Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zippofcy

    senior tag

    válasz Hossel #58889 üzenetére

    32-es TVre Full HD csak akkor kell ha monitornak akarod használni mert 20 centivel távolabbról már úgyse látod rajta a különbséget a 720p illetve az 1080p között a kicsi pixelméret miatt. Viszont a TV adás az SD, az sokkal szebb a HD readyn mint a full HDn. Ha elég közel ülsz hozzá hogy lásd a full HD-t akkor viszont nem tudod egy pillantással felmérni ami rajta van mert a két széle kiesik a látómeződből.

    Keresztlányomnak most vettek egy Orion T32-D TVt és iszonyat meglepődtem rajta. 100 ezerig simán veri a Samukat. MMben 66 ezer az ára, 69 az -S vagyis Smart modell. Neten megcsíphető olcsóbban.
    Csak HD ready de így legalább az SD tartalom (pl. TV adás) is élvezhető. LEDes vagyis alig fogyaszt, vékony. Azon lepődtem meg hogy a TV adás milyen szép rajta.

    Csak noname Wii klónja van a kiscsajnak, azzal játszva nem vettem észre input lagot de ugye azt igazából csak PCt rákötve az egeret húzgálva lehet "megmérni" házi körülmények között.

    Következő TV ami minőségben ráver az általam látottak közül egy LG LCD, az 120-140 ezer 32-esben.
    Fehér színű, 2013-as modell de a számára nem emlékszem.

    A Samuk borzasztó szarok az én szememben, pedig nem vagyok elfogult, a plazmám meg a telóm is Samu, mindkettő 2-3 éves és semmi bajuk. De se az LCD TV-ik se a monitorjaik nem tetszettek soha. És nem a külsejükre értve ;]

    Az Oriont is ugyanolyan kínai gyárba készítik mint a Pana plazmákon kívül mindent, szvsz a minősége / tartóssága se rosszabb. [moderálva] Lehet hogy LG vagy Samuként is árulják, 20-30 ezres felárral. :D

    [ Módosította: radi8tor ]

    Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

Új hozzászólás Aktív témák