Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz katt777 #16953 üzenetére

    Mi volt az a hsz.-em, amire írtál először? "HT OFF játékokban még jobb is. Tömörítés, videókódolásban, renderelésben jobb a HT ON."

    Erre felhozod a Nero-Vision-ös videókódolós példát... :F :W

    Mivel nekem úgy tűnt, a HT OFF-os véleményem ellen érvelsz, úgy gondoltam, játékprogramokról beszélünk, amire írtam, hogy érdemes HT OFF-ra tenni.

    Az egy dolog, hogy én fizettem a HT-ért, mert látok benne elég komoly lehetőségeket, és későbbiekben szeretném a gépemet renderelésre is használni, valamint videókódolás is előfordul nálam néha. De ha valaki főleg játszani használja a gépet, és a maximális játékélmény a célja, annak jelenleg a HT hátrány. És jelenleg nem tudok olyan játékról, ami jobban futna HT-on... :U

    "Dirt nem megy HT ON, a 2. részét csak telepíteni nem lehet úgy! :Y :N"
    Ugyanezt írtam... :U (Sőt, azt nem is tudtam, hogy a dirt2 nem települ HT on, mert én alapból HT OFF telepítettem... :DD Így aztán van értelme, hogy 8-magig támogatja a procikat, ha 4 mag+ HT-vel kinyúlik már telepítésnél... :C )

    (#16956) Szatesz: Így van. Én általában 4Gb memóriát tesztelek Linx-el, és marad olyan 300Mb szabadon. Bőven elég netezni, zenét hallgatni. :K Sőt, nálam általában hamarabb dobott hibát a Linx, ha mp3-at hallgattam és neteztem közben... :D Mondjuk tényleg elég durva diffi van az első köröd, és a többi között... Ilyen nagy nálam se szokott lenni, tényleg csak 1-3Gflops.... :F Bár, ha youtube-oztál, vagy hasonlók... :D (De az már nem netezés kategória, hiba a böngésző csinálja... ;] )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák