Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balic

    csendes tag

    Sziasztok!

    Hétvége óta tulajdonosa vagyok egy UT50-es plazma TV-nek. Előtte egy Samsung D6500-as készülékem volt és szeretném első benyomásaimat megosztani.

    A LED tv véleményem szerint sokkal élesebb képet produkált SD/HD műsorok megjelenítésében. A fehér az fehér volt a led tv-n, nem pedig szürke vagy sárgás árnyalatú fehér. A fekete tekintetében tényleg fényévekkel veri a plazma a másik technológiát. Ahogy azt tudni lehetett az UT50-ről ténylegesen zavaróan tükröződik, már kisebb szobafényél, nappali fényviszonyok mellett napsütés nélkül is kötelező a sötétítés. Zavaró számomra a plazma tv zümmögése a világos képelemek alatt. Összességébe megfogalmazódott bennem, hogy jó döntés volt-e a váltás a részemről. Hétköznapi tv használathoz tapasztalataim szerint a D6500 jobb választás volt. Sötétített környezetben szebb színeket produkál a plazma, de szerintem túl van kicsit misztifikálva a minőségbeli előnye a LED tv-vel szemben.

    Szeretnék segítséget kérni tőletek. Tudnátok tanácsot adni, hogy a kép élességét milyen beállításokkal tudnám felturbózni? A hálóban található egyszerű kis LCD tv jobb minőséget produkál ilyen téren egy hdmi kábellel, mint az UT50. Esetleg a számomra zavaró fehér szín "hiányának" kompenzálására is adhatnátok pár tippet. Tudom, hogy a problémáim szubjektívek és sokan biztos nem értenek majd egyet velem, de megköszönném a segítségeteket!

    ♪ "A földi lét 2 alapeleme a tánc és a gépzene!" by Luciano ♪

Új hozzászólás Aktív témák