Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #8211 üzenetére

    "Példa egy szerintem igazán szánalmas bugra FF-ban: [link]"

    Az szép... :D Én azon akadtam ki, hogy flash fölött nem működik a scroll. Például olvasok egy blogot, görgetek lefelé, aztán el kell vinnem az egeret a beágyazott YouTube videóról, hogy tovább tudjak görgetni.
    Amúgy webszerkesztésnél próbáld ki, hogy <object embed>-del beágyazol egy videót és rosszul adod meg a MIME type-ot. Az Opera lesz az egyetlen, ami rendesen lekezeli. Sem az FF, sem a Chrome, sem az IE nem jelenít meg semmit, csak egy üres fehér négyzetet.

    "Valamiért haragudnak rájuk, vagy mi?"

    Elvileg most hosszabbították meg 2012-ig a szerződésüket. A címsávos keresés (vagyis hiánya) engem is zavar, ha meg megszokom, hogy ha több szót írok, akkor "g" nélkül is működik, más böngészőben meg ha g-t írok azt is hozzácsapja a kulcsszóhoz.

    A másik, ami már olyan régóta bug, hogy már feature kategóriába tartozik, az oldalbetöltési sajátossága, vagyis például megnyitok egy fórumtopicot, hogy a legutolsó olvasatlan hsz-re ugorjon. Az oldalon van 600 elem, amiből sikerül is 599-et betöltenie, de valamelyik képfeltöltő oldal nem működik, ahol az egyik user avatarja található. Ilyenkor vagy várok vagy 2 percet, amíg szenved, vagy megnyomom az Esc-et és legörgetek manuálisan. Vagy eleve letiltom az adott fórumba az összes külső elemet, ami megint nem megoldás. Ezt is igazán javíthatnák már.

Új hozzászólás Aktív témák