Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real Ghoost

    aktív tag

    válasz ForRedGlory #5723 üzenetére

    Az, hogy személyesen vetted át a terméket szerintem semmit nem befolyásol, mivel maga a megrendelés az interneten történt (tehát távollévők közötti szerződésről van szó)
    Ha pl. az eladó azt csinálná, hogy mindenféle futárszolgálat nélkül saját maga szállítaná ki neked az interneten megrendelt notebookot, és ő a kiszállításkor azt mondaná, hogy tessék üljünk le, csomagold ki a laptopot próbáld ki, megvárom, akkor sem tagadhatná meg tőled 14 napon belül az elállás jogát arra hivatkozva, hogy dehát ő engedte, hogy megnézd. Ugyanígy nem vitatható el ez a jog csak azért sem, mert te a boltban személyesen vetted át.

    Szerintem, ha valóban nem állapítható meg semmilyen külső használati nyom a laptopon, (az hogy mondjuk x órát ment a proci,hdd, stb jelentéktelen, ezeknek több ezer órát kéne menniük gond nélkül) akkor nem jogszerű a 10% kártérítés, amit követelnek rajtad.

    A levél is korrekt, szépen összefoglaltad nekik a tényállást, kíváncsi vagyok mit írnak rá. Legközelebb word-ben nézd át azért, az elgépelések miatt. :)

Új hozzászólás Aktív témák