Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    Úgy döntöttem, lecserélem a farostlemezt egy 65ST50-es plazmára. Valamivel jobban néz ki.

    Állítva szállították, ezt külön kihangsúlyoztam megrendeléskor, csak akkor veszem át, ha állítva utaztatják. Úgy is volt. Hogy előtte hogy volt, azt soha, senki nem fogja kideríteni. de legalább én ne lássam fekve. Teljesen originál csomagolás, gyári minden, kitöltött garancialevél (ez sem mindig egyértelmű némely cégnek). Több órás akklimatizálás, utána be a helyére, bekapcsolás, nyelv, otthoni mód stb. Utána természetesen szervízmenü, üzemidő. 2 perc 1 bekapcsolás. Beállítás,Tru Cinema, középállás környéki kontraszt-fényerő, képrontók ki, csak az IFC/24p Smooth Film Minimumra, a szokásos protokoll.

    8 féle színnel teszteltem, cián (türkiz), kék, zöld, sárga, vörös, lila, fekete, fehér. Sajnos van egy pixelhibám, kizárólag cián és fehér színnél látható, vörösen villog 1 db. pixel. Egész este figyeltem, a nézési távból nem, csak közelebbről látható, de csak szinte fehér tartalom esetén. Emiatt nemigen fogom visszaküldeni.

    Sávosodás jelentéktelen. Azért meghagyom magamnak a jogot arra, hogy revideáljam később a véleményemet, az előző tévénél is hetek után vettem észre! Csak viccelek, természetesen most már pontosan tudom, mit, mikor, hogyan kell keresni, hogy észrevegyem a sávosodást, tényleg elenyésző amit eddig tapasztaltam.

    Olvastam valamikor valami pixelhiba-orvoslásról, amivel el lehet néha tüntetni. Ez kuruzslás vagy van reális alapja? Esetleg egy jó kis ráolvasást tudtok? Egy kis woodoo vagy valami?

    Egyébként kurvajó ez a méret, igaz már egy kicsit összement délután óta, de mire cseréljem???

Új hozzászólás Aktív témák