Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomika1981

    tag

    válasz whappela #5142 üzenetére

    A te hozzászólásod nem vettem riogatásnak.
    Egyszerüen megdöbbentő számomra amiket írtál. Én nem óvom ennyire a Tv-t pedig még az enyém is bejáratós. Amit leírtál arról nekem rögtön a Superbowl ugrott be amit ezekszerint plazmán szinte ajánlott nem nézni. (Kinagyítani nem tudod mert így is van hogy a camba nem fér bele egy-egy akció legfontosabb pillanata.)
    Sőt mondhatom hogy egy 2x45 perces foci meccs is gondot okozhat?

    Nálam a G30-on is van ghost de mindössze néhány másodpercesek. 1 kivétel volt de az sem tartott 30-40 percig mint neked.

    Lehet hogy nevetséges de én biztos hogy írnék egy e-mailt a panának hogy foglaljon álláspontot a ghostal vagy beégéssel kapcsolatban átlagos használat esetén. Én amikor elkezdtem nézegetni a Tv-ket a pana márkaboltban azt mondták felejtsem el a beégést. Ghost lehet de az se sok ha ép ésszel használom a Tv-t és nem éjjel nappal 1 csatornát nézek.

    "nem vennék plazmát, pláne nem napi 8-10-14 órás tévézéshez."
    Ez teljesen így van!

    "Különben simán elhiszem, hogy jobb a G30 ghost tekintetében az S30-nál"

    Lehet de azért az s30 se egy alaptipus. Sokat agyaltam anno én is hogy G vagy S.

    Öko módról: Én nem vettem észre hogy túl emelné a kontrasztot de modjuk nálam filmnézésnél minig azonosak a fényviszonyok. (redőny le)

    "Te hogyan állnál neki ilyesmi (ghost) miatt reklamálni úgy, hogy komolyan is vegyenek?"
    Mint fentebb írtam először kikérném a véleményüket hogy normális e egy Tv-nél hogy nem tudok rajta megnézni egy focimeccset mert az eredményjelző 30perces ghostot produkál. (Én nem hiszem hogy normális.)

    Tomika

Új hozzászólás Aktív témák