja-e az ok, de nálam ez van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák