- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Speeedfire félisten Ismét én!  A ckeditorhoz raktam fel egy képfeltöltő "plugint" a kcfinder-t. 
 Localhost alatt semmi gond nincs vele, viszont szerveren már error-t dob nekem. A kcfinder mappájában lévő htaccess fájl miatt. Konkréten ez van a htaccess-ben:php_value display_errors on 
 php_value error_reporting 2047Ha kiveszem akkor nincs error, de nem tölti be a többi részét az oldalnak. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Természetesen a log fájlokhoz nem tudok hozzáférni... Valami ötlet? Ha kell megadom az admin felület elérését is ahol meg lehet nézni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest