Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  myVIP.com

(#651) KrenAtesz válasza sharpapa (#649) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Simán be...

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#652) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerencsére törölte a myvip a kötekedő gyerek adatlapjáról az oda nem illő szidalmazásokat.Plusz egy jó pont nekik, és figyelmeztették is :D

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#653) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugy látszik a myvip egyre gyorsabban távolítja el az oda nem illő beszólásokat :D
Alig telt bele pár óra és volt nincs :)

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#654) tootoo

tootoo
(újonc)

Sziasztok!
Please, valaki tudna küldeni nekem MyVIP meghívót?
Itt a címem: zzyzxrd@freemail.hu
Köszi, előre is.

(#655) Motion_Blur válasza tootoo (#654) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

ment :)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#656) Angelvictory

Angelvictory
(újonc)

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de már annyi ilyet kitalálnak.. Én maradok az iwiw-nél :DDD

http://angelvictory.try.hu

(#657) tootoo

tootoo
(újonc)

Köszi szépen :R

(#658) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyitottam klubot, azt rá egy hónapra szólnak hogy küldjek 500Ft-os SMS-t hogy a klub tovább aktív maradjon. Azért ez már bunkóság. :((

"Csak úgy mondom"

(#659) Motion_Blur válasza Csapi007 (#658) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

LOL :DDD

bocs :D

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#660) whitezo88 válasza Angelvictory (#656) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

regelve vagyok:
iwiw, myvip, milgram, ppl

ebből az iwiwet használom, myvipet ritkábban, a többire meg csak úgy kaptam meghívót.

iPhone 4S

(#661) Winner_hun válasza whitezo88 (#660) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jelöld be a ph-t;):P

mod: 40 :(

[Szerkesztve]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#662) Yeti910331 válasza Csapi007 (#658) üzenetére

Yeti910331
(fanatikus tag)

Ez le van írva a klubszabályzatba is.

Kizárt dolog, mert nem tudom. :)

(#663) Daneeka

Daneeka
(senior tag)

myVIP loginnál beírok mindent, belépésre kattintok, feldobja újra üresen a login-oldalt.
Rájöttem hogy a ZoneAlarm blokkol valamit mert nélküle működik. Mit állítsak át a ZA-ba, mit blokkolhat vajon hogy nem müxik a login? :F

(#664) pisti666

pisti666
(fanatikus tag)

hello ha kell valaki meg tudok hivni ha kell :))

.A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...Az emberek ostobák [Elfen Lied] és Az ostobaságot csak a halál gyógyítja [Cowboy Bebop] mert A hülyeségre nincs orvosság [Ninja Scroll]

(#665) raver válasza pisti666 (#664) üzenetére

raver
(senior tag)

Szép mondat sikerűlt összehozni. ;]

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#666) Narena

Narena
(újonc)

Sziasztok!
Reni vagyok,ha van közöttetek olyan ,aki szivesen segítene rajtam,kérlem küldjön nekem meghívót a myvipre a renata.nagy@vipmail címre,és az iwiw-re,szintén erre a címre.Köszönöm szépen :))

(#667) trassher válasza Narena (#666) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

elküldve ;)

(#668) Narena válasza trassher (#667) üzenetére

Narena
(újonc)

köszönöm,aranyos vagy

(#669) whitezo88 válasza Winner_hun (#661) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van ph klub?

és mi 40? mi mennyi? :D

iPhone 4S

(#670) Winner_hun válasza whitezo88 (#669) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én nem csináltam. Mondjuk a myvip főoldalán ez van:

2006-07-11 Nagytakarítás
A napokban kitöröltünk minden nem valós regisztrációt a rendszerből, beleértve a klub jellegű ''felhasználókat'' is. Megkérünk mindenkit, hogy a továbbiakban a klubszerű ismerősgyűjtést kizárólag a myVIP Klub rendszerében végezze.

Hmmm Ph még megvan:D

Amúgy a 40 az az, hogy 40 PH-s van eddig a Prohardvernél, mint ismerős:)

(#671) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem szépen megadta magát a cucc:

Not Found
The requested URL /main.html was not found on this server.

Talán jobb is ez így :D

(#672) @Töki15

@Töki15
(tag)

Hali kéne egy pár ph-s arc myvipre!Töki névem megtalálható vagyok, de ha ez nem elég akkor irjátok be hogy Milán!csak egy szo kéne hogy tudjam hogy innen vagytok!Pl: mit szoltok a ''PH''-hoz?! :DDD :D

[Szerkesztve]

(#673) nem_tom

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

Hello!

A MyVIP sokkal jobb, mint az IWIW. Nem szeretem az IWIW -et, mert túlságosan egyszínű. :(
Befejezhetnék már a képfeltöltés karbantartását. :(

[Szerkesztve]

PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST

(#674) Winner_hun válasza @Töki15 (#672) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van már:U

(#675) nem_tom válasza @Töki15 (#672) üzenetére

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

''kéne egy pár ph-s arc myvipre!''

Egyszerű! Ráviszed az egeret valaki arcképére, oszt jobb gomb, aztán rákattansz arra, hogy ''Kép mentése más néven''. ;)

PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST

(#676) Makaveli

Makaveli
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki küldene nekem egy meghívót? Címem: westside.nigga@hotmail.com

CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

(#677) trassher válasza Makaveli (#676) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

meghívó ment

(#678) Makaveli válasza trassher (#677) üzenetére

Makaveli
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen! :R

CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

(#679) Dilikutya válasza nem_tom (#673) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

A dizájn az nem fontos. A myvip-en lassan 1 éve nem tudják megcsinálni, hogy a böngésző meg tudja jegyezni a belépő infókat.
Igaz, az iwiw-en meg a Firefox alatt jelentkező XML problémát nem képesek orvosolni.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#680) Kiskokó válasza Dilikutya (#679) üzenetére

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

nemtudom érszrevetetd e de szerintem az direkt van mert ha megnézed és beirod hogy myvip.com és akkor bjön hogy www1.myvip.com vagy www0.myvip.com stb és midig más oldalt dob és és azért nem enti el.. iigy én nekm a böngészőbe benevan hogy az 1eset nyitom emg azt jólvan.. de ez a számozás lehet nem direkt va ncsak én gondolom igy..

Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

(#681) nem_tom válasza Dilikutya (#679) üzenetére

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

Számomra az IWIW annyira lehangóló, hogy már felsem keresem rajta az összes ismerősöm, mert minél hamarabb ki akarok lépni onnan. :PPP

(#682) Kiskokó válasza nem_tom (#681) üzenetére

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

töröld magad azt jólvan..

Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

(#683) VIPowER

VIPowER
(fanatikus tag)

Sziasztok. Tudnátok küldeni egy meghívót nekem is.
Illetve nem is nekem kéne, hanem egy barátomnak. Az email címe : hodi81@axelero.hu
Előre is köszi.

[Szerkesztve]

(#684) Motion_Blur válasza VIPowER (#683) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

ment

(#685) VIPowER válasza Motion_Blur (#684) üzenetére

VIPowER
(fanatikus tag)

Köszi szépen.

(#686) nem_tom válasza Kiskokó (#682) üzenetére

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

Azért még megtartom. Biztos van olyan ismerősöm, akinek nincs myVIP -je, csak IWIW -je.

(#687) Dilikutya válasza Kiskokó (#680) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Igen, észrevettem. Régebben valóban volt ilyen nincs. Mégis ezt csinálja. És a www0-1-2-3 stb dolgokat sem jegyezte meg. Vagyis megjegyzi, csak mindig újra megkérdezi.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#688) C4mp3r

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csináltam egy klubot a Myvipen Prohardver! Fan Club néven és szeretném ha minél többen csatlakoznátok. :))

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#689) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Körlevél:

Téma: A csokoládé igazából zöldség!!
Szöveg: Azt kérdezed,hogyan lehetséges ez?
Nos, a csokoládé nagy része kakaóból áll. A kakaót kakaóbabból nyerik. Bab=zöldség. A cukrot ugyebár cukorrépából vagy cukornádból nyerik. Mivel mindkettő növény, ezért kijelenthetjük,hogy a csokoládé növényi eredetű, amelynek a fogyasztását az orvosok előszeretettel ajánlják.
Sőt,tovább megyek: a tejcsokoládéban tej is található,ami jót tesz a fogaknak, a kisbabák pedig szépen erősödnek tőle.
Tehát: a csokoládé nagyon egészséges, mindennapi fogyasztása kifejezetten javallott!
A csokoládét szokták meggyel (konyakmeggy), narancsszeletekkel és földieperrel ízesíteni. Ezek gyümölcsök, amik szintén nagyon egészségesek!
A csokoládé vásárlásakor problémák léphetnek fel: Hogyan vigyél haza 1 kg csokit a boltból egy verőfényes nyári napon? A megoldás egyszerű: edd meg mindet indulás előtt! A csoki fogyókúrának is kiváló: köztudomású, hogy az édesség elveszi az ember étvágyát. Tehát, minden étkezés előtt egyél meg egy szelet csokoládét, így már nem lesz étvágyad az ételhez,vagyis lefogysz. Ha mégis aggódsz a kalóriák miatt, egyél ugyanannyi fehér és normál csokoládét, így a kalóriák kioltják egymást.
A pénz beszél, a csokoládé dalol. Csodaszépen...
A csokoládé tartósítószereket tartalmaz. Ez nagyszerű, a tartósítószereknek hála megőrzöd a fiatalságodat. A napi tennivalód első helyére illeszd be az ''egyél minél több csokit'' tételt! Így a napod is sikeresen indulhat. Egy kis doboz csokoládé fedezi a napi kalóriaszükségletedet, így könnyen, gyorsan megoldhatod a kalória bevitelt. Nem kényelmes? Ha nem tudod az összes csokoládét megenni,a maradékot tartsd a hűtőben. De ha nem tudod az összes csokit megenni,akkor mi a baj veled?? :)

Ezt a gyökeret, aki ezt kitalálta:DDD:C

(#690) Blue Bull

Blue Bull
(újonc)

Aki akar meghívót, :P lehet kérni

djarpesz1 vagyok csak nem enged belépni

(#691) Blue Bull

Blue Bull
(újonc)

UP :B

djarpesz1 vagyok csak nem enged belépni

(#692) Hasek válasza Blue Bull (#691) üzenetére

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

senki sem felügyeli a PH! klubbot a myvipen? Jelentkeztem de már hónapok óta inaktív... :F

Bocsi...nem válasz akart lenni...

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#693) Dilikutya

Dilikutya
(PH! kedvence)

Új tagok ma: 1. LOL :C

(#694) magduska

magduska
(újonc)

;] király mégcsak most regisztráltam sziasztok :C :DD :W :Y :R

(#695) @Töki15

@Töki15
(tag)

Megújult a myvip!most már nem csak zöldben lehet látni hanem ezüst színűben is :DDD
HATALMAS VÁLTOZÁS MONDHATOM!Jól van jobban néz ki és áttekinthetőbb de.... :F !
Hát ez van biztos ez a karácsonyi ajándék! :DDD

(#696) C4mp3r válasza @Töki15 (#695) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivan küldtek üzenetet is. :D

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#697) eastsider válasza C4mp3r (#696) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

zene odab@szott benne :D

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#698) eastsider válasza Dilikutya (#687) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem ff megjegyzi :U

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#699) Dictator^ válasza eastsider (#698) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

opera is jegyzi..

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#700) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Most lett elegem ebből a xarból.. Nem működik rendesen, rámegyek, h nem akarok belépni a klubba, és beléptet. Amit akark, nem csinálja meg. Töröltem is magam.. :(((

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  myVIP.com
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.