Mit a pc-felismer az emu is.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66

Mit a pc-felismer az emu is.

Szerintem ha a windows felismeri,és/vagy van hozzá működő driver,akkor bármelyikkel menni fog,de a vibráció az más tészta,az csak akkor fog menni ha a gyári driverben be tudod állítani.
Nekem Logitech Rumblepad 2 van,a win felismeri mindegyik gombját,meg a joyokat,de csak akkor megy a vibrálás,ha a gyárit is felrakom hozzá.
http://www.youtube.com/watch?v=MF_i2xSc8CM Én értem tündérke,de a kívánság,az kívánság.Szóval térdelj le szépen.

hi!
Azt tudja valaki hogy miért nem ismeri fel a procimat Amd X4200+ ami elvileg tudja az sse 3-at.[link]
a válaszokat köszönöm
''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''

Azt esetleg tudja valaki hogy a Test Drive : Eve of destruction játszható-e már valamelyik emulátorral?
[ Szerkesztve ]

Mert te a 3 S-es plugint akarod kiválasztani, amit nem tud a procid. A tied csak a 2 S-eset tudja. SSE3 és SSSE3 nem ugyanaz.
Bazinga!

köszönöm a felvilágosítást
''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
Sziasztok.Párszor már probálkoztam kedvenc játékaim futtatásán pc-n de mindig falba ütköztem.
A Gran turismo3-4-et már tudom valahogy futattni viszonylag jó mínőségben pc-n? Ha igen és használja valaki letudja írni milyen pluginokkal?köszi

A 3-at igen (erről csináltam is videót), a 4-hez még mindig nagyon erős gép kell.
Mondjuk az sokat segítene, ha kitöltenéd az adatlapod, vagy leírnád a konfigod.
Bazinga!
Core i7 820qm
6gigaram
HD5650.
Szerintem azért ez csak megbirkozik vele

Ahogy írtam. A 4-hez kevés lesz, de a 3-mal fogsz tudni játszani.
Bazinga!
Publikus esetleg milyen pluginokkal készítetted?

Semmi extra plugint nem használok. Azzal csináltam ami a letöltött emulátorral érkezik. Speedhack-ek (majdnem) mind maxon, ennyi.
Bazinga!
0.9.7-est használod, régen én azzal probálkoztam 

Azon már egy kicsit túlhaladtunk. Innen (ez az első hsz-ben is benne van) szedem le mindig a legújabbat.
Bazinga!
Na most jutottam odáig hogy van időm vele foglalkozni, a beállítosokba a felbontást gondolom célszerű állítani esetleg mást érdemes?

Én csak egy Athlon X2 3600+ játszok, de egy nem túl hardverigényes játék pl Mortal Kombat - Deception kifekteti. Kicsit lassú natív felbontásban (élvezhető szint), ha lejebb veszem jó.
[ Szerkesztve ]
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Sziasztok van egy i5 2500k-s procim mellé 8gb ram(ha meg kellene adni még valamit akkor azt légyszíves írjátok) ezzel van "esélyem" külön videókártya nélkül működésre bírni pl a 24 játékot?válaszotokat előre is köszönöm!

Ki kell próbálni. Ingyen van az emu is meg a játék is (ha kölcsönkéred
)

Most időközben kipróbáltam elindult a játék elején jól ment de konkrétan a játék részénél kemény 10fps/s-ot produkált. Esetleg ezekre a kompnensekre van valami olyan driver ami "kihozza a maximumot" belőle(bár van egy sejtésem, hogy külön videokártya nélkül esélytelen.

Video Igaz ez csak I3 de azért az I5 nek vinni kéne évezhető szinten a játékokat. Mivel abban valamivel erősebb a "vga" is.

Egy erős videokártya sokat segíthetne,az enyémet az emu képes 40% feletti kihasználtsággal is gyorsítani.
Bár ha I5-öd van,érdemes a legújabb verziókkal is kipróbálni,a speedhacket bőven adagolni,meg ugyanitt kijelölni az MTVU ablakot is,meg a többit is.
Ha tudsz, a procinak is adhatsz bőven + MHz-t,a 2500k-nak bírnia kellene.
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=MF_i2xSc8CM Én értem tündérke,de a kívánság,az kívánság.Szóval térdelj le szépen.

Sziasztok!
Core13as, 3giga ramos, HD5470es Dell Inspiron N 5010es lapira érdemes feltenni a PCSX2-t, vagy inkább hagyjam.Nem diavetítést szeretnék látni

Jim

SZiasztok.
Az én személyes véleményem az,hogy próbáld ki.
A Pcsx2 szereti a többmagos procikat(kihasználja a 2 mag felettieket is,a tied ugye virtuálisan 4 magos? 2+2 ht?).
Tégy vele egy próbát,töltsd le a legújabbat,[link],ha kezdő vagy a témában az első hsz-ban van linkelve használati útmutató,ha lassú a játék használd a sebességgyorsítókat(speedhack),meg magyar nyelvű az utóbbi időkben kiadott verziók.

Bár csak a PS3 emu járna már itt, sajna alig foglalkoznak vele.

Ja az a sok kamu videó a jútyubon,ha az mind igaz lenne már nem itt lennénk,sajnos a rpcs3 még elég kezdő,de pár év múlva lehet hogy menni fog.
A pcsx2-nek mennyi év kellett míg eddig elért,7év?

Hát nem tudom én 3-4 éve próbáltam ki elsőnek de akkor még 1 magos celeronom volt azon meg nem igazán ment
De állítólag van hivatalos PS3 emu, amit a sony csinál de rendkívül zárkörű teszt. sg-n írja pár ember hogy müxik de eszük ágában nincs belinkelni semmit róla. Jelentkezni is lehet a sony nál de állítólag nagyon nagy a titoktartás, gépfigyelés van ilyenek:S Ja és csak OSX en megy 8 magos procin és hasonló.
[ Szerkesztve ]

Valaminek lennie kell,a fejlesztést ki kell próbálni(vagy lehet hogy megírtak egy programsort,a kód ment a lemeznyomdába,a lemez a tesztgépbe,és vagy jó vagy nem
,de szerintem ez a módszer nemigazán idő/pénzbarát
).
Az hogy 8 vagy többmagos a gép,nem meglepő,Ja tényleg,ha a teljesítmény a lényeg miért nem a mostani vga-ra írnak emut,egy középkategóriás kártya számítási teljesítménye sokkal több,mint egy csúcskategóriás cpu teljesítménye,nem?
A vga-m 907.2GFlops,a cpu-m meg 50 GFlops-ot tud,melyik a több és mennyivel?
Egy hozzáértő programozó talán tudna erre válaszolni.
Tényleg Nóbel díjat annak aki megírja a ps3 emut,amin gond nélkül mennek a játékok(aki tudja érti mire mondom).
[ Szerkesztve ]