Nem. pcsx2 0.9.6-os van nekem.
[ Szerkesztve ]

Nem. pcsx2 0.9.6-os van nekem.
[ Szerkesztve ]

próbáld meg ezt : PCSX2 Beta 1888
Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Gigabyte GTX280,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT

Jó. Köszi szépen.

Bocs ez nem jött be. Nincs más ötleted?

Üdv.Megpróbáltam beüzemelni a PS2 emulátort (PCSX2-1888 verzió),mert szeretttem volna játszani a GTA:Liberty City Story-val.Régen PSP-n kezdtem el játszani,de nem tudtam befejezni
.Plugint nem szedtem még le hozzá,a játék usa-ntsc verzió és van azt hiszem 1.6-os USA bios hozzá.Legalábbis azzal próbáltam.Ja meg egy 2.0-s Európaival.De mindegyiknél ugyan ott áll le a program.Elindítom az iso-t,jönnek a Rockstar logok majd a Grand Theft Auto felirat és itt összeomlik a program.Grafikánál a GSDX 1873 (SSE2) van kiválasztva.Kicsit átböngészve a topikot láttam ilyen kompatibilitási listát,vagy mi a szössz
,hogy mi indul el és mi nem.Azon lista szerint a GTA:LCS NTSC verzió játszható.Mit kellene megszereznem,hogy működjön?Köszönöm a segítséget 
Honda V4 Power

Legfrissebb directxel nezd meg sztem.

1888at en nem probaltam talan masikkal nezd meg.
A bios ma mar mind1,regebbi verziokon volt csak gond,de a configban lehet valtoztatni ha mar megvannak a biosok.

Graphics plugin:GSDX 0.1.10 SVN 852
Sound Plugin: P.E.Op.S. SPU2 1.9.0
Ezekkel továbbmegy az intró.De nem reagált a billentyűzetre,pedig elvileg bekonfiguráltam a PAD1-re.Meg most megy a kezdő video,amikor a főhősünk megérkezik a busszal,a frame rate olyan 9 fps.Lehet mert csak alapon megy a proci?Meg mintha nem lenne hang 
[ Szerkesztve ]
Honda V4 Power

Néztem a 390_PPr150_PCSX2 verzióval is,azzal elindul,de iszonyat döcögve.Pedig amit írtam plugineket,azokat ezzel a emu verzióval karöltve használták többen a neten és nekik ment így a játék.Apropó.Két sikeres indítás után,a beállításokat meghagyva,most megint nem indul el,megint ugyan ott áll le. 
Honda V4 Power

Grrr...lehet inkább beszerzek egy olcsó PS2-t
.Ez nekem nem akar összejönni 
Honda V4 Power

Meg is van a PS2
.Majd megveszem a játékot valahol olcsón. 
Honda V4 Power
Help!
PCSX2 0.9.6-al működik valakinek a Gran Turismo 4?
-=Maximum Speed=-

Működni működik, de játszhatatlanul szaggat.
"Ja és csak idézném a tesztelő barátunkat "itthoni hálózatom ugyanis MAC-szűréssel van védve" és akkor ne is beszéljünk megint részrehajlásról!" by OmenHU
Nálam nem csak hogy akad, de bugos is. Viszont a menü az szépen megy.
A kompatibilitási oldalon két GT4-t ír játszhatóra, szerintem az enyém nem ilyen, mert ez PAL.
Title - Serial - Region - Console - Status - Version
Gran Turismo 4 - SCPS 17001 - J - PS2 - Playable - 0.9.6
Gran Turismo 4 - SCUS 97328 - U - PS2 - Playable - 0.9.7
A többi ingame, szóval csak a menüben lehet mászkálni.
szerk.: ezt most találtam, érdekes lehet:
Gran Turismo 4 (NTSC) is playable. [HOWTO] Best config to enjoy it.
[ Szerkesztve ]
-=Maximum Speed=-

Igen, ez a link nekem is megvan. Sajnos igazából nem sokat ér, mert gépe válogatja a beállításokat.
Viszont ha jól emlékszem muszáj NTSC verzió, mert csak ott lehet játékon belül 720p-s (vagy 480p-s, már nem emlékszem, de az európai változatban ilyen nincs) felbontást választani, ami kell a hibamentes futáshoz.
Olvass kicsit vissza, többen is írtunk már beállításokat a játékhoz, én is.
MOD: a #614-es hsz-ben csináltam képet, én addig jutottam vele. Sajnos a 39fps semmit nem jelent, mert a folyamatos futáshoz 60 kell. Így olyan, mintha a folyamatos futáshoz kellő 25fps-ből nekem alig több mint a fele lenne. Így meg szaggat, de nagyon. Azóta van PS2-m, így nem foglalkoztam az emuval, de érdemes mindig a legújabb SVN verziókat kipróbálni, azok szinte naponta frissülnek.
[ Szerkesztve ]
"Ja és csak idézném a tesztelő barátunkat "itthoni hálózatom ugyanis MAC-szűréssel van védve" és akkor ne is beszéljünk megint részrehajlásról!" by OmenHU
Visszaolvastam vagy 200 hsz-t, sok mindent nem találtam a GT-ről 
Mindegy hamarosan meglesz az NTSC verzió, azt is kipróbálom majd.
Ez a PCSX kihasználja a 4 magos procikat is?
A 0.9.6-t vagy a legújabb beta-t használjam?
-=Maximum Speed=-
(#868) Aggregátor válasza Aggregátor (#867) üzenetére
Eltartott egy kis ideig, de végre megy gond és bug nélkül a GT4. Viszont nincs az a feeling mint 5 évvel ezelőtt a TV előtt ülve
A legújabb beta-t raktam fel.
A beállításaim, hátha valakinek hasznos: [1] [2] [3][4] [5]
A többi maradt default.
Van itt pár 100%-os mentés a játékhoz, de hogyan tudnám én ezt megetetni a PCSX2-vel? 
-=Maximum Speed=-

Nem egyszerűen bemásolod a memkártya mappájába?
Nem próbáltam, mert ahhoz .PS2 kiterjesztés kell, ezek meg nem azok.
-=Maximum Speed=-

A GOD of War 2höz milyen Plugin kell, hogy fusson?
A játékok elindulnak, de megakadnak elég gyakran, pedig 59 és 62 FPS em van? (döcög)
Valami ötlet?
Mik a jó beállitások? Speed Hacket kivettem, mert avval játszhatatlan minden.darabos a kép és a hang 0.9.6 van fent

God of Warhoz már nem kell semmi fix plugin régebben kellett hozzá de már nem kell mert ahogy már irtam is a legujabb GSDX 1285 pluginnal már müxik mindkét verzió a God of Warból az NTSC és a PAL is egyaránt ! A GSDX 1285 már tartalmazza azt a javitást ami a GOW Pal verziójához kellett !

THX.
Meglesem. 
valami ötlet hogyne akadjon a Game? a hang az okés

Helló!
Ma kipróbáltam a PCSX2-őt, hátha tudok a játszani Gran Turismo 4-el, de sajnos akárhogy állítom be, az van, hogy mikor vezetni kell ilyen lesz, vagyis nem látni semmit. De ha pl. versenynél nem a spec-a-t hanem a b-t választom, akkor szépen látom ahogy megy az autó, teljesen jól megy, csak akkor jelentkezik ha én szeretném vezetni...
Kipróbáltam a béta verzióval is, ugyanaz az eredmény.
Én azt vártam, hogy max majd tetűlassú lesz, de ezt nem hogy megy, csak akkor nem ha én akarok vezetni. 
Ha tud erre valaki megoldást, kérem jelezze.
Szerk: Jah és persze NTSC-s verzió van meg a GT4-ből.
[ Szerkesztve ]
Nem írok alá semmit...

A Brightness-t vedd vissza 3-mal, játékon belül. Asszem így lesz 0-n.
Ja, és a video options-ben válaszd a 480p-s felbontást. Bár, ez nem biztos, hogy feltétlenül kell.
[ Szerkesztve ]

Nagyon szépen köszönöm! 
A brightness-t kellett visszavenni.
Nem írok alá semmit...

Egy kis kiegészítés: a 480p-t is be kell állítani, különben befagy az emulátor mielőtt elkezdődne a futam.
Így mostmár tényleg megy, csak néhol igencsak lassú, de nem ért meglepetésként.
Nem írok alá semmit...