Hirdetés

2010. március 17., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  PS2 emulator

(#851) atesz1234 válasza atesz1234 (#849) üzenetére

atesz1234
(újonc)

Nem. pcsx2 0.9.6-os van nekem.

[ Szerkesztve ]

(#852) Dominiator válasza atesz1234 (#851) üzenetére

Dominiator
(kvázi-tag)

próbáld meg ezt : PCSX2 Beta 1888

Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Gigabyte GTX280,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT

(#853) atesz1234 válasza Dominiator (#852) üzenetére

atesz1234
(újonc)

Jó. Köszi szépen.

(#854) atesz1234 válasza atesz1234 (#853) üzenetére

atesz1234
(újonc)

Bocs ez nem jött be. Nincs más ötleted?

(#855) szilchi

szilchi
(őstag)

Üdv.Megpróbáltam beüzemelni a PS2 emulátort (PCSX2-1888 verzió),mert szeretttem volna játszani a GTA:Liberty City Story-val.Régen PSP-n kezdtem el játszani,de nem tudtam befejezni :( .Plugint nem szedtem még le hozzá,a játék usa-ntsc verzió és van azt hiszem 1.6-os USA bios hozzá.Legalábbis azzal próbáltam.Ja meg egy 2.0-s Európaival.De mindegyiknél ugyan ott áll le a program.Elindítom az iso-t,jönnek a Rockstar logok majd a Grand Theft Auto felirat és itt összeomlik a program.Grafikánál a GSDX 1873 (SSE2) van kiválasztva.Kicsit átböngészve a topikot láttam ilyen kompatibilitási listát,vagy mi a szössz :) ,hogy mi indul el és mi nem.Azon lista szerint a GTA:LCS NTSC verzió játszható.Mit kellene megszereznem,hogy működjön?Köszönöm a segítséget :R

Honda V4 Power

(#856) mad1 válasza szilchi (#855) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Legfrissebb directxel nezd meg sztem.

(#857) szilchi válasza mad1 (#856) üzenetére

szilchi
(őstag)

Kössz a választ.Leszedtem a 2010/02-es DX-et,de ugyan az maradt :( .Itt egy screen a hibárólGTA:LCS.Ja és NTSC verziós játékhoz USA vagy EU bios kell?Gondolom USA,nem?

Itt vannak a beállításaim:Config

[ Szerkesztve ]

Honda V4 Power

(#858) mad1 válasza szilchi (#857) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

1888at en nem probaltam talan masikkal nezd meg.
A bios ma mar mind1,regebbi verziokon volt csak gond,de a configban lehet valtoztatni ha mar megvannak a biosok.

(#859) szilchi válasza szilchi (#857) üzenetére

szilchi
(őstag)

Graphics plugin:GSDX 0.1.10 SVN 852
Sound Plugin: P.E.Op.S. SPU2 1.9.0

Ezekkel továbbmegy az intró.De nem reagált a billentyűzetre,pedig elvileg bekonfiguráltam a PAD1-re.Meg most megy a kezdő video,amikor a főhősünk megérkezik a busszal,a frame rate olyan 9 fps.Lehet mert csak alapon megy a proci?Meg mintha nem lenne hang :F

[ Szerkesztve ]

Honda V4 Power

(#860) szilchi válasza mad1 (#858) üzenetére

szilchi
(őstag)

Néztem a 390_PPr150_PCSX2 verzióval is,azzal elindul,de iszonyat döcögve.Pedig amit írtam plugineket,azokat ezzel a emu verzióval karöltve használták többen a neten és nekik ment így a játék.Apropó.Két sikeres indítás után,a beállításokat meghagyva,most megint nem indul el,megint ugyan ott áll le. :O

Honda V4 Power

(#861) szilchi válasza szilchi (#860) üzenetére

szilchi
(őstag)

Grrr...lehet inkább beszerzek egy olcsó PS2-t :K .Ez nekem nem akar összejönni :(

Honda V4 Power

(#862) szilchi válasza szilchi (#861) üzenetére

szilchi
(őstag)

Meg is van a PS2 :K .Majd megveszem a játékot valahol olcsón. :D

Honda V4 Power

(#863) Aggregátor

Aggregátor
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Help!
PCSX2 0.9.6-al működik valakinek a Gran Turismo 4?

-=Maximum Speed=-

(#864) Viktor77 válasza Aggregátor (#863) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Működni működik, de játszhatatlanul szaggat.

"Ja és csak idézném a tesztelő barátunkat "itthoni hálózatom ugyanis MAC-szűréssel van védve" és akkor ne is beszéljünk megint részrehajlásról!" by OmenHU

(#865) Aggregátor válasza Viktor77 (#864) üzenetére

Aggregátor
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam nem csak hogy akad, de bugos is. Viszont a menü az szépen megy.
A kompatibilitási oldalon két GT4-t ír játszhatóra, szerintem az enyém nem ilyen, mert ez PAL.

Title - Serial - Region - Console - Status - Version
Gran Turismo 4 - SCPS 17001 - J - PS2 - Playable - 0.9.6
Gran Turismo 4 - SCUS 97328 - U - PS2 - Playable - 0.9.7

A többi ingame, szóval csak a menüben lehet mászkálni.

szerk.: ezt most találtam, érdekes lehet:
Gran Turismo 4 (NTSC) is playable. [HOWTO] Best config to enjoy it.

[ Szerkesztve ]

-=Maximum Speed=-

(#866) Viktor77 válasza Aggregátor (#865) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Igen, ez a link nekem is megvan. Sajnos igazából nem sokat ér, mert gépe válogatja a beállításokat.

Viszont ha jól emlékszem muszáj NTSC verzió, mert csak ott lehet játékon belül 720p-s (vagy 480p-s, már nem emlékszem, de az európai változatban ilyen nincs) felbontást választani, ami kell a hibamentes futáshoz.

Olvass kicsit vissza, többen is írtunk már beállításokat a játékhoz, én is.

MOD: a #614-es hsz-ben csináltam képet, én addig jutottam vele. Sajnos a 39fps semmit nem jelent, mert a folyamatos futáshoz 60 kell. Így olyan, mintha a folyamatos futáshoz kellő 25fps-ből nekem alig több mint a fele lenne. Így meg szaggat, de nagyon. Azóta van PS2-m, így nem foglalkoztam az emuval, de érdemes mindig a legújabb SVN verziókat kipróbálni, azok szinte naponta frissülnek.

[ Szerkesztve ]

"Ja és csak idézném a tesztelő barátunkat "itthoni hálózatom ugyanis MAC-szűréssel van védve" és akkor ne is beszéljünk megint részrehajlásról!" by OmenHU

(#867) Aggregátor válasza Viktor77 (#866) üzenetére

Aggregátor
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Visszaolvastam vagy 200 hsz-t, sok mindent nem találtam a GT-ről :F
Mindegy hamarosan meglesz az NTSC verzió, azt is kipróbálom majd.

Ez a PCSX kihasználja a 4 magos procikat is?
A 0.9.6-t vagy a legújabb beta-t használjam?

-=Maximum Speed=-

(#868) Aggregátor válasza Aggregátor (#867) üzenetére

Aggregátor
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eltartott egy kis ideig, de végre megy gond és bug nélkül a GT4. Viszont nincs az a feeling mint 5 évvel ezelőtt a TV előtt ülve :O A legújabb beta-t raktam fel.
A beállításaim, hátha valakinek hasznos: [1] [2] [3][4] [5]
A többi maradt default.

Van itt pár 100%-os mentés a játékhoz, de hogyan tudnám én ezt megetetni a PCSX2-vel? :F

-=Maximum Speed=-

(#869) Viktor77 válasza Aggregátor (#868) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Nem egyszerűen bemásolod a memkártya mappájába?

(#870) Aggregátor válasza Viktor77 (#869) üzenetére

Aggregátor
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem próbáltam, mert ahhoz .PS2 kiterjesztés kell, ezek meg nem azok.

-=Maximum Speed=-

(#871) Rebell

Rebell
(tag)

A GOD of War 2höz milyen Plugin kell, hogy fusson?
A játékok elindulnak, de megakadnak elég gyakran, pedig 59 és 62 FPS em van? (döcög)
Valami ötlet?

Mik a jó beállitások? Speed Hacket kivettem, mert avval játszhatatlan minden.darabos a kép és a hang 0.9.6 van fent

(#872) mad1 válasza Rebell (#871) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

God of Warhoz már nem kell semmi fix plugin régebben kellett hozzá de már nem kell mert ahogy már irtam is a legujabb GSDX 1285 pluginnal már müxik mindkét verzió a God of Warból az NTSC és a PAL is egyaránt ! A GSDX 1285 már tartalmazza azt a javitást ami a GOW Pal verziójához kellett !

(#873) Rebell válasza mad1 (#872) üzenetére

Rebell
(tag)

THX.

Meglesem. :R

valami ötlet hogyne akadjon a Game? a hang az okés

(#874) Stig20

Stig20
(kvázi-tag)

Helló!
Ma kipróbáltam a PCSX2-őt, hátha tudok a játszani Gran Turismo 4-el, de sajnos akárhogy állítom be, az van, hogy mikor vezetni kell ilyen lesz, vagyis nem látni semmit. De ha pl. versenynél nem a spec-a-t hanem a b-t választom, akkor szépen látom ahogy megy az autó, teljesen jól megy, csak akkor jelentkezik ha én szeretném vezetni...
Kipróbáltam a béta verzióval is, ugyanaz az eredmény.
Én azt vártam, hogy max majd tetűlassú lesz, de ezt nem hogy megy, csak akkor nem ha én akarok vezetni. :D
Ha tud erre valaki megoldást, kérem jelezze.
Szerk: Jah és persze NTSC-s verzió van meg a GT4-ből.

[ Szerkesztve ]

Nem írok alá semmit...

(#875) Viktor77 válasza Stig20 (#874) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

A Brightness-t vedd vissza 3-mal, játékon belül. Asszem így lesz 0-n.

Ja, és a video options-ben válaszd a 480p-s felbontást. Bár, ez nem biztos, hogy feltétlenül kell.

[ Szerkesztve ]

(#876) Stig20 válasza Viktor77 (#875) üzenetére

Stig20
(kvázi-tag)

Nagyon szépen köszönöm! :)
A brightness-t kellett visszavenni.

Nem írok alá semmit...

(#877) Stig20 válasza Stig20 (#876) üzenetére

Stig20
(kvázi-tag)

Egy kis kiegészítés: a 480p-t is be kell állítani, különben befagy az emulátor mielőtt elkezdődne a futam.
Így mostmár tényleg megy, csak néhol igencsak lassú, de nem ért meglepetésként.

Nem írok alá semmit...

(#878) Dave1991

Dave1991
(újonc)

Valaki tudna tanácsot adni milyen beállításokat használjak a Fifa Street 2-höz, hogy jól menjen? Eddig csak textúrahibásan, akadozó hanggal, nem jó irányítással sikerült elindítanom.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  PS2 emulator
Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.