Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gicz

    addikt

    válasz MasterMark #49856 üzenetére

    full hd felbontásnál 159MHz az órajele a "kábelnek" ez a szimbólumsebességed. 10 bites szimbólumoknál ez 1590Mhzes "adat" órajelet eredményez maximum.(tehát a 10bites kód úgy néz ki hogy 1010101010. ennek a legnagyobb a sávszélessége, ennál nagyobb nem lehet rajta. ha ezen a frekin a kijövő digitális jel ugyanolyan mint a a bemeneten, akkor NINCS különbség, ha te látod akkor orvosra lehet szükség. (vagy szemész vagy pszichológus).

    kábelhosszal degradálódik a jel a fent említett dinamikus volta miatt a kábelnek. de amikor hibázik, azt garantáltan észreveszi a kutyaám is, mert összeissza pöttyös képet kapsz majd.

    azért nem ott hasonlítom össze ahol látni vagy hallani a különbséget mert az szubjektív. a mérés objektív.

    ha már hallani lehet a különbséget, az mérésnél olyan ordítóan látszik h semmi kétség. de mérni meg lehet olyan pici hibát is amit soha senki (szószerint) nem fog meghallani. ezenkívül ott már benne vana tv feldolgozó elektronikája a panel (ami mint tudjuk azonos tipusnál is batomira különböző, nincs két egyforma a világon).

    ha lapos az egyik kereked, az ránézve, megmérve látod azonnal. míg lehet h elvezetsz úgy 1000km-t mire észreveszed vezetés közben h 0,3 barral laposabb mint kellene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák