Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  myVIP.com

(#451) Markgx10 válasza Ultram3jor (#450) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Ne haragudj de ez aztán távolról sem kitalált szó ugyanis a CMYK rendszer egyik alapszíne (cián, magenta, sárga, fekete) :U

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#452) Ultram3jor válasza Markgx10 (#451) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

Elhiszem. Voltunk nem is tudom hogy hol, asszem a Tokaj-Hegyalja-fesztiválon, és ott volt T-köm sátor, ahol lehetett netezni. Hupsz, elöpattantak azok akik a sátrat ''vezették'', hogy vegyünk részt egy veresenyben. Feltettek 10 atomkamu kérdést (pl, neved, mit szolgáltat a tcom, stb...), és ott volt a mgánta szin, de valahogyan nagyon elb@szták a szót, nem volt fonetikus... Nah, erre mondom h a magánta nincs, mert nem igy irták... Érted h mit akarok mondani?

:)

(#453) Dilikutya

Dilikutya
(PH! kedvence)

Kaptam ma meghívót. Az Outlook Express-ből kattintva egy ideje nem nyílnak meg a linkek, bemásoltam hát a címsorba, erre átdob a bejelentkező oldalra, ahol értelemszerűen semmit se tudok csinálni. A meghívóból amúgy nem derül ki, ki küldte.
2 meghívó is jött, másmás linkkel 1 percen belül, de egyik se működik. Úgy szar az egész, ahogy van. Se Firefox, se IE nem akar továbbmenni a regisztációra.

[Szerkesztve]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#454) Qorthral

Qorthral
(senior tag)

Sziasztok!

Valaki lenne olyan kedves, és küldene nekem egy meghivót? :)
whiletom kukac gmail . com

Köszi! :)

PH!antasy F1 Liga :) (2010: 2nd place :), 2011: 5th place :|, 2012?)

(#455) kerjani válasza Qorthral (#454) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

Ment.

A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...

(#456) Qorthral válasza kerjani (#455) üzenetére

Qorthral
(senior tag)

Szia!

Köszi, de ide küldted? : whiletom kukac gmail pont com ?
Mert még nem kaptam semmit.

(#457) Robaj válasza Qorthral (#456) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

tommyg-st nézd csak meg, kb 1-2 hete már küldtem neked ;)

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#458) Qorthral válasza Robaj (#457) üzenetére

Qorthral
(senior tag)

Azt nem kaptam meg, de amit most küldtél az köszi megjött :D !!!

(#459) Don Vittorio

Don Vittorio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Engem is támadjon meg valaki, please!

Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

(#460) XanD3R

XanD3R
(senior tag)

Valaki engem is megajándékozhat egy meghívóval :)

előre is kösz

(#461) Avicularia válasza Don Vittorio (#459) üzenetére

Avicularia
(őstag)

ment

(#462) Robaj

Robaj
(PH! addikt)

Lényegre törőek a myvipesek:D

SERVER_ERROR

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#463) Agostino válasza Robaj (#462) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Hmm, akkor nem nálam van a gond. Nézegetek, kattingatok, dühös leszek, anyázok, de akkor globales problem. Nem is erőltetem éfjfélig asszem a dolgot.

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#464) kerjani válasza Qorthral (#456) üzenetére

kerjani
(fanatikus tag)

Pedig oda küldtem. Nem tudom miért nem kaptad meg. :U

(#465) kerjani

kerjani
(fanatikus tag)

Hmm, a tagok száma átlépte a 300000-et!!! :Y

(#466) bandingman

bandingman
(kvázi-tag)

Nagyon gyors ütemben fejlődik. ''Köszönhetően'' az Iwiw-nek illetve a Tré-csoport-nak. Meddig bírja a szerver?

Nekem 8x8 az 64!:)Hattrick Team & ID: Sörmeccs 578759( www.hattrick.org)

(#467) XanD3R válasza bandingman (#466) üzenetére

XanD3R
(senior tag)

(#468) bandingman válasza XanD3R (#467) üzenetére

bandingman
(kvázi-tag)

''Apró'' hibák azért előfordulhatnak! Vagy nem?:D

(#469) centauri99 válasza bandingman (#468) üzenetére

centauri99
(újonc)

Sziasztok valaki tudnanekem küldeni a centauri@atw.hu cimre egy meghivót?

(#470) bandingman válasza centauri99 (#469) üzenetére

bandingman
(kvázi-tag)

Küldtem!:D

(#471) Kalandor válasza bandingman (#466) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

a myvip egyáltalán nem fejlődik, csak a júzerek száma nő.

másrészt hiába vannak sokan, a kapcsolatok száma nagyon kevés (300.000 ember, de CSAK 2.500.000 kapcsolat. az NAGYON kevés, gondolj bele. nincs 10 kapcsolat emberenként...)

sokan vannak úgy mint én. regisztrálva vannak és kész. nincs kedvem még1x megkeresni, bejelölgetni mindenkit :(

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#472) centauri99 válasza bandingman (#470) üzenetére

centauri99
(újonc)

Kószi a meghivót,megjött!

(#473) Poctar

Poctar
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!

Sikerült csatlakoznom a myvipesekhez. :)
Azon csodálkozom, hogy itt nincs meghívó korlát. Idáig elküldtem kb 20at és még mindig küldhetek. Ez elég jó :)

Viszont van egy kis gondom. Elírtam a nevemben egy betűt regeléskor és nem tudom hogyan lehet kijavítani. lehetséges egyáltalán :F Help plz!

(#474) raver válasza Poctar (#473) üzenetére

raver
(senior tag)

Hy

A kezdőlapon megtalálod a választ.

2006-04-18 Javítás
- A kép és avatár (igazolványkép) feltöltése javítva lett.
- A vezetéknév és keresztnév csak regisztációkor írható be, utólag nem változtatható.

Sajna ez egy darabíg biztos úgy fog maradni.

Vagy törlöd az adatlapod, és regelsz újra. Más megoldást nem látok

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#475) Dilikutya

Dilikutya
(PH! kedvence)

Azt lehet tudni, hogy belépéskor miért nem képes a Firefox megjegyezni a jelszót és emailt? Egyetlen más oldalnál sincs ilyen gondom... :U

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#476) Motion_Blur válasza Dilikutya (#475) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Pár napja nekem sem jegyzi meg a jelszót, de a mail címet igen.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#477) raver válasza Dilikutya (#475) üzenetére

raver
(senior tag)

A jelszót soha nem szoktam megjegyeztetni. A mail címet igen, de az nálam Firefox alatt most is működik.

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#478) Da Tricky

Da Tricky
(újonc)

Nekem van myVIP-em bár elég egyszerű, de használható ''program'' szerűség. Nekem tetszik csak éppen ezek a dolgokat karöltve az iWiW-vel olyan embereknek találták ki akik unatkoznak és 10 órát ülnek a gép előtt. Mert szerintem semmi lényeges nincs az egyikben sem. Ez az én véleményem, és engem nem kell emberszámba venni. :DDD

Mi az a dolog aminek segítségével át lehet látni a falon??? Ablak...

(#479) raver válasza Da Tricky (#478) üzenetére

raver
(senior tag)

Hy

Én is hasonló véleményen vagyok. Lehet h már írtam is a totyikba h valszeg hamarosan tőrlöm az adatlapom. Tényleg nem sok értelme van. Bár van egy két nagyon régi haver, akiket megtaláltam. De a kapcsolatfelvétel még senki részéről nem kezdődött el.

Üdv a fórumon!! (((Mondja ezt egy lelkes újonc))) :D :C :DD

(#480) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Átlag 8,22 ismerős/júzer. Nem valami jó arány...

Nekem 44 van :D

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#481) JohnnyX

JohnnyX
(senior tag)

Valaki megtamadhatna engem is, elore is koszi! :R

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#482) Motion_Blur válasza JohnnyX (#481) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ment ;)

(#483) raver válasza JohnnyX (#481) üzenetére

raver
(senior tag)

Meghívó ment

mod: Épp megelőztek. Visszavonom.

[Szerkesztve]

(#484) JohnnyX

JohnnyX
(senior tag)

Thx :R

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#485) Dilikutya válasza Motion_Blur (#476) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Sőt, még a jelszó megjegyzése checkboxot sem...

(#486) Da Tricky válasza Motion_Blur (#480) üzenetére

Da Tricky
(újonc)

Nekem van egy barátom, akinek 70 partnere van, tehát mind1, hogy mennyi partnered van! De például ilyeneknek van: Fekete Pákó, Demszky Gábor....

Mi az a dolog aminek segítségével át lehet látni a falon??? Ablak...

(#487) jakewyler

jakewyler
(senior tag)

Sziasztok
tudna nekem valaki küldeni egy meghívót?
a nevemre kattintva ott van az e-mailom.
előre is thx aki küld :R :R

(#488) KrenAtesz válasza jakewyler (#487) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ment :)

Igazán nincs mit :)

[Szerkesztve]

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#489) jakewyler válasza KrenAtesz (#488) üzenetére

jakewyler
(senior tag)

köszíííí szépen :R :R :R :R :R :R

(#490) tkazmer válasza raver (#479) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem az egyedüli, számomra is értelmes szolgáltatást még csak a myvip tudta bevezetni, et pedig a privát chat(bár eddig még nekem sosem működött :) ) Amúgy sztem sem jó nagyon semmire ez az egész ismerősősdi, hiszen ott az e-mail, és az msn, akit meg régóta nem ismersz, arról meg úgysem tudsz meg semmi újat, max megtudhatod az elérhetőségét, de mire mész vele, ha esetleg meg sem ismer?

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#491) raver válasza tkazmer (#490) üzenetére

raver
(senior tag)

Igen. Erről beszélek. Számomra az egyetlen jó szolgáltatása, hogy kiírja kinek mikor van a névnapja, szülinapja.

(#492) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

2006-05-12 Tömeges meghívók
Mostantól lehetőség van egyszerre több ismerőst is meghívni a rendszerbe. Válasszátok a Meghívás/Tömeges meghívás menüt! Szöveges állományból és felsorolásból egyaránt lehet tömeges meghívót küldeni.

(#493) Steve-S

Steve-S
(tag)

Szevasztok!
Hadd legyek már én is egy kicsit pofátlan. :DDD Valaki megszánna egy meghívóval erre a címre? steves@freemail.hu
Még nem jártam ilyen ismerkedős oldalon és kíváncsi vagyok hogy milyen.
Köszönöm :R

Set The World On Fire!!!

(#494) Dilikutya válasza Steve-S (#493) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Ez nem ismerkedős oldal. Épp az már meglévő ismerősök menedzselése a lényeg:).

(#495) Steve-S válasza Dilikutya (#494) üzenetére

Steve-S
(tag)

Igazad van, tudok róla, csak rosszul fogalmaztam :)
A meghívót még mindig várom, ha valaki lesz oly kedves :DDD

Set The World On Fire!!!

(#496) raver válasza Steve-S (#495) üzenetére

raver
(senior tag)

Meghívó ment!

(#497) Steve-S válasza raver (#496) üzenetére

Steve-S
(tag)

Ezer köszönet! :R

Set The World On Fire!!!

(#498) raver válasza Steve-S (#497) üzenetére

raver
(senior tag)

nincs mit

(#499) gerrob

gerrob
(újonc)

Myvip összetett keresését használva, nyelv+nem szerint:
magyar férfi:23720
magyar nő :31876
angol férfi :138
angol nő :161
Azaz látható, hogy kevesebb mint 60.000-en vannak, legalábbis akik a nyelv+nem rovatot is kitöltötték ( nyelvnél és nemnél is 2 lehetőség van, azaz összesen 2*2=4 a két választásnál, ezt kérdeztem le ). Ennek tükrében meglehetősen érdekes a 380.000-es taglétszám. Annál is inkább, mert a nem rovatot szinte mindenki kitölti és szerintem a nyelv rovatot is. Szóval valami nem stimmel.

(#500) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link] Kezdődik itt is...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  myVIP.com
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.