Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz fjanos951 #6654 üzenetére

    Így van, mindenkinek megvan a kialakult igényrendszere, az enyémbe tökéletesen passzol a Pana elgondolása, szerintem teljesen logikus és átlátható, indokoltam, hogy miért.

    A HTPC-t illetően erdoke kollégával értek egyet - ahogy már azt is többször indokoltam, hogy miért - magam is külső médialejátszó felhasználó vagyok és semmi pénzért nem váltanék HTPC-re. Tökéletes alkalmazások léteznek iOS-re, Android-ra, amelyekkel vezérelhető egy Popcorn Hour is, a lejátszó ismeri a főbb hálózati protokollokat, torrentkliense van és alapvetően igen kevés dolog van, amit ne játszana a sima avi-tól a BD-ISO-ig. Cserébe kicsi, teljesen passzív és alig fogyaszt 10-20 Wh közötti mennyiséget.

    Kábelt illetően: high-speed minősítésű HDMI kábelt vegyél, normális szigeteléssel és csatlakozófejekkel - lehetőség szerint ne valami noname borzalmat. Inakustik, Monster Cable, Audioquest stb. márkákat szoktuk javasolni. Méretre ne legyen hosszabb, mint ami feltétlenül szükséges, de ne is feszüljön! Az ethernet-channel és egyéb baromságok teljesen fölöslegesek, nem használnád ki.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák