Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz könnygázóra #8951 üzenetére

    Az az igazság, hogy nem igazán értem az itteni kirohanásaidat. Azaz részben értem, de nem teljesen.

    Amit látok, az az, hogy zavar téged, hogy a Vodafone jó pár készüléket kifejezetten drágán ad a magasabb árkategóriákban. Ezzel egyetértek, valóban drágán adják.
    (Persze a Pannon - ott van a fő előfizetésem, a Vodánál a második - nem csak a drágább, hanem az olcsóbb telefonokat is iszonyatosan drágán adja, csak egy-két készüléket ad olcsón, mivel abból szerez be nagy készletet.)
    Az, hogy zavar téged, odáig visz téged el, hogy megállás nélkül szidod a Vodafone-t. Felőlem haragudj csak nyugodtan miatta, bár nem hiszem, hogy sok értelme van emiatt infarktust kapni, de ez a te magánügyed. Engem is zavar, hogy a Pulse a T-nél sokkal drágább, mint az Angol T-nél, de ez van. Megtanultam, hogy egyféleképpen tudok ez ellen tenni: nem veszek ilyen készüléket az adott szolgáltatótól, hanem vagy megveszem kintről, vagy megveszem függetlenül. Abban biztos vagyok, hogy hiába kezdenék el méltatlankodni a T-mobile topicban, attól semmiképpen nem lenne olcsóbb a készülék. Ha változtatni akarnék, akkor vagy az említett módon máshol vásárolnék, esetleg másokat is erre buzdítanék, hogy így csökkentve az adott szolgáltató forgalmát indirekt módon hívjam fel a figyelmet a magas árakra, vagy írnék egy levelet a szolgáltatónak, hátha eljut a megfelelő személyhez és változás történik.

    Azzal viszont, amit itt csinálsz, nem teszel mást, csak "flémelsz", azaz veszekedsz, vitát csiholsz. Szóval kérlek, mondd el, hogy pontosan mi az, amit el szeretnél érni ezzel a teljesen felesleges vitával, illetve kérlek, mondd el, mi az, ami miatt úgy gondolod, hogy ezzel az eszközzel el fogod érni a célodat. Tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy mi motivál téged. Nem kell hozzá felsorolni újabb számadatokat, hogy mi mennyibe kerül, biztos vagyok benne, hogy sokan ismerjük itt az árakat, tehát nem erre van szükség. Arra vagyok csak kíváncsi, hogy mi motivál téged minderre. Remélem, tudsz időt szakítani a válaszra.

    Az ok, hogy itt teszem fel ezt a kérdést, és nem privátban, hogy ne csak én értsem meg a gondolkodásmódod, hanem a többiek is, hátha akkor valóban marad értelme a fórumnak, mivel tudnak a többiek is a valós igényeidre reagálni.

    Várom válaszod.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák