Hurrá, újjabb elégedett vásáró
(Látszik hogy ez nem a MistráLL
) Még valaki?
:)

Hurrá, újjabb elégedett vásáró
(Látszik hogy ez nem a MistráLL
) Még valaki?

Kaphatok egyet ilyen későn is ?
Léccí ! Cím az adataimnál.

Simán
Ment.

HEllo!
Én is kaphatnék egy meghívót?
Előre is köszönöm!
rrolandd@freemail.hu

ment!

köszi!!

Tökjó. Poénból belépek az oldalra, látom, hogy 3-an várnak rám. De egy deka e-mail-t nem kaptam. De eddig mindíg kaptam. Nektek volt már ilyen?
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Hova akarsz mailt kapni?
Elvileg az üzenetekbe kapsz egy üzit, nem? 

hali!
meghivot lehetne kerni valakitol? 
szoliver@estmail.hu elore is koszi! es elnezest 
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
Én mindíg kaptam mail-t a mywip admin feladótól, hogy xy ismerősnek jelölt.. 
mod: Azazello-: elment 
[Szerkesztve]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Egyenlőre elég nagy a bughalom..
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Ment

koszi! 
kaptam kettot is 
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

Sziasztok.
Nem tudjátok hogy mikortól lesz megint korlátlan meghívóküldés az IWIW-en ?
Egy cikket olvastam rólla hogy valamikor április végétől/május elejétől megint korlátlanul lehet majd küldeni.
Csak azért érdeklődöm mert én sajna ''lekéstem'' rólla, a barátaim/kollégáim már mind elhasználták a meghívóikat, és már azt várom hogy mikor kaphatnák...

Április végétől/május elejétől majd nem kell meghívó
Reménykedj és imátkozz hogy minnél hamarabb megcsinálják az iwiw szerverét, és majd akkor lesz meghívás-talan.
De hát itt van a myvip
Ugyan van meghívás, de mostanában valahogy egyszerübben szereznek ide meghívót az emberek, mint iwiwre 
[Szerkesztve]

Kössz a biztatást, a remény hal meg utoljára...
A MyVip-en fenn vagyok, de sok ismerősöm még nincs itt (nem jött át/be ide is).
Sziasztok!
Ha nem vagyok pofátlan, én is kérhetnék egy meghívót? Kíváncsi vagyok az iwiw konkurensre.
Előre is köszönöm.

Ment.
mod: Nem vagy pofátlan, tulajdonképpen ezért van ez a totyik 
CabalX: Küldj nekik meghívót!
[Szerkesztve]
Akinek esetleg lenne folos iwiw es myvip meghivoja, ne habozzon, adataimnal az email cimem 
koszi elore is 
Hackintosh gépek rendkívüli árakon!

ment
Nem vagy az
Ment 
Megy ez mint a karikacsapás 
[Szerkesztve]
koszike
Hackintosh gépek rendkívüli árakon!
Köszönöm mindenkinek, bár még nem érkezett meg 

Akiknek tudtam a mail címét azoknak már küldtem.
De látatlanba nehéz.
Addig kell küldeni amíg még lehet (korlátlanul) ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hát ja. Bár most nézem, hogy nekem sincs tul sok ismerösöm, összvissz 17 emberkém van, ezekböl 4-et ismerek 
Mért ne osztogatnánk, ingyé van, nem kerül semmibe
Legfeljebb elérjük hogy ez is meghívós legyen 

Én ma léptem még csak be, pénteken kaptam a meghívót.
Eddig csak 7 ismerősőm van, de még vagy 10 visszaigazolásra várok 
Csak WIW-es ellenőrzés nélkül csak tippelgetek ki van (lehet) fenn ott is...
Túl sok mail címet meg fejből nem tudok 

Kérhetnék én is valakitől egy ilyen meghívót?
<--L |--| Return |--| Run :)

Ment.

Ez gyors volt. Köszi 
<--L |--| Return |--| Run :)

Köszi szépen ! 

2006-04-18 Javítás
- A kép és avatár (igazolványkép) feltöltése javítva lett.
- A vezetéknév és keresztnév csak regisztációkor írható be, utólag nem változtatható.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
ta vagy a góréja a myVIP-nek vagy csak figyeled a dolgokat? 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

kérhetnék én is meghivót?
gergoo@gmx.de
ezer köszi 
Ment.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

köszönöm, sikerült 

Szerintem tök jó ez a MyVip. Valahogy jobban eligazodok rajta mint az IWIW-en. Ha majd lesz 1-2 millió felhasználó akkor is így fog hasítani? Habár azt mondták nem véletlen .com mert nagy a vas alatta.
Nekem 8x8 az 64!:)Hattrick Team & ID: Sörmeccs 578759( www.hattrick.org)

Sziasztok!
Mit is kell adni egy myVIP-es meghívóért? 
Mielőtt üzletelünk: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=l%40czko

iwiw alatt is vmi elképesztő teljesítményű vas van(10-15 dualprocis csúcsgép), és még is szar úgy ahogy van, szóval sztem itt nagyban függ attól is a dolog, hogy menyire tudják optimalizálni a rendszert, hogy minél kevesebb erőforrást zabáljon fel, mert egy szar rendszer alá, kevés lehet bármilyen vas...

Semmit! Csak kérj és adnak (adok)
El is küldtem!
[Szerkesztve]

Nagyon szépen köszönöm!!!

Ha tud segíteni Neked akármiben egy magamfajta, vidéki csákó, csak szólj nyugodtan! 
Minden jóót!
Mielőtt üzletelünk: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=l%40czko

Ha majd nem látsz ki a 20 000 ft-os hegyekből és vasvillával kell forgatni a padláson hogy nehogy összepenészedjen gondolj rám!

Sziasztok!
Nekem problémám van a myvippel. Tegnap küldtem egy meghívót az egyik ismerősömnek, ahova ő a saját adataival be is regisztrált, csakhogy a rendszer az én adataimmal regisztrála.Így most én kétszer szerepelek a rendszererben ugyanolyan adatokkal (ami elvileg nem is lenne lehetséges) csak más fényképpel
Az ő regisztrációjába sem a megadott jelszójával, sem az e-mail címével nem lehet belépni. Nem tudna esetleg valaki segíteni, hogy hogyan lehet őt törölni a rendszerből? Szerintem a myvip adminisztrátornak kellene törölni, csak fogalmam sincs, hogy lehet elérni.
e-mail:strenner.tinti@gmail.com
[Szerkesztve]

A Chat-en nem próbáltál meg elérni egy admint? Talán azt figyelik és akkor ők segíthetnek

Valaki küldene meghívót? : lest4t@freemail.hu kösz

Küldtem. Most egy kicsit ráérek és küldök akinek kell!
(#346) [HUN]Tyson válasza bandingman (#345) üzenetére

Én is beállnék a sorba!
Mél az adataimnál.
THX! 
(#347) bandingman válasza [HUN]Tyson (#346) üzenetére

Röppent a meghívó!

Hát megpróbálom a chatet, bár nem tudom mennyi sikerrel járok. Azért köszi a tanácsot 
(#349) [HUN]Tyson válasza bandingman (#347) üzenetére

Hm, még nem jött meg, de várok türelemmel.
Ja, és még1szer kösz!
[Szerkesztve]
(#350) Ultram3jor válasza [HUN]Tyson (#349) üzenetére

küldtem, hátha elkallodott a postán...