OOOOOOOOOOOHHHHHHHH YEAAHHHHHHHHHHHH
Ez az!!!!!! ISTENKIRÁLY VAGY!
1000 THX!!!!!!!!

Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
OOOOOOOOOOOHHHHHHHH YEAAHHHHHHHHHHHH
Ez az!!!!!! ISTENKIRÁLY VAGY!
1000 THX!!!!!!!!

Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Nincs mit
)

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ
The Sopranos 6. évad 16. rész, úgy a hatodik-hetedik perc környékén megy valamilyen háttérzene (amikor a meccset nézik), ami ismerős, de nem jövök rá se a címre se az előadóra.
Aztsetudom mi az anyámkínnya az a Sopranos, esetleg ha be tudnád linkelni eme passzust akkor könnyebben menne a segítség 
Ejnye-bejnye, nem ismered a világ egyik legjobb sorozatát? Magyarul Maffiózók néven fut, de már nem aktuális a kérdés, mert az imdb segített megoldani a problémámat.
Nem igazán szoktam TV-t nézni
örülök, hogy rábukkantál, akkor okulásunkra belinkelhetnéd, hátha nekem is megteccik 
Bár leginkább csak a refrén miatt tetszik, de íme, hátha más is megszereti: [link]
fú, ez jó régi (6-7éves?)szám átdolgozása. Ez még anno a legelső Sunsine (mixed by náksi vs. brunner (2001) lemezemen van. Nekem jobban bejön az eredeti verzio.
A Zombie Nation-nak azóta ezen a számon kívül nem sikerült nagyot alkotnia
....
Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

köszi, megvan.
Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

Hali!
Annak a számnak a címe kéne amit a kincs ami nincsben játszanak amikor hajótöröttként megérkeznek a szigetre. Aztán van egy jelenet utánna amikor különválnak és mászkálnak a szigeten. Nos az a zene kéne amit ez alatt a jelenet alatt játszanak!
Előre is thx! 
Youth hides the key to salvation

[link]
ami a videó alatt megy zene, tudja valaki hogy micsoda?
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Kincs ami nincs - Movin' Cruisin'
zenéjét szerezte: Carmelo & Michelangelo La Bionda
----------------------------------------------------------------
Let me tell you 'bout the life I live
And do listen to the advice I give
Don't ever worry 'cos you got no home
You got your freedom if you roam alone
Movin' movin' movin' movin'
Cruisin' cruisin' cruisin' cruisin'
Movin' movin' movin' movin'
Cruisin' cruisin' cruisin' cruisin'
nem erre gondolsz?????

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ
ez egy zene vagy te ''énekelted'' fel???

sálálé

Nem nem a főcímzenére gondolok azt ismerem. Ez egy másik szám amit sajnos nem találtam még meg sehol. Nem játszák túl sokat a filmben nem tudom hogy a soundtrackben benne van e. Megnéztem már onnan is pár számot de azok nemis hasonlítottak. Lehet legegyszerübb az lenne ha fognám és kivágnám a filmből azt a kis zenebetétet 

Én tudom melyik zenebetétről van szó, a végén is megszólal a dallam, amikor Alan megszökik Charlie karja alól
))
[link]
Itt a film adatlapja, látatlanba a Corbucci's Island-ra tippelek.
Este tudom csak megnézni, hogy tényleg az-e. ha addig kibírod... 
''Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot
''
http://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról) - http://busworld2005.fw.hu(Busworld 2005 fotók)

persze annyit még talán kibírok.
köszi előre is hogy megnézed! 
sziasztok. nekem most kissé más kérdésem lenne. ritka zenéket honnan lehet beszerezni? igen, citromdródon és az amerikai cipőmárkán kerestem de nincs sehol....
youtube-on fent van 1-2 klip, de nem akarom onnan rippelni a zenét.
konkrétan ezekről lenne szó:
[link]
Ol' Dirty Bastard Feat Mc Eiht & E-40 - Shimmy Shimmy Ya
[link]
Tweedy Bird Loc - Fucc Miami
Lemezboltokban egyébként sok régi előadó egyáltlaán nincs, még nem is hallottak róla... 
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

De régen hallottam már...
Dropkick Murphys - I'm shipping up to Boston
Azt hiszem, meg is hallgatom egy jó pár számukat...

Nem jó a linked...

Ha a próbababásra gondolsz, akkor válasz a 285-ös hozzászólásomban...vagy itt
:
Bobby Womack - Across 110th Street

lásd és olvasd az előzőt...

Most látom hogy busman a 143-as hozzászólásban már megválaszolta a Dreher reklámos kérdéseket...szóval sorry...
[Szerkesztve]

Rosszul tippeltem 
Az aláírásomban levő harmadik linken megtalálod a lap alján.... :

http://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról) - http://busworld2005.fw.hu(Busworld 2005 fotók)
Nem tom kéredezték-e már (nem találtam) de a TVben megy mostanában egy asszem farmeros reklámban valami nagyon kellemes funkhouse szerű muzsika.
Asszem valami farmerreklám vagy mi. Ha nem tudjátok mi az, akkor nekiállok reklámot nézni, és megmondom melyikben van 
előre is köszi a helpet ^^
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

Jézusom! Nagyon köszönöm! Valami isten ez a szám.

hi. ma reggel hallottam radio88on azt a számot, amelyikben szinte minden sorba a ''girlfriend'' szót mondja. mostani zene lehet, mert van benne egy kis reap/hiphop rész is
üdv
a rúzsa magdninak mostanában jáccák az egyik számt vmi rokc n roll-ról szól és ACDC is szerepel benne mi lehet a címe?

nemnem, nem hülyelibás, hanem inkább férfias hang énekel benne...
és szinte minden sorba mondja, h girlfriend
[Szerkesztve]
Keress rá youtubon. Eze?:[link]
dalszöveg alapján sztem ez lesz az... bár még a számot nem hallottam de google segített... [link]
hip-hop a dal címe ha jól látom
sálálé
És az ehez tartozo music
: [link]
köcce ez az 

hali
keresek hasonló számokat
[link]
tud vki ilyeneket ajánlani?
jah és kéne egy feldolgozás....
az amazonas kincse c. filmben volt az elején (amikor összeveri a csávó a focistákat) egy zene.
Missy Elliott - Get your Freak On
na ez nem az. nekem az a feldolgozás kéne amiben van gitár is (vagyis ami a filmben szerepel)

asszem ez. mi az eloadó neve?
Gym Class Heroes - Take A Look At My Girlfriend
[link]
sálálé
(#339) szd@root.hu válasza szd@root.hu (#336) üzenetére

hasonló vagyis country stílusú számokat...
[link]
ilyeneket...
vki tud ajánlani?

Mielőtt saját linket szúrsz be győzödj meg róla, hogy él-e.
Valószínűleg mivel nincs mögötte semmilyen html tartalom, ezért nem él sokáig a file, akárhányszor is töltöd fel újra és újra.
Az oldalon csináld meg linket a file-ra, és úgy add körbe a file elérését, hogy létezik hivatkozás.
Úgy jobban tudunk segíteni...
én simán meg tudtam hallgatni... próbáld meg úgy hogy jobb klikk a linkre, hivatkozás címének másolása és azt beszúrod egy másik böngészőbe... bár nekem simán is működött
sálálé
tényleg muxxik 
[link]
na szoval ennek a számnak a kezdete ugyanolyan mint 1 másiké a mi nem hardcore abba a számban kiabálnak is közben !!!! s nem jut eszem be pedig meg van léci segitsetek v le7 h vmi film zene????? 
Emberek! Vészhelyzet van, mert kockásra gondolkodtam az agyam de még kis részlet sem jut eszembe 
Volt madonnának egy latinos beütésű száma, tök híres szám volt és boy loves a girl meg girl loves a boy ez a két sor ami így talán talán valahogy így volt benne... valaki? 
Azt hiszem egy torreádor volt a klipjében.
[Szerkesztve]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

pedig még mindig simán működik...
és van mögötte html tartalom is...

Ha a fogaskerekek rendesen végzik a dolgukat a tökfödőmben, akkor a latinos az a La Isla Bonita, a torreádoros meg a Take a Bow.
Ahaa, kösz!
valóban így van... La Isla Bonita a címe...
ha ilyen van, hogy tudja az ember a szövegnek egy részletét, esetleg még az előadóját is, akkor érdemes beírni google-be pl. így : madonna girl loves a boy boy loves a girl lyric és az első találatban biztos benne lesz... nekem így szokott sikerülni, de amúgy most ismertem ezt a számot...
sálálé

Üdv!
Valaki meg tudná mondani ennek a címét, mert nem ugrik be
[link]