Hmm, sose következtettem volna ezt ki magamtól, de van benne valami 
Ebben az esetben szerintem te is erre gondolsz: [link]
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."
Hmm, sose következtettem volna ezt ki magamtól, de van benne valami 
Ebben az esetben szerintem te is erre gondolsz: [link]

Igen, erre! 
Köszönöm az ötletet, elég használhatónak tűnik, elképzelhetőnek tartom, hogy a hölgyemény ezt hallotta ki a a dalból, délután kiderül, hogy nyertél-e hangszórót 

Senki nem akadt még rá a Die hard 4 zenéire? 
http://www.flickr.com/photos/tarczyzs/

ha a dumabiusz szólt akkor tuti ezt :D
Csak tisztán

ez nem az opus zenéje
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Hangszóró járt a tippért? 
Hát gyerekek senki se nyert hangszórót
Sajnos nem az a szám az, amit mi keresünk az tök új és pasi énekli 
További ötleteket várok 

hazamegyek és megmondoM!
Így legyen, várom 
Sziasztok!
Egy régebbi nagyszerű filmben hallottam egy zenét,aminek szeretném tudni a szám cimét. Konkrétan a Kontrollban hallható olyan 23 percnél,miután lebeszélik a ''sinezést''. Előre is köszönöm 
http://www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző

Te figyi már
valami kicsit közelebbi info nincs még? Rádióban szokta hallani vagy mi?
Milyen stílusú kb a zene?
[Szerkesztve]
Valaki tudna segíteni, hogy ki az előadó és a szám címe, a CSI-Miami helyszinelők főcíménél. Na ezt jó megaszontam. Szóval a főcím zene érdekelne. 
Előre is köszönöm.
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!
up
ICE szo van benne sokszor
techno stilusú
2000 környékén talán
ja indulásnál ROCK-os beutése
nekm nem segit senki(
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ
Na akkor összegzek: Diszkós stílusú zene, a Kék Duna rádióban szokta hallani, amit azóta eszeveszetten hallgatok a neten
Pasi énekli, új szám. A refrén ez a rejtélyes ''sztaarsz onö rááájsz'' és ezt mondogatja sokszor, a szám közepe felé lassan is.
Hajrá 

The Who - Won't get fooled again

http://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról) - http://busworld2005.fw.hu(Busworld 2005 fotók)

Hali!
Szabadeurópa rádió kezdő szignálját vki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni?
teenager party (nyugat-német katona énnekkar (férfi))
thx
Mail!

Sziasztok !
Az Álmok Háza rajzfilm '' főcímzenéje'' kellene nekem . Hátha tud valaki segíteni ...
Köszi !
Csillagkaput a Csillag térre!
Mondjuk privibe is kapta már helyes választ.
De köszi neked is 
Amugy állat ez a szám
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

Sziasztok!
Érdekelne 3 szám előadója-címe.
1
iscovery Channel-Thimothy Treadwell életéről szóló dokumentumfilm (A Grizzlyember) előzetese közben megy a zene. Szerintem ez a lenehezebb. 
2: Dulux reklám
Egy csaj áll a videó elején és minden zöld színű körülötte, aztán csinál valamit. Diszkó jellegű a szám, ha jól emlékszem.
3:Autóban ugyan azon a helyen hallottam kétszer is (ha jól emlékszem, akkor...) a Sláger rádióban. Magyar szám, szerintem simán van már 10 éves zene és a refrénje valami olyasmi, hogy ''Engedj be kérlek''. És nem Bikiniről van szó. 
Előre is köszi!

Tessék.
[link]
[Szerkesztve]
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

2. számú feladvány: www.reklamadatbazis.hu -> [link]
[Szerkesztve]
QNX is cool!
Az én megoldásom is meglesz ugye? 
én már vagy 2 honapja nyavajgok azért a nyamvadt számér + volt 1 szám linkel de senki

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

Csak tipp.
Nem hallgatok rádiót. 
A ''sztaarsz onö rááájsz'' vonalon indultam el. 
[link]
[Szerkesztve]
Tippnek jó volt, de sajnos ez se nyert hangszórót. 
qdak: Ne adjuk fel, meglesz az egyszercsak, legfeljebb addig hallgatom a rádiót míg rá nem ismerek 

Köszi szépen !!!! 
Csillagkaput a Csillag térre!

Köszönöm! 
http://www.4shared.com/file/19751880/a35bc425/Ez_mi_lehet_03.html
nem nekem lessz u h léccci segitsetek

[Szerkesztve]

First Choice - Let No Man Put Asunder.
[link]
Az eredeti.
[Szerkesztve]

4-ik kérdés: Budapest-Bamako rally reklám zenéje. 
Senki? 

Tiszteletem.
Cuppanj rá a rádióra s hátha lesz. 
Vagy próbálj meg visszaemlékezni valami szövegre, mert ez így kevés. 
Üdv: DragonR+
Tegnap reggel óta hallgatjuk a rádiót én is meg a hölgy ismerősöm is, de egyszer se szólt az a szám, ami neki kellett volna
Sebaj, legalább közben jókat elbeszélgettünk 
Remélem azért meglesz, rajtam még sose fogott ki ennyire egy szám.
helloka
[link]
1:10nél ez a discos zene jó régi.. mi a cime meg az előadó.. ha tudjátok esetleg az utánalévő trök vagy nem is tom milyne zene cimét az is jöhet.
köszi
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu
Jobb oldalt, leirásnál klikk a more-re és irja a számokat is.
5: Napoleon Dynamite
(The music used in 'Napoleon Dynamite' is Jamiroquai- Canned Heat.)
6: Daler Mehndi- Tunak Tunak Tun
kösz
lenne egy szám aminek az előadója és a szám címe kéne , a szám valahogy igy kezdőik: néhány hete volt a világ fordult s vele szédültem el.
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Hello!
2 szám lenne, amiket már évek óta kutatok. A videoklippjükről tudok írni pár sort.
Első: fekete-fehér klipp. kb 1940es évek Amerikája, showbusiness. Három szereplő: fiatal nő, fiatal férfi, idősebb férfi. Együtt énekelnek, de aztán a fiatal férfi összejön a nővel, amin megsértődik az idősebbik és így ''szólókarrierbe'' kezd. Vagy vmi ilyesmi. Nagyon régen láttam. Még kiskoromban. A műfaj pop, tele vokállal.
Második: Régen, évekkel ezelőtt volt asszem egy tv3 nevű csatorna, azon reggelenként ment a music box, ami egy besmsezős-zenekívánós műsor volt. Ott hallottam sokszor ezt a számot. A műfaja trance. A klip helyszíne sivatag, nagy sziklákkal és egy madárnak öltözött férfit mutogatnak néha. Vokál nincs. Armin Van Buuren egyik State of trance mix-e kezdődött 1 nagyon rövid részlettel ebből a zenéből. Csak 1 pár másodperces bejátszás volt.
Bárki tudna segíteni, nagyon megköszönném.......
World of Tanks - Forza 4
Pierrot : Otthon

Elég sokkoló videó, pitt bulok eléggé közelállnak a szívemhez ezért elég sajnálatos, hogy ilyen videó alá kell felhasználni egyetlen egy zenét is.
Viszont a szám címe ami a cideó alatt szól nagyon kellene nekem.
[link]

A hármas számú feladványra rájöttem... Republik-Engedj közelebb [link] A többiről valakinek van valami fogalma? 

A jó Qrva anyjukat az ilyeneknek! Szegény kutyus 01:50-nél. (És még sorolhatnám) 

The Fray - How To Save A Life
jó zene..
World of Tanks - Forza 4

Az enyémre van vmi ötleted?
World of Tanks - Forza 4
oh köszi ott el is felejtettem meglesni.
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu
na már csak azt mond emg
Daler Mehndi- Tunak Tunak Tun ezt honan szerezzem be
?

Köszönöm, sajnos nem igazán ugrik be semmi konkrétum talán kapizsgálom az elsőt. Ahogy beugrana valami írom. 

[Moderálva. Szorítkozzunk a dal beazonosítására, ne adjunk ötleteket jogvédett tartalmak letöltéséhez. - peterkeT]