Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz #33253120 #15276 üzenetére

    De hogy tudna kivetelt adni?
    Torveny szerint 1 ev jotallas jar. Akar beepitett az akksi, akar nem, jar ra az egy ev jotallas.

    Egy even tul a Samsung ONKENT vallalhat akarmit, az egy even tuli reszre -a szavatossag kivetelevel- jogszabalyi eloiras nem vonatkozik. A Samsung pedig itt csak a telefonkeszulekre, tartozekok es akkumulator nelkul vallal plusz egy ev ingyen szervizt. A Samsung altal, a fogyaszto elonyere tett onkentes vallalast ugyan hogyan szabalyozna meg felul egy jogszabaly? Nem erzed az ellentmondast, hogy egy olyan dolgot amit nem szabalyoz jogszabaly, megis szabalyoz? ;)

    Valamit felreertettel anno. A lenyeg, hogy ha egy evnel fiatalabb a keszuleked, akkor van az akksira garid, ha regebbi, akkor pedig -amennyiben a Sasmung nem vallalt ra pluszban onkent, marpedig nem vallalt- nincs.

    (Utobbi esetben opciosan, sajat koltsegbol megbizhatsz egy fuggetlen szakertot, mely birosag elott megallo szakvelemenyben bizonyitja, hogy az akkumulator meghiobasodasat nem te okoztad -sok szerencset #1-, majd pedig peres uton a keszuleket ertekesito vallalkozasnal ervenyesitheted ez alapjan szavatossagi igenyedet -sok szerencset #2-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák