ok 
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
ok 
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.

Szerintem kevered a 4.2-vel. Az debütált az i7-ben.
Aki hülye, haljon meg!

sorry, benéztem 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP Enterprise Messaging Administrator 2010

Srácok!
Valaki nem tudja, hogy mi annak a funkciónak a neve ami megszünteti a textúrák rezegését?
Most Gran Turismo 1-gyel játszok PS1 emuval (EPSXE1.7), és nem tudom mivel lehetne kiküszöbölni ezt a remegést. Ha egyáltalán lehet.
PS2 emunál asszem csak videóbejátszásoknál van jelen.

Hali!
Teljesen homály vagyok konzol témában azért írok ide. Ami kellene nekem: ps2 emulátor tekken és mortal kombat gémekhez. Aki tud nevet, linket adni, az írjon pls!
Előre is köszi
Asus P5K/EPU |*| 2x2gb Kingston HyperX BE 1066Mhz |*| Core2Duo E7200@3,2Ghz |*| MSI GTS250 1GB Twinfrozr OC |*| Samsung 750GB SATAII HDD |*| CM ház |*| FSP Everest 80+ 400W

Még véletlenül se olvasd el az első hsz-t, nehogy rátalálj a letöltési linkre.

4éves hsz, biztos aktuális
Asus P5K/EPU |*| 2x2gb Kingston HyperX BE 1066Mhz |*| Core2Duo E7200@3,2Ghz |*| MSI GTS250 1GB Twinfrozr OC |*| Samsung 750GB SATAII HDD |*| CM ház |*| FSP Everest 80+ 400W

Mivel a készítők weboldalára mutat, így sanszos, hogy aktuális.
De oké, ne nézd meg. És ne is töltsd le onnan az emu-t, és ne játssz. Várj arra, hogy valaki linkel valamit.
Amúgy az értő olvasás sokat segít majd a további életeben is:
"PCSX2 0.9.7 beta released!
[ Posted by Bositman 18:24 on 29 05 10 ] "
[ Szerkesztve ]

Letöltöttem, szereztem hozzá biost és pluginokat, sőt configban még a kártyákat is beállítottam, de nem sikerül elindítani a játékot, mivel az mindenképp menteni akar, de nincs memkari.

Config, Memory Card, rányomsz az egyik missing feliratosra, és Create (meg kell adnod a méretet).

na most segíts akkor, mert én ilyet nemláttam:S
jaés az intro alatt nincs hang, az első indításnál vmi sound.dll-t írt ki.

Elöször is, látom sikerült nem a linkről letöltened az emu-t, mivel 0.9.1-ed van, a linken viszont a legújabb 0.9.7 r3113 van.
Másodszor, így legyen beállítva, GS-nél olyan verziószámú SSE-t válasz, ami tud a procid.
Harmadszor, a legújabb DirectX legyen fent, 10-ből idén 6. havi a legújabb (ha jól látom), és a 9-ből is jött ki idén új.

na leszedtem a legújabbat, ami csak beta, telepítettem, de nincs bios. ehhez való biost honnan szerezzek? addig el se engedi indítani.

A honnan szerezzek kérdésre, értelemszerűen, nem adhatok választ.
Viszont egy elöző hsz-edben írod, hogy van már bios-od. Csak meg kell adnod a bios helyét, első indításnál, ahol a nagy üresség van a biosfelsorolásnál.

igen de az a képeken látható verzióhoz van, amit már sikeresen letöröltem. ok holnap alkotok vmit és írok. Thx

Biost soha ne törölj le, minden verzióhoz ugyanazok kellenek.

please select a valid bios, ez a hibaüzenet. a régebbi verzió tökéletesen ment ezzel a biossal.
nagy kérés lenne pm-ben egy msn cím? csakmert kicsit gyorsabb úgy....

reakció?

Csinálsz egy bios mappár oda, ahová létrehozta az "inis, logs, memcards... stb" mappákat (ezt elvileg te választottad ki, mikor telepítetted, majd bemásolod a bios mappába a bios fájlt.
Ezután elindítod a programot, és bios select-nél kérsz egy refresh-t és kiválasztod a biost amit elvileg megtalált.
A 0.9.6-os PCSX2 nem volt setup-os, de a 0.9.7 béta már az, és valamivel bonyolultabb is elindítani, de szvsz stabilabb. Engem csak a Drakan 2 érdekelt, 0.9.6-al fagyott 5 perc után, a bétással egyszer sem. 
Viszont a Primal továbbra sem játszható. Intró után fagyi. 
Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce

Na most már csak segítsetek beállítani, mert laggol és függőleges fekete csíkok vannak a képek. Konfigom az aláírásban szereplő.
Köszi

Videoplugin lecserelese,vagy konfiguralasa javasolt.
Only HC - BC2:mad1one / LG 42SL9000 led tv 225k

jó ez szép szép de most volt életemben először ilyen cucc a gépemen, kéne pontosan mondani mit csináljak.

A plugin mappaba kell tenni az uj Gsdx plugint.Vagy meglevoket configure settings ben lehet valtoztattni,ahol amugy a biost is lehet valasztani... van 1olyan menupont is hogy video...
[ Szerkesztve ]

ezeket észrevettem, de nem tudom mit változtassak benne... még1x hangsúlyozom a büdös életbe nemvolt semmi ps emulátor a gépemen

Nekem sem, mégis rájöttem. 
Igazából semmilyen plugint nem kell leszedni. 0.9.7 béta tartalmaz jó pluginokat.
Kiválasztod a procid által támogatott legmagasabb SSE-t. Kell egy analógos gamepad, controller menüben belövöd az irány gombpkat. Átállítod h ISO-ból fusson a játék. Grafikánál még be tudod állítani, hogy milyen Dx-ben fusson, lehetőleg a legmagasabb hw-es Dx verziót, továbbá megadsz egy felbontást. Nálam ilyen szépen futott a Drakan, és csak ezeket állítottam be.
Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce

Srácok!
Valaki tudja, hogy mi annak a funkciónak a neve ami megszünteti a textúrák rezegését?
EPSXE és a PCSX2-ben is észrevehető a probléma, de a PS2 emulárornál csak videóknál lép fel, PS1-nél viszont játék alatt is izegnek; nem tudom mivel lehetne kiküszöbölni ezt a remegést. Ha egyáltalán lehet.
Még annyit kérdeznék, hogy nálatok működik a joy vibráció, mert nálam nem, egyik emuban sem. Hiába állítottam akárhogy.
Ha valakinek van valami ötlete, szívesen elolvasom.
Köszönöm!

Bocs ezt annyira nem vagom,de nem lehet hogy az 50hz miatt van?

75Hz-en használom az emut 1600x1200-ben. Ez teljesen másmilyen mozgás. Asszem a PS2 emulátorban az interlacing kapcsolja ki a remegést-mozgást, de nem biztos.
Mondjuk PS2 játékoknál csak a videók szoktak remegni. PS1 játékoknál szoktak a textúrák is.
Most nem tudom, lehetséges, hogy PlayStationön is ilyenek lennének a textúrák; mivel hogy régi játékok már ezek, vagy ezt az emu okozza?

Tv re kikotve nem feltuno ez a rezges...lehet hogy ennek az optimalizalasara nem is fektettek hangsulyt,mivel alapbol amugy sincs lehetoseg monitorra kikotni.

Ez a fajta mozgás tuti, hogy TV-n is lenne. Ez nem a megjelenítő problémája. Nem maga az egész kép, csak egyes részein a szilárdan álló texúrák változóan mozognak; pl. az út egy autós játékban. De ezen nem hinném, hogy tudok javítani. Végülis nem annyira nagyon gáz. Ki lehet azért bírni.

Hali!
Feljebb már írtam, de még senki nem írt választ. Konfigom az aláírásban, pcsx2 legújabb verziója van fennt, de alap beállításokkal menüig tökéletes, utána lemegy 40 fps-re, és élvezhetetlen. Kérlek írjon valaki olyan beállításokat, amik segítenek. Nem baj ha a minőség romlására megy, csak legyen egybefüggő kép és hang.
Köszi

Leveszed a felbontást, illetve be lehet kapcsolni a speed hack-eket. Nézz szét az opciók között. (bár szvsz nem sokat ér)

igen de van a plugin konfigban millió lehetőség. Miez a speed hack?

heló a tekken 5 el játszok és nagyon kevés az fps, valaki nem tud egy jó beállítás

Kapcsold be a speedhackkeket ha még nincs. A video plugint pedig állítsd hardveresre.

hát én ugyan ezeket be állítottam és a harc közben elmegy a kép

Akkor még próbáld bekapcsolni a video plugin beállításoknál a natív felbontást és akkor olyan lesz majd mint tv-n, és akkor nem lesz probléma. Nekem ez a módszer a kép csíkozását küszöbölte ki Tekken5-nél.

beállítottam ezeket, és a korábbi 40 fps helyet harc közben lett kőkemény 25

Akkor valószínűleg konfigfüggő a dolog. Kísérletezgess a beállításokkal. Először én mindig csak egy dolgot állítottam el, és mindig megnéztem, hogy az az egy dolognak elállítása hozott e FPS növekedést. Ha nem akkor visszaállítottam.
Jelenleg nekem most ezzel a beállítással működik a leggyorsabban.

és milyen géped van??

a konfigom az aláírásban

a kiczar-nak lennék kíváncsi, hogy milyen gépe van

Phenom II X4 945 3.0 Ghz, 3Gb 800Mhz RAM, Radeon 5770 Voltage Tweak, és egy régi SATA 1-es 200 Gb vinyó, az alaplap ASUS M2N-e
[ Szerkesztve ]

a videokártya miatt van több fps ed

Igen, abban van valami. De nálam ezzel a beállítással is megy a legjobban. Nem tudom nálad miért megy le 25-re a FPS.
[ Szerkesztve ]

üdv mindenkinek !
"0.9.6-os PS2" emulátorral nyomnám a Tekken5-öt.....beálításaim elvileg jók...fut a game, de olyan gondom van vele hogy a pálya/háttér az mindig csak a "jeges-pingvines"....a többi pályát nem adja be, hiába választom ki. Full Tekken5 van meg.
ötlet ?

Próbáld meg 0.9.7-tel. 
Mivel nincs meg a játék, tesztelni nem tudom. Még a pcsx2 fórumán keresgélhetsz, hátha találsz valami infót.
Aki hülye, haljon meg!

A 0.9.7.-tel nem hiszem, hogy fog menni. Legalábbis nálam nem akar azzal, ezért meg is hagytam a 0.9.6.-ot.

A kompatibilitási táblázat az oldalon 0.9.7-re írja, hogy playable.
Persze nem tudom korábbi verziókkal milyen volt a státusz, a 0.9.7 nemfeltétlenül a public bétát jelenti, és azóta már volt sok javítást ami a kompatibilitást javítja.
Aki hülye, haljon meg!

Mondjuk én már vagy két hónapja nem foglalkozom vele, azóta pedig biztos jöttek ki javítások amikkel már lehet megy a 7-esen is a Tekken 5.

helló emberek !
Megoldódott a probléma....0.9.7-es verzióval gyönyörűen fut minden hiba nélkül.....

A
-Tekken 4
-Tekken 5
-Mortal Kombat Armageddon
van meg egyenlőre. 

Örömmel hallom.
Nekem még nem sikerült beizzítani 9.7 alatt, de valszeg ha leszedem a legújabb cuccokat akkor működni fog.

thx a beállítási tippeket....szinte ugyanúgy állítottam be ahogy neked van......csak nekem 800x600 a felbontás (ennyit bír gyenlőre.....dehát 6 éves gép.)

Jah és azokat a"speedhack".okat is bekapcsoltam, és tényleg jobb úgy.
Megvoltak nekem ezek még 2005-2006-ban PSX2-re csak eladtam az egész cuccot.
Most így fut 22-32 fps game közben...de nem szaggat csak picitt lassított felvétel szerű, de nem zavaró nekem, mert legalább meg tudom csinálni nyugodtan az össze spéci mozgást ! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Tekken még nekem is lassul, pedig egy mai középkategóriás hardvereim vannak az alaplap és merevlemez kivételével. Nálam olyan 35 FPS-vel szokott menni a 9.6-os PCSX2-vel. Az a lényeg, hogy jó 

Nem tudja valaki, hogy PS1 emulátornál (ePSXe) a játékokban miért hullámoznak a textúrák?
Esetleg a PS1 játékok ilyenek lennének, vagy ez az emulátor miatt van?

A texturakezelese ilyen volt meg anno a konzoloknak.Saturn is ilyen.Elso gen3d