- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Giveaway of the Day
USB Safely Remove 6.1.7
Advanced Date Time Calculator 9.1Epic Games
The Cycle early access. -
C. s.
addikt
Ashampoo Snap 2018 (levélszemét-riadó!)
Terms and Conditions:
This is a 1-computer lifetime license, commercial or noncommercial use
You get free updates for same major version -
King Unique
titán
válasz
r3dsnake #9411 üzenetére
Mert röviden, tömören, a Windows gyári megoldása kényelmetlen és xar...leválasztásnál, ha valami zárolja a USB-s meghajtót, akkor nem írja ki melyik folyamat és lehetőséget sem ad annak bezárására. Ellenben az USR igen. Valamint utóbbi tud számos extrát, pl. leválasztás után egyből visszacsatlakoztatni, parancssorból és gyorsbillentyűvel is leválasztani. Utóbbit nagyon hasznos és baromi kényelmes.
Esetleg, ha valaki betárazott rendesen USB Safely Remove 5.3.8 kulcsokból és volna egy fölös neki, azt nagyon megköszönném.
-
AtHoS
nagyúr
-
tomp
félisten
válasz
King Unique #8238 üzenetére
Na igen az USB Safely Remove sokkal jobb. Kiderült, hogy amikor nem engedi a rendszer leválasztani akkor 2 rendszerfolyamat fogja a külső vinyót...
A mai napon kaptam hozzá kódot! -
tomp
félisten
válasz
King Unique #8236 üzenetére
Kipróbáltam. Hát amikor a windows 10 nem engedi a leválasztást akkor az USB Disk Ejector sem tudja leválasztani. Hibát ír ki.
Az USB Safely Remove viszont igen. Kiírja, hogy 2 rendszer folyamat használja de az azonnali leállításra rögtön leáll. -
tomp
félisten
Sziasztok!
Felraktam a USB Safely Remove 5.3.5-öt mert a Win10 nem mindig engedi leválasztani a merevlemezeket.
Sajnos itt jelenleg nem lehet kérni kódot hozzá.
Akinek van kódja hozzá meg tud engem segíteni?
Nagyon hálás lennék!
Előre is Köszönöm! -
King Unique
titán
A korábbi USB Safely Remove 5.3.5 programhoz van vkinek egy fölös kulcsa?? Nekem még korábbról, az 5.2.x verzióhoz van, az csak ahhoz jó, nem lehet frissíteni. Átkonvertálva se fogadja el a serialt az új. Amúgy a legutóbbi akció is csak az adott verzióval (5.3.5) használható?
-
Musicking
aktív tag
Újra aktív az USB Safely Remove 5.3.5 giveaway
-
Musicking
aktív tag
USB Safely Remove 5.3.5 giveaway
The offer valids for 2 days 21 hours -
mrszitya
senior tag
Hát nézd, nem egyszer húztam már ki pendrájvot a gépből/tévéből/telefonból leválasztás nélkül. Ebből talán csak egyetlen egyszer volt probléma, de már nem emlékszem pontosan az okára. Talán egy szimpla másolást szakítottam meg, vagy esetleg valami a háttérben még zárolt valamit, nem tudom. Nyilván ekkor volt adatvesztés, a konkrét érintett állomány nem másolása nem sikerült. Más nem sérült.
A Safely Removeres gépemen viszont rendszerint szabályosan szoktam eljárni.
Aki pl. szokott usb háttértárról rendszeresen futtatni programokat, annak érdemes a manuális leválasztást használnia szerintem. Pl. teszem azt, egy portable office programot futtat emberünk rendszeresen, és egy alkalommal a bezárásra nyomva a program a háttérben eltűnve beragad (mondjuk az automatikus mentés közben). Itt nyilván lehetne adatvesztés, ha gyanútlanul kihúzná az illető, de a leválasztásnál jönne a jelzés, hogy sikertelen.
-
mrszitya
senior tag
Akár egy kattintásra vagy a beállított billentyűkombinációra leválasztja az USB-s cuccokat a Windowsról. Tud magyarul.
Múltkori promója megint él, vagy még mindig.
-
cigam
titán
USB Safely Remove 5.2
csak ma
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest