Ez engem annyira nem erint,bar megneznem magas felbontason.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Navigáció
éngem a felbontás nem érdekelne, csak örülnék ha már lenne valami normális autós is amin tudok gépen játszani Live for speed-en kívűl...
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

mad1
(PH! kedvence)
Itt aproban mar lattam 14k ert ps2 ot. 
egy játék miatt nem fogok ps2-t venni
ezért működhetne emulátorral 
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

mad1
(PH! kedvence)
Igen megertem,viszont amiota van a pcsx2,hiaba az eddigi pluginprobalkozasok,nem futtatja rendessen.Elvileg a 4.resz jappan verzioja fut.Pcsx2.net en van 1 compatible list.Ott irja hogy mi a szitu.

Easyvas
(újonc)
Dragon Ball Budokai Tenkaichi 3 17-25 fps-el megy harc közben, a játék menüben eléri a 40-50 fps-t is. Ha jól tudom akkor, ha pc-n 60fps olyan mint ha a ps2 100 fps-el menne, ezért ne ijedjünk meg, ilyen kevés fps-el is élvezhető a játék.
http://kepfeltoltes.hu/090912/pcsx2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[ Szerkesztve ]

Easyvas
(újonc)
Hehe
Kicsit nézelődtem és láttam, hogy van hozzá speed hack ami növeli az fps-t.
Letöltöttem és mikor azzal inditom a játékot a beállitásoknál található a speed hack menü ahol be kell kapcsolni az összes hacket ami ott található és jelentősen megnövekszik az fps. Amint a képen is látható nem 60fps a 100%, hanem az 50 fps, sry...
http://kepfeltoltes.hu/090913/dbbt3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Dictator^
(őstag)
mért van az, hogy game közbe 40fps , és mégis akadok?
config az adatlapomon. akármilyen graphics beállitással nyomom is szar.
1285 es 890 gsdx.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Black-core
(tag)
Játszik valaki a vice city stories el? És működik neki rendesen?Mert én valahogy nem tudom beállítani hogy folyamatos legyen
Ha valakinél működik rendesen akkor pls írja meg a beállításait.Köszi 
Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk afelett, amik lettünk

mad1
(PH! kedvence)
Mindkettotoknek ajanlom a cpu beallitasokban a speed hack et.

Black-core
(tag)
Kiprobáltam speed hackel azzal jó lenne mert az fps végig megvan,szinte egyszer sem megy 100% alá de viszont ilyen a kép
Vmi ötlet?

[ Szerkesztve ]
Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk afelett, amik lettünk

Black-core
(tag)
Bocsi az előzőhöz nem sikerült a képet mellékelnem! Tehát a kép:[itt]

mad1
(PH! kedvence)
God of war ezzel megy elvileg:Gsdx 1076 plugin
mivel nekem is ilyen volt a gow igy lehet hogy jo hozza.

Black-core
(tag)
Aha köszi valamivel jobb,de nincs olyan oldal ahol leírják,hogy melyik játékhoz melyik bios/plugin.stb kell? 

BurgerM
(újonc)
Sziasztok!
Óriási Gran turismo őrült vagyok!
a napokban sikerült működő psx emut találnom GT2-vel
gyönyörűen megy
Segítenétek abban, hogy ehhez az emuhoz hol találok GT3-at vagy ne adj isten GT4-et? Mert nekem van egy letöltött PS2-re való, de azt vmiért nem akarja.
BurgerM

mad1
(PH! kedvence)
Sajnos a gt k re meg nem szuletett megoldas. 

mad1
(PH! kedvence)
Eddig...Elvileg itt jorol beszelnek...4.hozzaszolasban

Dictator^
(őstag)
be van kapcsolva, és semmi.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Már órák óta játszadozok ezzel a ps2 umlátoral de nem engedelmeskedik, a MotorStorm Arctic Edge akarnám rajta futatni, de akárhány plugint kiprobáltam nem megy. 
http://www.forum.onlinepcszerviz.info/ Ahol szabadon kérdezhet!

$p@rr0w
(senior tag)
Üdv! Def Jam Fight For NY.ot próbálta valaki? Ha igen, mik az ajánlott beállítások?
"People say there is a graffiti problem. The only problem with graffiti is that there isn’t enough of it."
Hi nem hiszem, h ennyire új játék el fog indulni az emun, egyelőre. Várj vele még egy kicsit! És nézz körül itt is support ügyben: pcsx2.net 
blogomban is foglalkozok a témával!
[ Szerkesztve ]
_______________________________________________________________________ LG KM900 FAQ! ★★ http://logout.hu/cikk/lg_arena_faq_beta1_2 ★★ Arena GYiK! LG ARENA V10P Simply Perfect! ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

haflac
(újonc)
Kis help kellene!
Nekem még új ez az emulátoros dolog,viszont van egy csomó ps2 dvd-m(nem eredetik)Leginkább a WRC ill.a Colin szériát szeretném futtatni.Ezek mennek?

mad1
(PH! kedvence)
Itt meg tudod nezni.

zeniwolf
(újonc)
sziasztok.most próbálkoztam elöször az emulátorral.ps1-es jól fut de a 2-es nem igazán. feltettem a 0.9.6 verziót és inditásnál mindig valami dirktx-et keres amit nem talál ezért leál. a gépemen direktx 9c van.mi lehet a baj hogy nem indu el. a gépem intel dual 2.7 nvidia gforce 9600gt 512mb 3gb ram.segitségeteket előre is köszi.

Viktor77
(MODERÁTOR)
Tedd fel a legújabb DirectX9-et ami augusztusi.
"Ja és csak idézném a tesztelő barátunkat "itthoni hálózatom ugyanis MAC-szűréssel van védve" és akkor ne is beszéljünk megint részrehajlásról!" by OmenHU

zeniwolf
(újonc)
köszönöm a választ megpróbálom így. vannak további kérdéseim. a pcsx.net adatbázisban mit jelentenek a szinek és az adott játék csak azon a verzión fut-e ami fel van tüntetve vagy mind fut a 0.9.6-os verzión. és mit jelent az fps és miért fontos.válaszod előre is köszi.

zeniwolf
(újonc)
ujjabb kérdés.miért nincs nekem sse 41-em és sse 3-am? nagyon szaggatnak ajátékok és lassuak is mit csináljak? valaki válaszoljon mert a gyerekek rágják a fülemet és már kezdem megbánni hogy felraktam az emut. ja és még valamit ahonnan letöltöttem az emut irta valaki hogy a pluginokat is töltsem le. én letöltöttem valamit amibe vannak pluginok csak nem tudom mit kezdjek velük.bemásoltam az emuba de nem történt semmi.

Black-core
(tag)
Az sse4.1 és az sse3 csak újabb proceszorokon érhető el Valoszinüleg elég régi procid lehet ha ezeket nem támogatja,és valószínűleg ezért is szaggat a játék.Kedvedet nem akarom venni,és nem is tudom,hogy neked milyen procid van,de én a GTA Vice City stories-al vagy 1 hónapot sza...am mire normális sebességet eltudtam érni,egy 3.5 Ghz re húzott Q6600 al.De persze ez semmit nem jelent,mert ez a játéktól függ.Van a beállításokban egy speed hack nevű opcio az sokat segített nekem illetve a game fixes alatt találhato két opcio kipipálása után is jobban futottak a játékok.A plugineket amiket letöltesz értelem szerűen a pcsx2 mappán belül a plugin mappába kell tenni próbálj ki minél többféle plugint és biost. Sok sikert! 

Black-core
(tag)
Az Fps a Frames Per Second rövidítése jelen esetben,és a másodpercenként megjelenített képkockát jelenti.Átlagos emberi szem 25-30 fps -felfele látja folyamatosnak a filmet vagy akár a játékot.Itt az emunál én se tudom hogy miért de 60 fps kell a teljesen folyamatos játékhoz az a 100% 

mad1
(PH! kedvence)
328mb ram 32mb videókártya 40gb vinyo
Csak szolok hogy ezen a gyenge gepen az eletben nem fog normalisan futni az emu...Sajna 
(#836) Black-core válasza csercsajancs (#835) üzenetére

Black-core
(tag)
Emlékeim szerint ahhoz a játékhoz nem kell nagyon erős gép.Ismerősömnek p4 3ghz 1gbram és 7600gs-ével már majdnem rendesen futott. 
Szisztok, az miért van, hogy kivétel nélkül egyik játék sem indul el a PCSX2 0.9.6-os emuval? Régebbivel sem.
plugins valószínű a legújabb, és BIOS is (europa 2004)
Elkezd pörögni lefelé a parancssorban egy csomó block beolvasás, de a végén mindig az fogad, hogy lemez nem megfelelő vagy mi.
Sikerült már valakinek működésre bírnia egy emulátort is? Mert nekem régen a Final Fantasy 10-et sikerült elindítanom, de azóta sem indul az sem, és más sem.
Ha túl kényes a kérdés, akkor jöhet priviben is ám. 
[ Szerkesztve ]
18000Ft értékű (36x500Ft) Sodexo melegétkeztetési utalvány eladó: 15K-ért. Írj privit ha érdekel.
Volt már valakinek hasonló problémája?
18000Ft értékű (36x500Ft) Sodexo melegétkeztetési utalvány eladó: 15K-ért. Írj privit ha érdekel.
Nah, most már mennek a játékok. Csak is úgy indulnak, hogy iso-ba fölmásolom őket a gépre.
Ezt mi okozza?

mad1
(PH! kedvence)
Azert szokott lenni mert a dvdrol lassan bufferel .Nallam jo pluginnal ugyan futott,de ugy szaggatott min az allat.
Feltettem winyora isoba,es hasitott mint a szel.
Értem.
Van valamilyen beállítás, 0.9.6-os PCSX2-re, hogy a Mortal Combat Armageddon minimum 60fps-el hasítson, mert 28-31 fps-nél iszonyú lassú, és a hang is szörnyű?
A legújabb pluginok, és BIOS van mellérendelve.
Egy gépen néztem eddig: E5200@3,2ghz - HD4670 - 2GB 800Mhz DDR2. Ezen elég lassú volt, az összes grafikai pluginnel, és beállítással. Illetve volt amikor már gyors lett volna, de vagy hibával elszállt, vagy a színek lettek invertálva, és ramaty volt a grafika.
Otthon megnézem egy ilyennel délután: E5200@3,5Ghz - HD4850 1GB - 3GB 860Mhz DDR2.
[ Szerkesztve ]
Dettó nálam is lassú. Lehet, hogy WIN 7 a baja, még nem tudom, holnap teszek fel egy XP SP3-at és kiderül.

mad1
(PH! kedvence)
Ez inkabb prociigenyes mintsem vga.Nekem xp32 en lassabb volt,mint win7 64en.

atesz1234
(újonc)
Sziasztok.Kérlek segítsen valaki. Elíndítom a pcsx2-tőt, megy a játék minden, de egy idő után leáll és ezt írja ki vtlb miss: addr 0x40 mode 0. Ha valaki tudja, kérem segítsen.

Dominiator
(kvázi-tag)
A legfrissebb beta verziót szedted le? (PCSX2 Beta 1888)
Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Gigabyte GTX280,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT

atesz1234
(újonc)
Nem. pcsx2 0.9.6-os van nekem.
[ Szerkesztve ]

Dominiator
(kvázi-tag)
próbáld meg ezt : PCSX2 Beta 1888
Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Gigabyte GTX280,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT

atesz1234
(újonc)
Jó. Köszi szépen.

atesz1234
(újonc)
Bocs ez nem jött be. Nincs más ötleted?

szilchi
(őstag)
Üdv.Megpróbáltam beüzemelni a PS2 emulátort (PCSX2-1888 verzió),mert szeretttem volna játszani a GTA:Liberty City Story-val.Régen PSP-n kezdtem el játszani,de nem tudtam befejezni
.Plugint nem szedtem még le hozzá,a játék usa-ntsc verzió és van azt hiszem 1.6-os USA bios hozzá.Legalábbis azzal próbáltam.Ja meg egy 2.0-s Európaival.De mindegyiknél ugyan ott áll le a program.Elindítom az iso-t,jönnek a Rockstar logok majd a Grand Theft Auto felirat és itt összeomlik a program.Grafikánál a GSDX 1873 (SSE2) van kiválasztva.Kicsit átböngészve a topikot láttam ilyen kompatibilitási listát,vagy mi a szössz
,hogy mi indul el és mi nem.Azon lista szerint a GTA:LCS NTSC verzió játszható.Mit kellene megszereznem,hogy működjön?Köszönöm a segítséget 
Honda V4 Power

mad1
(PH! kedvence)
Legfrissebb directxel nezd meg sztem.

szilchi
(őstag)

mad1
(PH! kedvence)
1888at en nem probaltam talan masikkal nezd meg.
A bios ma mar mind1,regebbi verziokon volt csak gond,de a configban lehet valtoztatni ha mar megvannak a biosok.

szilchi
(őstag)
Graphics plugin:GSDX 0.1.10 SVN 852
Sound Plugin: P.E.Op.S. SPU2 1.9.0
Ezekkel továbbmegy az intró.De nem reagált a billentyűzetre,pedig elvileg bekonfiguráltam a PAD1-re.Meg most megy a kezdő video,amikor a főhősünk megérkezik a busszal,a frame rate olyan 9 fps.Lehet mert csak alapon megy a proci?Meg mintha nem lenne hang 
[ Szerkesztve ]
Honda V4 Power

szilchi
(őstag)
Néztem a 390_PPr150_PCSX2 verzióval is,azzal elindul,de iszonyat döcögve.Pedig amit írtam plugineket,azokat ezzel a emu verzióval karöltve használták többen a neten és nekik ment így a játék.Apropó.Két sikeres indítás után,a beállításokat meghagyva,most megint nem indul el,megint ugyan ott áll le. 
Honda V4 Power