Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz balisz #81246 üzenetére

    On-off kontraszt? Az off azt jelenti hogy nincs fény, azaz nem sötét a kép és valami izeg-mozog rajta halványan, hanem konkrétan nincs kép. Ennek semmi értelme, ha a sötét jelenetben látnod kellene árnyakat akkor helyette nézed a sötét falat? Olyan mintha az autó fogyasztását álló motorra megadnák hogy 0.

    Lehet hogy bizonyos technológiai okokból kifolyólag az ANSI kontraszt valótlanul nagy hátrányt mutat a projektorok esetében, de azon kár vitatkozni hogy gyakorlatban egyáltalán labdába rúghatnak egy csúcs plazmával vagy oleddel kontrasztot tekintve.

    Jelenleg két épkézláb mozgókép megjelenítő megoldás van, a plazma és a projektor. Pénz és egyéni preferencia kérdése melyik a jobb vétel. Alsó kategóriás projektort kapsz a legjobb csúcsplazma árából, ami bizonyára megfelelő képminőséget nyújt hatalmas képátlóval, de képminőségben messze többet ad egy VT60. Szóval elég egyéni dolog hogy melyik a jobb vétel, jelenleg a VT60 mellé megveszel egy kiváló sztereó hangrendszert és egy jó médialejátszót és akkor vagy egy új, vállalható projektor áránál, amihez talán még HDMI kábeled sincsen, nemhogy projektorállvány, médialejátszó, vászon, hangrendszer. És akkor persze még televíziód sincs ha esetleg az asszony meg akar nézni egy 45 perces sorozatrészt, akkor majd besötétít, leengedi a vásznat és a párezer órás izzót koptatva nézi a szappanoperát, te meg számolod a perceket izzadtan. Vagy veszel még 200-ért egy vállalható tv-t és akkor rögtön félmillával többnél jársz mint a csúcsplazmával.
    Szóval elég meredek szerintem kijelenteni teljes határozottsággal hogy a projektor a jó vétel.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák