Coco Jumbo? gondolom nem...
qdak: megvan nekem is, jó szám... én is felgyorsítottam...
sálálé
Coco Jumbo? gondolom nem...
qdak: megvan nekem is, jó szám... én is felgyorsítottam...
sálálé

Ragga 2 Sunshine - Jumbo Jumbo Jumbo
Ja amúgy 94'-es szám! 
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Valaki tudna nekem abba segíteni, amikor a Csúcsformában 3-ban amikor a vége van és ott az Eiffel-torony előtt táncolnak megy egy zene, olyan régies, mi a címe???
Valami ilyesmi mehet benne: What is good for? Really nothing...
Remélem tudtok segíteni...
Ui.: Amúgy Battlefield Vietnamban az első pályán is a bemutatójánál (betöltésnél) ez a zene szól...
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

Az az! Most nézem, hogy meg is van nekem, csak azért nem találtam, mert Jumbo-ra kerestem rá, közben meg Jambo.
Köszönöm! 
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Megvan: Edwin Starr - War
te mivel csinálod ?az mp3 szerkesztést?
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

Emlékszik még valaki a Lux nevű együttesre? Décén meg youtubeon is kerestem de nem találtam meg a számaikat. Valaki nem tudja honnan lehetne megszerezni? Kazin megvolt, de már tuti elhagytam :S
http://www.flickr.com/photos/tarczyzs/
mikor mivel... ingyenesből vágásokra meg beillesztésekre legegyszerűbb az MP3Cut nevezetű kis progi...
Meg van az Audigy hangkarihoz egy jó kis WaveEditor... az is jól használható ilyenekre...
Meg a DJ szoftverek (Traktor DJ Studio, Live!...) de azok nem ingyenesek,csak trial verziósak... tudod CD bolt...
ebbe nézz bele nekem tetszik, csak sehol nem találom a benne szereplő számokat... csak google tudja a nevüket, de belehallgatni csak itt tudok youtube-on...
sálálé

Ma hallottam a rádióba és nem tudom beazonosítani a szám címét, mert nem angol nyelvű. Hátha ti tudtok segíteni, valami csaj énekli, és a refrénje valami "Ti ti ri, Ti ti ri"
köffi 
-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-
Moziban szokott lenni a Pepsi rekélám, amikor minden BEP-es alatt meg a fiatal fickó alatt beszakad a padló. Közben egy BEP szám megy... Melyik lehet?
Köszi 
Esküszöm, hogy többet nem írok de még egyvalami kéne: A Scorpions csinált egy számot aminek az alapzenéje az Omegának a Gyöngyhajú lány c. zenéjének az alapzenéje.
Scorpions - White Dove
miért ne írnál.. erre van a topik
sálálé
Ismét thanx!!!

Újra itt vagyok és fárasztom a népet, most konkrétan azt is megmondhatjátok, hogy ki az előadója, de szerintem úgy könnyebb: Valaki tud adni egy linket ahol le bírom tölteni a Birodalmi indulót (Star Wars: Sithek indulója, Darth Vader...stb.)???
Előre is köszi!
ezt csak úgy google dobta ki... ||| innen jobb klikk és mentés... The Imperial March a címe
sálálé
A sok közül melyiket válasszam?
Megvan: Imperial March: Thanx ismét 
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#949) bandus: Yves Larock - Rise Up
(#1009) HolloW: Mighty Dub Katz - Magic Carpet Ride

a TV-ben most menő Lexus reklám alatti zene előadóját ismeri valaki?
kösz
-= No way back from Here =-
Isaac Albéniz : Asturias
Ralph Kemper & Mark Joggerst : Lexus - The Pursuit Of Perfection
Ezt a kettőt tudom ajánlani!!!

bocs,
Ford Mondeo-t akartam írni 
Michael Andrews : The artifact and living (Donnie Darko)
Valószínű, hogy ez az nem?

Hi! Ebben [link] a videoban szereplő zenék címét szeretném megtudni.
Előre is thx!
1. Fall Out Boy - Dance Dance
2. T.I. - What You Know?
sálálé

csekkolom, tenkkxx 

THX !!!

nyert, köszi!

Volt egy reklám egy kicsit régebben, amiben egy csomó szines pattogó golyó volt utcán meg mindenütt.
Anak a zenéje kéne.
kössz 

José Gonzales - Heartbeats
Sony Bravia reklám volt 
http://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról) - http://busworld2005.fw.hu(Busworld 2005 fotók)

José Gonzales - Heartbeats
42

Annak a Beach Boys számnak ami az "50 első randiban" volt mi a címe?

Wouldn't it be nice
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------

Volt a South Parkban, mikor Cartman az apját kereste, hogy kicsoda, akkor mutatták az anyját, és mikor meglátott egy új pasit, minidg bejött egy szép dalrészlet egy női hanggal) az mi lehetett?
A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
köszönöm szépen
már nemis reméltem választ a postra 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Hali!
Nem tudjátok milyen zene szól a Vodafone "szégyelled a mobilod" reklámjában?
Ezt is meg akartam kérdezni de közben megtaláltam az Axe reklámot aztán a hozzászólásokból a zenét
FlexView & AFFS rulez!

Ebben a videóban 3:00-nál kezdődik egy zene, aminek érdekelne az előadója, címe.
egy linket dobhatnál, mert nem nagyon nézek tv-t nem emlékszem rá, hogy mi volt a reklámban... de reklamadatbazis.hu és kiderülhet
Gaben : még tölti a videót... remélem tudok segíteni
sálálé
sálálé

Tényleg az (onnan volt ismerős, hogy megvan)! Köszönöm! 

Azon az oldalon már kerestem, de nem volt.
Sajnos csak ezt találtam. A képről talán beugrik. A reklámok között sincs.
A reklámban a csaj különböző módon rejtegeti a mobilját, papírzacskót húz rá, napernyő alá áll. Ő mintha már szerepelt volna másik reklámban is (talán Budapest Bank Expressz Hitel "McDonald's-osan", de ez lényegtelen
)
FlexView & AFFS rulez!

szevasztok kiskalózok....
1 reklámnak a dalcíme kellene.....a reklámban folyamat az volt a szlogen hogy "...egy tökéletes világban" és ekkor mutattak egy saját magát a kádban tisztogató kutyát...aztán emg valami oylasmi hogy a "de a valóságban" és a kutya atom összekente a fürdőszobát....valami mosópor reklám lehetett, nem tudja annak valaki mi volt a betétdala ?
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

Sziasztok!
Nekem most egy picit más kérésem lenne. van ez a szám: [link]
Nos ugye ennek megvan a szám címe és előadója is, de egyszerűen képtelen vagyok youtube-os videón kívül megtalálni. Igazából valami jobb minőségben kéne a klipp féle változat (aki ismeri, tudja hogy kicsit másmilyen a vége, sztem jobb...), mert így csak 22khz-es mono a hang... Hátha valaki tud nekem segíteni!
Köszönöm előre is!
"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)

Keresgelj, de ha nagyon nem talalod... Van az ugy, hogy az ember a hon ahitott zeneert penzt kell, hogy adjon; es ez valahol igy normalis
Nezd meg amazonon, azt hiszem mar le is lehet tolteni; 300 forintot csak meger jo minosegben...
Szereted az állatokat?

Nagyon keresgéltem, de sehol sincs, csak a sima album verzió... De nekem a klippben lévő kéne, azt meg nem hiszem hogy rajta lenne a boltokban forgalmazott albumokon, az nekem is megvan 
Gondoltam hátha valakinek megvan, egy picivel jobb minőségben, és ki tud segíteni...
"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)