- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
atteee #41926 üzenetére
Passz nem sok Zotac kártyát ismerek, nálunk kevésbé törtek be a piacra itt az MSI-ASUS- GIGA hármas viszi a piac 95%-át, de nem is ez a lényeg, mikor lett vásárolva, van e lehetőséged letesztelni, hogy nem e túl hangos a hűtés, nem kerregnek e a ventilátorok stb. és a legfontosabb: MENNYIÉRT ÁRULJÁK én inkább egy 1070-est vennék vagy egy 2060-at esetleg kicsit gyengébb de kevesebbet fogyaszt: 1660Ti
Az még jobb lenne ha olyan kártyát vennél amin van még garancia. (fél év vagy egy év)
-
atteee
tag
Srácok még soha nem volt zotac márkájú kártyám és szeretném megkézdezni hogy erről mi a véleményetek?
GeForce® GTX 980 Ti AMP! Extreme -
gabor231
tag
sziasztok.megtudjátok mondani hogy egy zotac 970 hez elég lehet egy 400w 80+ táp? prohardver tesztben elégnek láttam,de a gyárto 500 w ot ajánl,és a techpowerup szerint olyan 250w körül kér.tudtok segiteni?
-
romi77
tag
Sziasztok!
El szeretném adni a Zotac GTX 970 AMP Extreme core karim.
1 éves azaz 2016.02.12-én lett véve még van rajta 8 hónap ipon gari.
Megkimélt, sose volt tuningolva doboza és minden tartozéka is megvan.
Szerintetek mennyibe lehetne el passzolni ezt a darabot?
-
pati2337
csendes tag
Sziasztok!
Új videokártya vásárlás előtt állok. Ami most van az egy EVGA gtx 770 SC
http://www.evga.com/Products/Specs/GPU.aspx?pn=FA93EFC9-A44B-448C-BCEA-AFF0B5BD7AEBAmit kinéztem egy GTX 980 TI. A kérdésem az lenne, hogy ki melyik gyártótól ajánlja? Amit én preferálok az az EVGA, Zotac, Gainward, esetleg Palit. Ezek közül melyik lenne a legjobb?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv: Attila
-
blu79
addikt
válasz
Pixx96 #39253 üzenetére
Ha úgy használod ahogy az előttem lévő írja akkor vállalható. Egyébként hangos, meleg (80-84 fok) és mivel hogy ennyire meleg így nehezen fog menni az 1500Mhz, tehát nem nagyon fog menni...
Vegyél egy custom hűtésüt .... Msi, Giga , Zotac, Palit , Asus... stb mind jók.... -
sakal83
addikt
válasz
GeneraL_XTX #39166 üzenetére
Igazad van egyébként, főként azért is, mert pár napja az iponon 63k-ért lehetett kapni zotac 1060 3Gb-ot, amin bizony erőteljesen elgondolkoztam. Érdekes, hogy még mindig 70 k környékén elmennek a 970-ek használtan.
Ma megveszem a Giga Mini gtx970-et 54k-ért - ennyiért szerintem korrekt ár -, majd meglátjuk mit alkot. Koca játékos vagyok, remélem idleben nem lesz hallható, mert, ha igen, akkor mennie kell
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Zotac GTX 970 AMP! Extreme Edition 64K kiszállítva.(Külföldön élek)
Mennyire éri meg még újat venni?
1060 6gb van már kb 79-80k ért szállítással együtt. ( Palit, Gainward)Ahogy én látom egy combos 970 full hd ra nem biztos , hogy rosszabb egy átlagos 1060 nál...
Ez a cooler zajos az MSI Gaming-hez mérten? Olyanom már volt...
-
válasz
egyedülülő #38359 üzenetére
Arra ott a Zotac... az Sapphire tesó.
-
BiP
nagyúr
válasz
Motion_Blur #37970 üzenetére
Mintha láttam volna. Most 158-ért van Zotac, 163-ért MSI Armor.
-
laychi
veterán
Nekem zalman z9 plus van,az asztalon fent a monitor mellett, belátni, de nem számít(nem vette észre) vagy nem szólt, hogy észrevett e változást.
250 euroért vettem a gaminget,130-ért adtam el egy töröknek magyar garival a 960-at,amivel itt németben nem sokra megy,ha problémája lesz a kártyával,de talán a gyártóhoz tud fordulni.
A kuzinjának vette,magának meg a használtpiacon nézett egy 980-at 280 v 290 euroért,nem tudom már.
Azt hiszem egy 3 ventis zotac volt, hogy a bőr hűljön meg a hátánSzóval itt se olyan súlyos pénzről van azért szó 120 euro a különbözet.
Szerk.
Egyébként többnyire nem szól bele,hogy én mit cserélgetek,neki az a lényeg,hogy működjön és kész.De nem kötök mindent az orrára.
Házasok nem vagyunk(élettársak vagyunk lassan 6 éve),gyerek még nincs,ő is szokott magára költeni,akkor miért ne tegyem én is,ha nekem ez így jó.? -
Macka
veterán
Nem akartam lemaradni egy jó vételről, szóval jött egy 970, ZOTAC AMP! Extreme Core Edition személyében.
-
emmm
őstag
válasz
imi123 #37733 üzenetére
A 970-980 közé jön, ahogy ez várható volt. Pont azt hozza, amire vártam, nem lesz világmegváltás.
Amúgy a 970 itt egy Zotac AMP! Omega volt, tehát kb. a két kártya közé középre esik be. Gondolom húzva már pár % híján a 980 nyakán lesz. Árazástól függ, de nem bántam meg a 980-at jó áron.
-
killerjohn
addikt
válasz
gaben88 #37190 üzenetére
Köszönöm!
Igazából nem tervezem tuningolni, mivel azt mondták, hogy még a Doom 2016 is megy vele FullHD-ban ultrán, 4K-ra meg nem tervezek befektetni (3 db 4k-s monitor eléggé odavágna a költségvetésnek).
Zotac-ból láttam egy jóárasítattat (77k) aprón, de nem tudom, hogy az miben más mint a többi.
szerk: 85-ért van strix, 86-ért limitált szériás MSI gaming, illetve 106-ért boltan új -
gaben88
őstag
válasz
Colos1 #36702 üzenetére
Én is mindig így futtattam a Heaven-t Zotac 970-en és MSI 970-en is, hogy 2. vagy 3. nekifutásra vártam meg a végét az eredményért, mert egyrészt erről már olvastam én is, hogy gázos a dolog, másrészt tapasztaltam én is ezt a hibát, még ha nem is 8 fps-el. Ezért én inkább már nem is használom... Máshol érdekes módon nem tapasztaltam ilyet.
Ne kezd!
[ Módosította: Racecam ]
-
blu79
addikt
Szia, semmi gond nincs vele. Vagy mire gondolsz pontosabban?
csocs szia, Msi Gaming 4G , Evga, szerintem a Zotac Amp Omega sem rossz, volt egy kolegának 980Ti-ben és meg volt elégedve vele, referencia 970 ne legyen
ha van Gigabyte G1 vagy a WF3 is jó, esetleg Gigabyte extreme csak ez egy picit drágább....
-
blu79
addikt
- sziasztok találtam egy ilyen bejegyzést :
-GTX 970
Unlocked cards (w/ tweakable voltage): Zotac AMP! Extreme GTX 970 (with heatsink protrusion on top, can adjust mem voltage)
Locked: everything else
Maximum obtainable voltage: 1.31v
Maximum software voltage monitoring: 1.275
Maximum hardware voltage monitoring: 1.31(?)GTX 980
Unlocked cards (w/ tweakable voltage): Zotac AMP! Extreme GTX 980 (with heatsink protrusion on top) / EVGA Classy-KPE / 980 HOF / ASUS STRIX (347 or older drivers only, tool from kingpin forums. Locked at 1.21v) - Poisedon - MATRIX
Locked: everything else
Maximum obtainable voltage: ?
Maximum software voltage monitoring: ?
Maximum hardware voltage monitoring: ?
forrás -
Meghivott
addikt
Üdv, gtx 970-ből inkább melyiket?
- GIGABYTE GV-N970IXOC-4GD GTX970 4GB GDDR5 PCIE
- GAINWARD 3453-BLISS GTX970 4GB GDDR5 Phantom PCIE + Bullets or Blades kupon
- PALIT NE5X970H16G2-2043J GTX970 4GB GDDR5 JetStream PCIE
- GIGABYTE GV-N970TTOC-4GD GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE
- MSI GTX970 4GD5 OC GTX970 4GB GDDR5 PCIE + Bullets or Blades kupon
- EVGA 04G-P4-2974-KR GTX970 4GB GDDR5 SC PCIE + Bullets or Blades kupon
- ZOTAC ZT-90105-10P GTX970 4GB GDDR5 PCIE + Bullets or Blades kupon
- ZOTAC ZT-90101-10P GTX970 4GB GDDR5 PCIE + Bullets or Blades kupon
- MSI GTX 970 4GD5T OC PCIE + Bullets or Blades kupon
- EVGA 04G-P4-2972-KR GTX970 4GB GDDR5 ACX 2.0 PCIE + Bullets or Blades kupon
vagy egyéb ?
Iponról néztem, kb 115.000-ig bezárólag van még egy pár...
Melyik a legjobb választás?
Köszi! -
miresz
veterán
Sziasztok!
Az alábbi kártyák közül melyik az ajánlott? Régebben olvastam itt a topicban,hogy van valami különbség köztük. A maximális mért ami befér az a 250mm. hossz.
EVGA GTX970 4GB DDR5 ACX 2.0 04G-P4-2972-KR
EVGA GTX 970 4GD5 SuperClocked ACX 2.0 04G-P4-2974-KR
EVGA GTX970 4GB GDDR5 SuperSC ACX 2.0 04G-P4-3975-KR (erre azt írják,hogy 257mm hosszú ha ez igaz akkor ez kilőve)
EVGA GTX970 4GB DDR5 ACX 2.0 FTW 04G-P4-2978-KR
Vagy maradjak a tutinál ami befér:
Zotac GTX970 4GB GDDR5 ZT-90101-10PFontos,hogy halk legyen a kártya.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Madn!ght #31842 üzenetére
Hivatalosan nem engedélyezett, viszont matrica nincs rajta! Ettől függetlenül kiderülhet, ha nagyon nekiállnak nézegetni, tehát a 50-50% az esély, tehát csak saját felelősségre.
Zotac-nál és eVga-nál engedélyezett a csere, de érdemes az előbbinél erről informálódni, adott típusra.
Egyéni véleményem, hogy 970-980-ra nem éri meg a víz, csak, ha hobbi vagy pár ezres.
-
zack
nagyúr
Erről a kártyáról tudnátok nyilatkozni 970 G1-hez képest?
+10k lenne.ZOTAC ZT-90106-10P GTX970 4GB GDDR5 AMP! Omega Core PCIE
-
bardi
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #29503 üzenetére
Ennyit a ref. hűtős zotac is kibír simán, igaz alacsonyabb órajelről indul...
-
Bandi79
aktív tag
válasz
Modst3R #28885 üzenetére
EVGA GTX 980 ACX 2.0 SC: saját tapasztalatok alapján eddig hibátlan
- Palitot én is nézegettem, halk, hűvös, jó árban van, végül a 2 év gari miatt esett ki
- MSI Gaming jó választás lehet, nagyon halk és hűvös
- Asus Strix 980-ról elég vegyeseket olvastam eddig, állítólag sok cicereg
- Giga WF3 és G1 jó a hűtésük, viszont egyesek szerint hangos... (mások szerint halk...)
- Zotac, Gainward, PNY... IstentudjaHa viszont komoly vizet akarsz, akkor olyan kártyát vegyél amire rámegy a vízhűtő blokk -> referencia vagy referencia nyákos
-
Tehát csak szerencse kérdése mit kapunk.
#28517 blu79 :
Elég necces,hogy megint MSI lesz.
De még nem biztos,csak gondolkodom rajta,hogy kellene vmi.
Egyébként ha belefutnék vmi jó kis akciós kártyába akkor lehetne más is,mert csak azért kell,hogy legyen vmi a gépben,ha éppen ugy tartja kedvem,hogy játszak kicsit.
Asus Giga nem igazán kell,egy ütős Inno3D-t megnéznék esetleg,vagy egy jófajta Zotac-ot,netán egy Palit Jetstream. Sajna a HOF még mindig őrült drága.
Amúgy most néztem,hogy semmit nem esett az ára a megjelenése óta. A 970 egy jó választás volt amikor megjelent.Ha biztosra akarok menni akkor MSI.
Gondolkodtam még egy 390X kipróbálásán is,kb egy árban van a 970-el,kb tudásban is.
A 3 monitornak lehet jót tenne a 8gb vram. -
bardi
senior tag
válasz
rayoliviero #28352 üzenetére
Nekem kevesebb a zotac referenciahűtő szerűséggel megáldott kártyám.
-
miresz
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék,erről a ZOTAC GeForce GTX 970-ről. Valakinek van tapasztalata vele? Elsősorban hangerő,cicergés,ami érdekel. Helyhiány miatt más gyártó nem jöhet szóba.
-
miresz
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy itt valakinek van ilyen kártyája? ZOTAC GeForce GTX 970
Elsősorban a méretei,és a hangja érdekelne. A Zotac mennyire számít jó gyártónak?
-
Grave_444
nagyúr
Zotac GTX 970 duplaventis kártyáról vélemény?
Hűtés érdekelne főleg. -
bardi
senior tag
válasz
#06969344 #27999 üzenetére
Unigine Valley Benchmark 1.0
FPS: 52.4
Score: 2191
Min FPS: 22.1
Max FPS: 97.5
SystemPlatform:
Windows 7 (build 7600) 64bit
CPU model:Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz (3292MHz) x4 (valójában ez 4GHz)
GPU model: NVIDIA GeForce GTX 970 10.18.13.5362 (4095MB) x1
Settings Render:
Direct3D11
Mode: 1920x1080 8xAA fullscreen
Preset Extreme HDNekem ezt tudja alapórajelen a zotac ref. Ezt meg húzva(+140MHz, +500MHz):
FPS: 57.0
Score: 2386
Min FPS: 28.7
Max FPS: 108.7 -
FullGas
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy ref. Zotac GTX 970. A kártya 1 hónapos, illetve annyi hogy németországi boltba szól a garanciája(gariban segít ha gond lenne). Mi a véleményetek érdemes megvenni, és szerintetek mi kb a reális ára? -
bardi
senior tag
Nem, ez a zotac ref hűtős. +140 gpu, +500 memória. Nem tudom meddig lehetne még húzni. De igazából nincs is túl sok értelme, W3 nem futna akkor se stabilan 60fps-sel, meg ha épp annyival fut, érdekes módon akkor is eléggé akadozik a világ, ha körbenézek, hiába folyamatos a karakterek mozgása közben. Más ennyire gépigényes játékom meg nincsen most. GPU-n biztos lehetne még húzni valamennyit.
-
gaben88
őstag
válasz
szmegma #27449 üzenetére
Zotac-ból a Core verziókat kerüld szerintem. Nem nagyon szeretik (és nagyon nem is lehet) tovább húzni őket. Nekem is volt... Bár nekem más bajom is volt vele (Extreme Core Edition). A gyári OC meg kb semmit nem számít, vagy legalábbis azért pluszt fizetni hülyeség. Ezekre az értékekre szerintem kb bármelyik 970-et fel lehet húzni 3 kattintással, teljesen biztonságosan.
-
szmegma
aktív tag
(#27465) blu79 - Viszont, hogy az Inno3D ilyen ismeretlen, akkor az lekerul a listarol, azt hittem neves
267mm a zotac. Azt mar tudom, hogy te az MSI-re voksolsz.(#27466) tailor74 - Az igaz, hogy 290mm csak gondoltam a kabeleknek is legyen mar helye normalisan, meg ne az legyen, hogy szarakodni kelljen a bedugassal. Az ASUS marka nalam necces + a black verziot itt kint eddig sehol nem talaltam meg. Az MSI-t ha te is ajanlod (+2), akkor felrakom a listamra.
Tobbiek a 3 kartyabol ki melyikre szavaz?
KFA² GTX 970 OC Silent "Infin8 Black Edition" (ara £290)
ZOTAC GTX 970 AMP! Omega Core Edition (ara £270)
MSI GTX 970 Gaming Edition (ara £280) -
blu79
addikt
válasz
szmegma #27463 üzenetére
- szerintem ha a pénz annyira nem számít akkor KFA2 , ha igen akkor Zotac (a zotacnak próbáltam meglesni a hosszát de nem találtam honlapjukon
) , az Inno 3D az nagyon ismeretlen , szerintem senkinek nincs itt 970-980 belőle, de ettől függetlenül lehet jó.
#27464) compass1997 én csak Decemberre tervezem a win frissítést, addigra kiforr, na nem teljesen de jobb lesz
-
szmegma
aktív tag
A zotac amit linkeltem pedig 267mm, tehat befer. Ennek tekinteteben erdemes a listan hagyni?
Pontosan mi a baj, azzal az Inno3D kartyaval? Eleg jo termekeket gyartanak.
Amugy a KFA² kartyaval (260mm) is szemeztem, csak vmiert kihagytam. Most felkerul a listara.
Az MSI-t meg nem dontottem el, hogy felvegye-e, de akkor az utolso elotti lenne.
Szoval a 3 jatekos az en velemenyem szerinti sorrendben:KFA² GTX 970 OC Silent "Infin8 Black Edition" (ara £290)
ZOTAC GTX 970 AMP! Omega Core Edition (ara £270)
Inno3D GTX 970 HerculeZ X2 (ara £243) -
szmegma
aktív tag
En is szivesen de mint irtam is, Z11-es a hazam es abban nincs hely (max hossz 270 mm) annak a kartyanak.
Hosszra inkabb megfelelo lenne: Inno3D GTX 970 HerculeZ X2 4GB vagy a +8K: ZOTAC GTX 970 AMP! Omega Core Edition 4GB. Egyiket sem ismerem, hogy melyik lenne a jobb valsztas.
Az ASUS es EVGA kartyakrol ami neten olvashato, nem eppen bizalom gerjeszto, ezert sem vettem fel egyet a listamra.Ha vkinek kellene az osszes 970-es kartya meretbeli, csatlakoztatasi es orajelbeli kulonbsegei a referencehez viszonyitva
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Ez a fajta Zotac GTX 970 milyen lehet? [link]
Referenciahűtéssel nagyon forró lenne? Valaki használ hasonlót?
-
Chapel
addikt
Épp akartam beírni hogy 10+ év után lehet visszatérnék nv oldalra (most szögezem le, nem érdekelenek a frakciók, engem ár/érték/teljesítmény kizárólag), de hát kell a fenének ddr1-es rammal
Viccet félre téve, gariba kell adnom r9 290-et és vagy egy az egyben vagy pár ezer ft ráfizetéssel lehet hogy inkább gtx970 felé mennék.
Végülis az r9 lehet megadta magát 1 év után, de azért msinek ez a gaming sorozata ha jól gondolom még mindig ajánlott darab...? Ahogy látom MSI-nek is van több típusa (Gaming, OC, 100ME)
Bár szóba jöhet még Zotac, Evga, Asus...nincs olyan amire mindenki esküszik, mi?
(és nem a legdrágább)bombibmw: Az én kártyám még nem ment 70fok fölé,még a 33 fokos szobában sem
Hehe ha valami igazán combos futott (Gta V maxon stb) akkor ugyan gyönyörűen vitte a 290-es, de 88 fok is volt 30-32 fokos szobában. Remek lábfűtés télen -
xNAGOYAx
tag
sziasztok szeretnék egy gtx 980-at ,de nem tudom melyik márka lenne a legjobb jelenleg a gigabyte és az evga között vacillálok, de nézegettem a palit és a zotac kártyákat is. Előre is köszi a tanácsokat.
-
gaben88
őstag
válasz
HoReSz1975 #25762 üzenetére
Király cucc, remélem te szerencsésebb leszel, mint én voltam a 970 Zotac Extrame Core Edition-nal! :-)
-
blu79
addikt
válasz
HoReSz1975 #25779 üzenetére
szia, minimum 1500/2000
, és grat a kis Zotac-hoz
-
válasz
Grat!
Végre látunk Zotac-ot is.Játékot fel se telepítsd !
-
h1mpi
félisten
válasz
gratula
mindig is különleges darabokat vettél ez is az
A kezelési útmutatójában biztos benne van. Amúgy itt a megoldás:
Also around back is one of the Omega's most intriguing features: a USB port labeled "OC+". Zotac includes a cable to plug into this port and into an internal nine-pin USB header on the host PC's motherboard. Via this connection, the OC+ feature monitors some key variables, including the 12V line from the PCIe slot, the 12V line from the PCIe power connectors, GPU current draw, and memory voltage. Beyond monitoring, OC+ also allows control over the card's memory voltage.
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all,
beléptem a clubba ezzel a szépséggel/szörnyeteggel:
ZOTAC ZT-90202-10P GTX980 4GB GDDR5 AMP! Omega PCIE + Batman: Arkham Knight kupon
az lenne a kérdésem, hogy ennek a képnek a jobb oldalán lévő kábelt hová kell dugni az alaplapba:
USB, vagy hol lenne a helye
-
-
Anubris
őstag
válasz
Black_Sheep #25131 üzenetére
Az egyik Zotac ref hűtéses azt kihagynám. A másikból szerintem itt még nem vásároltak, 3 venti alapján, nincs passzívhűtésre lehetőség. A Palit biztos halkabb lenne és hozná a megfelelő oc teljesítményt.
Amúgy most elég sok kártya került fel HA-ra is, elég jó áron azt is érdemes lehet megnézni. De biztos hoz egy kis árcsökkenést az j AMD széria megjelenése, kivárhatod. -
Black_Sheep
tag
válasz
BomiBoogie #25132 üzenetére
Ezek jelenleg a legolcsóbbak. A Fury Pro megjelenését, tesztjeit és első áresését még megvárom, azután döntök. Bár eddig AMD kártyáim voltak, de a 980 ereje impozáns; nem vagyok fanboy sem, hogy önmagam ellenségeként ne a legjobb ár/érték arányú kártyát válasszam.
@Asbee: köszönöm a választ! A Zotac kártyákról is van tapasztalat, vagy tesztekből látható a Palit előnye?
-
Black_Sheep
tag
Eléggé lementek az árak a 980-as kártyáknál. Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni és miért?
ZOTAC ZT-90204-10P GTX 980 4GB GDDR5 AMP! Edition PCIE - 154.856 HUF
ZOTAC ZT-90205-10P GTX980 4GB GDDR5 PCIE - 154.856 HUF
PALIT NE5X980014G2J GTX980 4GB GDDR5 JetStream PCIE - 152.919 HUF -
bardi
senior tag
Van egy gyári hűtős Zotac gtx 970-em. Eddig max 80 fokig ment fel a kártya, most viszont felmegy 85-re is, és közbe 4000et pörög a ventilátor...eléggé hangos. Meddig bírja növelni a fordulatot anélkül hogy szétmenne? Lehet kicsit túlaggódó vagyok, de ez az első felsőbbkategóriás kártyám. Későbbiekben érdemes lehetne lecserélni rajta a hűtést? Nem tudom, hogy bukom-e a garanciát akkor. EVGA gyári hűtősnél azt olvastam nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Majd kiderül. Máshol még nem nagyon találtam árat ezért is linkeltem, merlin is csak előrendelést vesz fel.
A zotac elég jól néz ki azzal a hűtővel. De a többség még mindig ref.
Az evga-nál egy előny van, hogy ugye tőlük veszed közvetlenül, nincs külön nagyker/kisker haszon az áron. Sanszosan ezért olcsóbb. Szerintem.
-
Asbee
veterán
Upsz a második kép link lett, legalább infó a Mini Gigáról:
A szám celsius fok Heaven Benchmark alatt:
Gigabyte GeForce GTX 970 Mini 62
Inno3D GeForce GTX 970 HerculeZ X2 77
EVGA GeForce GTX 970 Superclocked ACX 2.0 73
Galax GeForce GTX 970 OC 72
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 63
MSI GeForce GTX 970 Armor 2X 70
MSI GeForce GTX 970 Gaming 4G 69
Palit GeForce GTX 970 73
Zotac GeForce GTX 970 79
Nvidia GeForce GTX 970 73
Palit GeForce GTX 970 JetStream 74És nem hangos. Itt a teszt, igaz orosz, de nagyon részletes.:
[link] -
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #23879 üzenetére
Ezek közül az eVGA-t venném. Hiába jó a Palit is nincs jól csengő neve. A későbbiekben sokkal szűkebb körnek tudod eladni. Ezért nem vettem én se Zotac és KFA vga-t, mert alig ismerik itthon.
Az ASUS Black is nagyobb ezeknél? Az MSI nagyon jó hűtést kapott és csendes is. Az is ajánlott kategória.
Itt az árat is figyelni kell, mert 10K különbséget már nem ér meg egyik sem. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszi, közben megtaláltam.
Hmm, nekem csak az a lényeg. hogy ne legyen sokkal hosszabb, mint a mostani kártyám, ezért a Giga kiesik.
Anno compass1997 kolléga ezeket írta:
Palit GTX 970 JetStream 247mm
PNY VCGGTX9704XPB 246mm
EVGA 04G-P4-2975-KR 241mm
Zotac ZT-90101-10P 203mmEzek közül akkor melyik legyen, ami azért az értékét is tartja?
-
gaben88
őstag
Eddig minden úgy meg, ahogy a nagykönyvben meg van írva és igen vicces, hogy alapon hozza a Zotac pontszámait. Le a kalappal a kártya előtt. És mivel ezen nem 2x6-os a tápcsati, szerintem a tuningot is jobban fogja bírni.
Szerintem pont olyan, mint a piros, csak zöld és kaptam hozzá egérpadot is ajándékba, illetve van rajta backplate és persze a led is zölden világít.
Te milyen értékeken használod GTA5 alatt a kártyád? Indulásnak kipróbálnám én is azokat az értékeket.
-
blu79
addikt
Grat.
, reméljük evvel nem lesz gondod
, milyen ez a zöld változat? Tetszik, így elsőre jobban megy mind a Zotac?
-
gaben88
őstag
-
gaben88
őstag
Na, visszakaptam a ZOTAC 970 AMP! ECE árát és hát hosszas olvasgatás után végül maradok 970 vonalon és megrendeltem a MSI 970 Gaming 100ME-t.
-
Archanon
őstag
Akárhol van a vrm, nem értek hozzá.
A strix közben cseréltem le 3 ventit, előtte is, és utána is zörgött valami. A videón cicergést ugyan alig-alig hallani (de azért ott van), a kártyával nem is ez volt a bajom, hisz elenyésző csipogás volt csupán... Viszont a traktorhang az nem kell. Vissza is vittem.
Aqua-nál vettem az újat, pár órája üzemel a gépben a Black, ami egész csendes most már, remélem csak be kellett járatódnia... Játszani kéne már vele, és meghallgatni úgy mit produkál. Na meg azért kíváncsi lennék mit hoz ki belőle a párszáz/többezer fps (no nem mintha az olyan gyakori lenne)... van program, amivel elő lehet ilyet hozni?
#castiels: Mivel ez a második (bocsi, most már harmadik) VGA-m amit veszek az életben, nem vagyok egyik gyártó elkötelezettje sem. Vásárlás előtt igyekeztem utána járni, hogy mely példányoknál nem gyakori jelenség a cicergés (erről is csak pár hónapja tudok, hogy van), és méret, illetve hűtés (no meg persze ár) alapján döntöttem. A házam nem enged meg egy 31+ centis kártyát, maximum barkácsolással.
Az Evga olcsóbb példányai állítólag nem jók, és ciceregnek, az MSI-nél is gyakran olvasom, hogy gáz, Zotac drága, Palit wtf, meg ref hűtősöktől próbálom távol tartani magam, nem olvasok róluk jókat.
-
gaben88
őstag
Szívem szerint a ZOTAC AMP! ECE helyére Giga G1-et vennék, de mivel sokat netezek és filmezek gépen, ezért nem lenne rossz a félpasszív MSI Gaming sem (Asus Strix-ről lemondtam). Május 1-ig van időm eldönteni persze! :-) De, ha tuningban kb ugyan azt tudja a két kártya, akkor egyértelmű, hogy MSI lesz.
-
Sziasztok! Kereső sajnos nem segitett ezért gyorsan megkérdezem: 970 referencia hűtő az ~ kb megegyezik a különböző márkáknál?
PNY, EVGA, MSI, GAINWARD, ZOTAC, PALIT
Mind máshogy néz ki, de nagyon hasonlónak tűnnek.
Hangerő az nyilván hagy kivánnivalót, ha ez számitana nem ezt keresném, de most nem számit, de a hűtésük jó?
-
gaben88
őstag
válasz
yodamester10 #20784 üzenetére
Az draga, vagy tudsz olcson?
Nincs bajom a Zotac kartyakkal, de most biztos nem azt fogok venni!
-
gaben88
őstag
Visszavettek a Zotac-ot, most mehet megint az agyalas, hogy milyet vegyek...
-
gaben88
őstag
Holnap szerintem az Iponban elállok a vásárlástól és visszaadom a Zotac GTX 970 AMP! ECE kártyám, mert ez, hogy a gyári vagy ahhoz közeli órajeleken is Pwr limitbe fut (GPU-Z szerint), szerintem gáz (lehet kevés neki a 2x6-os tápcsati)... BIOS játszással meg nem akarok még szenvedni gari időn belül. Így arra gondoltam, hogy maradok majd GTX970-nél, de MSI GAMING 100ME-t választok majd. Szerintetek?
-
gaben88
őstag
Zotac marad (hal' Istennek, mert nagyon jo kis kartya) es a mai teszteles eredmenye az lett, hogy ha kikapcsolom az erositoben az Audyssey-t es a Dinamic EQ-t akkor nincs zugas!
-
gaben88
őstag
Na, most, hogy kiderül mi a baj, ide is beírom tanulságként. Holnap viszem is vissza a ZOTAC-ot azt hiszem... :-(
-Mitől lehet ilyen zúgás bizonyos képernyőkön? Mellékelek egy videót is.
KATT!
Gép: i7 4790, Asus H97M-Plus lap, Zotac GTX970 Amp! ECE es minden HDMI-vel megy az Onkyo HT-R548-as erősítőbe.- Kipróbáltam egy másik, gagyi HDMI kábellel is, de azzal is csinálja a zúgást... Az erősítő több HDMI portjában is.
- DP-n is csinálja... most kértem kölcsön egy DP-HDMI kuplungot és azzal is ugyan az. Ami új a gépbe, az a VGA. Eddig a HD4600-al nem volt ilyen gond alaplapi HDMI-ről azt hiszem... És érdekes, hogy nem mindig csinálja, csak bizonyos helyeken, képernyőkön de azokon mindig.
- Észrevettem még valamit, ha az erősítőbe bedugom a fejhallgatóm, akkor nincs alapzaj, ott ahol a videóban igen. Viszont, ahogy kihúzom, megint van... Akkor a gond inkább az erősítő környékén lesz, nem?
- BIOS-ban beállítottam, hogy megint a HD4600 legyen az úr, majd a HDMI-t visszakötöttem az alaplapra és úgy most minden jó, nincs zaj... :-(
IPON-ba valaki állt már el vásárlástól 8 napon belül?
-
blu79
addikt
válasz
gaben88 #19991 üzenetére
- Grat
és végre valaki aki Zotac-ot vett
, ezek szerint jó a hűtése és nem is hangos... a ventiket a Bios módosításával tudod lejebb venni, mint ahogy páran megcsinálták itt a forumon a G1 esetében , ők több infót tudnak mondani hogyan kell (én nem babráltam ezzel mert nekem nem kapcsolnak a ventik csak 60 foknál
)
- érdekelne még hogy mennyire Boost-ol a kártya alapon, tehát nem tuningolva. -
gaben88
őstag
Na, megvan a Zotac GTX 970 AMP! ECE és eddig nagyon pozitív. A hűtése brutális, mint a képeken. Alapjáraton 60%-on/1450rpm-en járatja a ventiket (ez alá nem is lehet vinni, de majd utánanézek, illetve, ha van tippje valakinek írjon, mert szerintem felesleges ilyen magasan járatni őket), de OC-s 3D Mark alatt sem ment a hőfok 55C fölé (Zalman R1-es házban, i7 4790 mellett és nem is emelte meg a 60%-os ventit). A hűtő pedig halk (bár, mindig pörög) és cicergést sem hallottam (pedig a ház ventiket is kikapcsoltam). Fire Strike 1.1 10485 pont lett, de még nyomkodom majd még.
Windows alatt 28-30 fok között ugrál a kártya hőfoka szintén 60%-os ventik mellett.
Ha érdekel titeket valami a kártyával kapcsolatban írjatok bátran!
-
KAMELOT
titán
Képzeld el az oldalon van recenzió ahol leírják a dolgokat. Ha xar lenne sok lenne a visszaküldött példány és ez meg is jelenne a recenzióban és az eladásban is! Vásárlók sem hülyék!
Továbbá mondok egy példát! Voltam bent egyik monitors üzletben kalibráltatni a monitort. EIZO-t vittem be. Azt kéredezte a csávó honnét szedtem ezt a monitort, mert hogy nekik az összes EIZO pixelhibás.(#19826) HSM: AZ eladási statisztikából lehet következtetni melyik példány a jó. Ezek szerint MSI nem cicereg! Fnetebb leírtam honnét tudom azt! Továbbá Nálatok van KFA meg galaxy meg mittudomén milyen gyártó. Ide szlovákiába csak MSI ASUS GIGA ZOTAC EVGA gyártók érkeznek! Még Palit sincs vagy csak elvétve árul valamelyik shop jó drágán!
Más: Amúgy meg ha tényleg valaki jót akar akkor 400euro a GTX970 és 520 euro a 980. Szóval 980 minden szempontból jobban megéri! + 100euro nem vág senkit agyon főleg ha már van kártyára 100K+ pénze!
-
KAMELOT
titán
válasz
brumi1024 #19809 üzenetére
Onnét, hogy szlovákiában ezt viszik a legtöbben és az MSI-t!. Haveromnak is ez van már fél éve és semmi gond! Itt egy oldal! Bal oldalt nézd.....12 kártyából 9 MSI, 2 ASUS és 1 zotac
Hozzáteszem nekem a PALIT 980 kártyám ventije 62 foknál kapcsol be!
Max hőfok furnark alatt 70 fok 15 perc után!
-
gaben88
őstag
Na, megszületett, GTX970 lett a nyerő, megrendeltem ezt a bivalyerős ZOTAC-ot: [link]
-
bugylee
tag
válasz
Tomassy00 #19199 üzenetére
Elég jó a hűtése, gyári programból vezérelhető a tuning, ventik, stb. Szal be tudod állítani magadnak, h milyen tartományban mennyire hűtsön. A ventik kis fiókos megoldással vannak fent és könnyen kivehetőek tisztítani anélkül, h a kártyát ki kellene venni. Játékok alatt stabilan maradok 60 fokon 50%-os ventik mellett, tesztprogramoknál feljebb is mehet. De persze mint mondtam beállítás függő ez is. Kisebb hőfok=nagyobb zaj. Mellesleg az egyik legcsendesebb kártya ami hűt is, bár a Zotac és MSI gémer, vmint a Palit Jet Stream szintén halkak, viszont ezek 10-20k-val drágábbak is. Egyszóval ár/hűtés/zaj arányban a legjobb vétel. Ráadásul én a mostani ár alatt egy tizessel vettem, ergo nekem nagyon megérte. Ez már a második fantomom, van egy 3 éves 560-asom is, semmi baja, a venti eredeti rajta és még mindig teszi a dolgát, pedig elég sok óra van benne.
De beszéljenek a számok, Valley benchmark, 50-60% ventik mellett...
-
blu79
addikt
válasz
gaben88 #18891 üzenetére
- sajnos itt a topikban nem nagyon van akinek Zotac karija lenne
, de így kűlsőre nem lehet rossz, komoly hűtő van rajta, tuningban nem lehet rossz, hangra meg nem lehet tudni milyen hangos az a három venti, a G1 és WF3 nak is 3 ventije van, állítólag nem hangosak,
- ha megszerzed mindenképp számolj be rólatorma1981 elég meleg az az Evga , nem is gondoltam hogy ennyire meleg... ház hűtésed jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest