Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz dqdb #9383 üzenetére

    Van a hide-popup-v2, ami a JS-es popupokat akadályozza meg. Ez egyrészt azért nem tetszik, mert nem mindenhol működik, másrészt csak utólag blokkolja. Tehát meglátod a beúszó fost 1-2 másodpercre aztán miután teljesen betöltődött az oldal utolsó eleme is azután alkalmazódik a script (.user.js elnevezéstől független és nem találtam benne "delay" részt sem).

    Van a kedvencem, a block-external, ami multifunkciós heurisztikus "takarító", igazából erre is jó és aggresszívebb is és az utolsó elem betöltésének bugját is kellemesebbé teszi. Az egyik funkció például a különböző JS-es lap aljára vagy tetejére kerülő, görgetéssel együtt úszó bizbaszok eltakarítása.

    Unblock-olni két módon lehet. Egyrészt leviszed az egeret a oldal jobb alsó sarkába, ahol ilyenkor megjelenik egy "Blocked X scripts" buborék, amire ráviszed az egeret és tooltip-ben megjelenik a blokkolt scriptek listja elérési útvonallal.

    Ha erre a gombra ráklikkelsz azzal ideiglenesen unblockolsz mindent amíg újra rá nem nyomsz a gombra, vagy nem törlöd az oldalspecifikusan tárolódó ujs_block_ext_scripts nevű cookie-t.

    Ha véglegesen akarod unblockolni cookie függetlenül, akkor pedig az @exclude paraméter és előtte a tooltip-es scriptlista alapján eldöntöd, hogy melyek azok, amiket az adott oldalon mégsem akarsz, ezeket pedig bele a beépített listába.

Új hozzászólás Aktív témák