Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Sk8erPeter #21803 üzenetére

    Igen, de feljebb írtam hogy az csak arra való ha jól látom, hogy a jelszavakat letölthetem a gépre, és offline szerkeszthetem. A böngészőben nem lehet használni, ott csak az online módot tudom beállítani. Napokig ezzel szórakoztam, próbáltam mindenhol kersni ezzel kapcsolatban leírásokat de nem jutottam előbbre, illetve arra hogy ez nem működik. Ha tévednék akkor nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni. A linket köszönöm, de sokszor átolvastam de nem találtam választ az egész lastpass oldalon sem. Valahol itt írtam is, de úgy látom mindenki nagyon bízik abban hogy senki sem fog a jelszavaihoz nyúlni :) Vagy csak én vagyok macerás és nem hiszek mindenkinek?

    A roboform-ot próbáltam, de sajnos az is mindig mászik a netre hiába kapcsolom ki, és ha elindul akkor nem záródik be ha kilépek a böngészőből.
    Olyan megoldást keresnék ami beépülő szinten megy offline ( mint az opera jelszókezelője) de egyszerűen nem találok semmit. Mindig ugyanabba a kb 4-5 jelszószéfbe és online jelszókezelőbe botlok.
    Nagyon szép a marketing duma az online védelmeikről de szeretném én eldönteni hogy hol tároljuk a jelszavaim. Legyen akár egy fizetős plusz extra az, hogy használom, de csak és kizárólag a gépemen, ha akarom akkor pedig tárolja felhőben is ( vagy csak egy részét)

    de visszatérve az új operának csúfolt krómhoz, vajon lesz esély arra hogy a felugró képeket (pl egy használtautó.hu-n) úgy kezelje hogy teljes ablakban legyenek a felugró képek, vagy hogy kiterjesztéshez köthessek egy letöltési mappát (pl torrent, és ne elindítani akarja mindenképpen a programot :F )
    Sok apró dolog kellene még hogy használjam, pedig sokkal gyorsabb lenne mint a régi. Annyiból jobb mint a chrome hogy nem zárul be ha az utolsó fület is becsukom :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák