Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    Volt év végén egy jó sztorim.
    dec 29-én elküldtem a netrisknek a kgfb+casco váltást, a kgfb-t fel is mondták, de a cascot nekem kellett. El is küldtem 29-én 12 órakor a felmondást.
    Január 4-én írnak, hogy most dolgozták fel a kérést, de a fordulóm 12.31. 23:59 volt, így a biztosító nem fogadta be.
    Gondoltam kedvesen megírom nekik, hogy bizony jó lenne, ha a határidőben leadott felmondást elfogadnák, copy a groupama biztosítónak is, képernyő fotó igazolva, mikor küldtem be, mikor válaszoltak.

    Visszaír a netrisk, hogy ők márpedig nem felelnek azért, hogy mikor dolgozzák fel a kérést, ők egy alkusz, és ha nem volt idejük, akkor nem volt.
    A groupama meg azt, hogy hozzájuk nem érkezett be, fizetnem kell +1 évet.

    Na, akkor beváltottam morcosba, közöltem, hogy 10 perce felmondtam a beszedési megbízásokat, erről megkapták az emailt. Én igazoltan elküldtem határidő előtt a kérést, amit kötelesek elfogadni, nincs olyan tv. hogy nekem ki kell számoljam, mennyi ember dolgozik náluk, és mikor lesz idejük feldolgozni, ezért ha bármi pótdíjra kötelezne a biztosító, akkor azt azonnal FMH-ba továbbítom a netrisk felé.
    És hozzátettem, hogy amennyiben nem értünk egyet, válaszolják meg, a válaszuk a teljes előzménnyel megy a PBT-hez.

    3 nap múlva jött a "kedves ügyfelünk, felajánljuk a közös megegyezéssel való felmondást" űrlap

    De most kérdem, fa..ért kell bepróbálkozni?

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák