Nálam mindig el lehet érni. Viszont az Iwiw..... Hagyjuk! Nem hiszem el hogy állandó karbantartásra van szükség. Ezzel csak a MyVip-et erősítik ha sokszor nem elérhető.
Nekem 8x8 az 64!:)Hattrick Team & ID: Sörmeccs 578759( www.hattrick.org)

Nálam mindig el lehet érni. Viszont az Iwiw..... Hagyjuk! Nem hiszem el hogy állandó karbantartásra van szükség. Ezzel csak a MyVip-et erősítik ha sokszor nem elérhető.
nekm msot Myvip se jó!
Frobidden..
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

Nálam sem jó 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
403-as hiba

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

Már megy.

sziasztok!
szeretnék kérni egy meghívót a MyVIP -ra.
email: benq99@tvn.hu
köszi!

meg mindig nem jo
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

nálam sosem volt vele gond, most is ok
(#411) Ultram3jor válasza hyperspace (#409) üzenetére

Nem értem hogy mi a gondod, nálam mindig ment (kivéve egy esetet..). Bár amenyit nézegetem ezt az oldalt... De most speciel jó!
:)

Na nálunk is müxuk az éber IT! A dögök az IWIW után már ezt is blokkolják! 
Ez legyen a legnagyobb örömük!

Hy All...
Engem is érdekelne ez a MyVIP... főleg, h az iwiwről lemaradtam...
Nem tudna valaki dobni egy meghívót? (l_g_killah@freemail.hu)
Előre is köszi...

Küldtem egyet, remélem odaér 
The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

Megérkezett. Köszönöm szépen...

Ez is megadta magát, csakúgy mint, az iWiW.
Gratula!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Hihi télleg. Vajon újraindul nemsoká?
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

ismerem.hu még megy 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Hát már elindult!
De 3 percenként kifagy az egész vagy kidob utánna meg nem lehet visszajelentkezni, mert hibás jelszót ír ki pedig mégis jót írok be!
Szal szar vagy csak tesztelik

Nem jön be ez a szutyi oldal. A kezdőlap bejön, de bejelentkezni nem enged...lol.
Firefox alatt meg alig megy (már amikor). Jobban odafigyelhetnének a fejlesztés alatt, hogy a kód FF-hez is simuljon, meg akkor már Mozilla, meg Opera is menjen. Ha vmit csinálnak, akkor csinálják rendesen.
Nekem most a kezdőlap bejön, azt hali
Báááh 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
nekem is csak az. hibás jelszó...persze.
Szintén nem működik a gecca.
De már látom azt a világot, ahol minden ember szabadon és bosszankodás nélkül keresgélheti az ismerőseit, úgy, hogy az izmos hardverekkel megpakolt szerverek vidáman pumpálnak édes bitfolyamokat szerte a világba...
...jövőkép tútauzendsziksz... 
úgy, hogy az izmos hardverekkel megpakolt szerverek vidáman pumpálnak édes bitfolyamokat szerte a világba...
Ezt honnan szedted? marha jó. Ha nem baj lestipitopiznám ha neked nem kell aláírásba.
a pillanat hozta, teljesen eredeti 
ja, egyébként nyugodtan 
[Szerkesztve]
ÜDv!
Az iwiwet már láttam belülről. Megnézném ezt is.
Kérnék egy meghívót valamelyik kedves fórumtárstól.
emilem az adataimnál.
Köszi.
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

Küldtem egyet 
Rögtön csekkolom.
És köszönöm szépen.
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.
csatlakoznék a meghívó igénylők közé....

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

Küldtem Neked is, ha már itt lábatlankodok, legyen már valami hasznom is 
thx, megjött
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
Hát... első körben ez sem nyerte el a tetszésemet.
Bár a dizájn jobb, a használhatóság kevésbé.
Azért még próbálgatom majd odahaza 
hát az igaz, hogy az iwiw xaraxik, de ez még anál is roszabb. Folyton kidobál, FF alatt alig megy rendesen. Supportot megcsinálhatnák. Ez még többször felb@ssza az agyam mint az iwiw.

Sziasztok, én is szívesen veszem a myvip meghívót 
Előre is köszönöm

Remélem nem csak ezért regeltél ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ment!

Lehet hogy erre is ráteszi a kezét a T- csoport? Az IWIW-et megvették.Lassan az országot magentaszínnel jelölik a térképen!

Az email-cím jegyzékem legalább 60%-át meghívtam, még mielőtt befejeződik a korlátlan hívogatás, és az lesz mint a wiwnél, hogy utána mindenki meghívóért nyúz. Én szivesen küldenék bárkinek, de nincs. Viszont most másokat is meg akartam hívni itt a myVIP-en, de nem emléxem biztosan, hogy a legutóbbi alakalomkor ki maradt ki. Meg lehet nézni valahol, hogy kinek küldtem eddig meghívót? 
[Szerkesztve]
''...Mert a boldogság nem olyan, mint amilyennek azt elképzeled, és várod. Az út határozza meg, ahogyan elérted azt, és mindaz a rossz, amit közben megtapasztaltál...''

A kezdőlapon van egy ilyen rész:
''Akiket meghívtál, de még nem regisztrálták magukat a myVIP-en:''
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
(#439) Ultram3jor válasza bandingman (#436) üzenetére

Minek venné meg? Ott van neki az iwiw, az már egy beindult weblap, ott vannak a legtöbben. Bár ahogyan elnézem, hogy emnnyien vannak már a myvipen, elképzelhetö, de nem valószínü...
Mi az hogy magántaszínü???
Nincs is ilyen szó 

Uff, de hülye vagyok! Köszi! Az első oldalt még soha nem néztem végig. 
''...Mert a boldogság nem olyan, mint amilyennek azt elképzeled, és várod. Az út határozza meg, ahogyan elérted azt, és mindaz a rossz, amit közben megtapasztaltál...''

Hahó! Ki kérte tőlem azta meghívót e-mailben? Mindenesetre elküldtem. 

Nézd vissza az üzenetekben, ott kell lennie, hacsak nem törölted ki.

SZiasztok!
Valamelyik kedves fórumtárs ha tudna küldeni nekem egy meghívót azt nagyon megköszönném
E-Mail címem az adataimnál...
Előre is köszönöm...
The Future is Fusion

ment

Köszi Gismo 
The Future is Fusion

Tudja már valaki, hogy miként lehet e-mail címet változtatni?
(#447) Motion_Blur válasza Motion_Blur (#446) üzenetére

Szóval nem 
Up 

Hmm:
''
* a mező kitöltése kötelező
** csak regisztrációkor lehet megadni
*** 4-12 karakter hosszú lehet, betűkből és számokból állhat
''
Ez van a myvip.com-on, viszint az email résznél az adatváltoztatásnál csak egy * van 2 helyett. Ez kissé láma dolog... 
import szte.ttk.ptm.*;
(#449) bandingman válasza Ultram3jor (#439) üzenetére

A ''magentaszín'' a T-csoportnak a hivatalos szine! A másik pedig csak azért venné meg hogy csak egy maradjon! Monopolhelyzet.Nem azért veszi meg mert kell hanem azért mert vetélytárs!
(#450) Ultram3jor válasza bandingman (#449) üzenetére

Ez a szín egy kitalált szó! Ez a T-elefontársaság találta ki, hogy T-e is az ügyfelük legyél, mondjuk ennek a 2 tagmonddatnak semmi értelme, de jól hangzik a T miaTT
Sztem a myvipet vmelyik más veszi meg, csakazért is, mert kicsit necces dolog lenne egyesíteni az iwiwet a myvippel, vagy fordítva...