Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    Segítsetek kicsit, nem vagyok már uptodate munkaügyben, mióta vállalkozok, főleg nem közalkalmazott. Páromeknál jött új igazgató, és elkezdődött a kivéreztetés, mert 2018-ra minden gyermekotthont zárni akarnak. Van pár dolog, ahol már fennakadt a szemünk, és lehet hogy nagy cirkuszok kezdődnek.

    - közölték, mindenkinek le kell másolni az összes igazolványát, rá kell írni hogy hozzájárulnak a tárolashoz és felhasználáshoz(!) és alá kell irni. Hát meg kis.....om nem? Aztán vesznek hitelt a nevünkre?
    - közölték, hogy a pótszabadság miatt túl sok a szabi (ez hogy tűnt fel egy pedagógiai intézmény vezetőnek? :) ) és augusztusig visszatart 6 napot, akkor eldönti, megkapják e. Namost a tv szerint páromnak 46 nap jár összesen, és a tv szerint a pótszabadságot csak beosztáson kívüli, oktatással kapcsolatos külön tevékenységre lehet elvenni, pl tábor. Beosztásra nem, ezt jól tudjuk?
    - legdurvább: szerintük az éjszakás ha reggel 8-ra hazaér, akkor este 8-tól beosztható újabb 12-re (12/24 helyett 12/12/12) és ha nem akarja, aznapra szabit kell kivenni! De amelyik nap reggel hazamegy az a pihenő napja basszus, nem???
    Az már csak hab a tortán hogy a "heti 40 óra terhére" folyamatosan kötelező programokat ír elő, tanfolyamok, előadások, holott ez felkészülésre szolgál. Pl szerdán értesít, másnap 9-13 óráig előadas, 13-19 óráig meg be vagy osztva, kötelező. Erre nem vonatkozik a kötelező túlmunka 48 órával korábbi elrendelése? Meg hogy hetvégén ha nincs elég nevelő mert nincs, akkor ha program van, ugrasszák a pszichológust vagy fejlesztőpedagógust! Hát tudod kit hiv fel szombat du :)

    Ja, arra vonatkozóan mi az ötlet, hogy elzavarták a konyhásokat, majd hozzák a kaját máshonnan. Majd az is leállt, főzzenek a nevelők! A 2-3 diplomás tanárok főzzenek 60 gyerekre.
    Hogy kikerüljék a közétkeztetési tv-t, minden csoport papíron külön ellátott, így vsak 6-8 főre főz egynevelő, de együtt főznek a konyhában. És közölte a főgetzi, hogy majd el kell(!!) menniük haccp képzésre hogy ne legyen gond! Nyomjuk fel a nébihnél?

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák