Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whappela

    csendes tag

    válasz Tomika1981 #5166 üzenetére

    OK, akkor kicsit félreértettem, bocs, azt hittem, én vagyok a madárijesztő. :)
    Ezt az állásfoglalásos dolgot végül is meg lehet próbálni, az igaz, csak hát akármit válaszolnak is, akkor is mi van? Ha azt válaszolják, hogy normális, akkor nincs mit tenni. Ha meg véletlenül azt válaszolnák, hogy nem normális, akkor elkezdhetem kötni az ebet a karóhoz, hogy márpedig az én készülékemen félórás ghost jelentkezik (pl. eredménykijelzőtől, logótól). Ez egyrészt kicsit nevetségesen hangozna, másrészt miért hinnék el? Legjobb esetben belemennének, hogy vigyem be a szervizbe, ahol mondjuk jó esetben tényleg leellenőriznék, hogy igazat mondok-e, egy hétig nem lenne tévém, aztán azzal adnák vissza, hogy ők semmiféle rendellenességet nem tapasztalnak. Szerintem arra, hogy kicseréljék, és az tényleg jobb is legyen, gyakorlatilag totálisan nulla az esély. Akkor meg a hülyének sincs kedve vacakolni ilyennel.
    Egyébként se legyenek illúzióink, egy ilyen állásfoglalás (mármint amit a Pana küldene, ha esetleg kérnék tőlük) eleve kb. valami olyan szokásos gumi sablonszöveg lenne, ami semmiféle hivatkozási alapnak nem lehetne alkalmas.

    Vitát amúgy egyáltalán nem akartam gerjeszteni, csak a kérdező kedvéért leírtam mint negatív tapasztalatot. Nem foglalkozom vele, aztán kész. Amit sajnálok, az inkább az, hogy mivel ez az első plazmám, mostantól ez a negatívum már elég erőteljesen a fejemben lesz a következő (mostaninál nagyobb) tévé vásárlásakor...

Új hozzászólás Aktív témák