Hirdetés

2010. február 9., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  PS2 emulator

(#801) mad1 válasza Sh4rKy (#800) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Ez engem annyira nem erint,bar megneznem magas felbontason.

(#802) Sh4rKy

Sh4rKy
(senior tag)
LOGOUT blog

éngem a felbontás nem érdekelne, csak örülnék ha már lenne valami normális autós is amin tudok gépen játszani Live for speed-en kívűl...

Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

(#803) mad1 válasza Sh4rKy (#802) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Itt aproban mar lattam 14k ert ps2 ot. ;)

(#804) Sh4rKy válasza mad1 (#803) üzenetére

Sh4rKy
(senior tag)
LOGOUT blog

egy játék miatt nem fogok ps2-t venni :DDD
ezért működhetne emulátorral :K

Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...

(#805) mad1 válasza Sh4rKy (#804) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Igen megertem,viszont amiota van a pcsx2,hiaba az eddigi pluginprobalkozasok,nem futtatja rendessen.Elvileg a 4.resz jappan verzioja fut.Pcsx2.net en van 1 compatible list.Ott irja hogy mi a szitu.

(#806) Easyvas

Easyvas
(újonc)

Dragon Ball Budokai Tenkaichi 3 17-25 fps-el megy harc közben, a játék menüben eléri a 40-50 fps-t is. Ha jól tudom akkor, ha pc-n 60fps olyan mint ha a ps2 100 fps-el menne, ezért ne ijedjünk meg, ilyen kevés fps-el is élvezhető a játék.
http://kepfeltoltes.hu/090912/pcsx2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[ Szerkesztve ]

(#807) Easyvas

Easyvas
(újonc)

Hehe;)
Kicsit nézelődtem és láttam, hogy van hozzá speed hack ami növeli az fps-t.
Letöltöttem és mikor azzal inditom a játékot a beállitásoknál található a speed hack menü ahol be kell kapcsolni az összes hacket ami ott található és jelentősen megnövekszik az fps. Amint a képen is látható nem 60fps a 100%, hanem az 50 fps, sry...;)
http://kepfeltoltes.hu/090913/dbbt3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(#808) Dictator^

Dictator^
(őstag)

mért van az, hogy game közbe 40fps , és mégis akadok?

config az adatlapomon. akármilyen graphics beállitással nyomom is szar.

1285 es 890 gsdx.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#809) Black-core

Black-core
(tag)

Játszik valaki a vice city stories el? És működik neki rendesen?Mert én valahogy nem tudom beállítani hogy folyamatos legyen :W Ha valakinél működik rendesen akkor pls írja meg a beállításait.Köszi :R

Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk afelett, amik lettünk

(#810) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Mindkettotoknek ajanlom a cpu beallitasokban a speed hack et.

(#811) Black-core válasza mad1 (#810) üzenetére

Black-core
(tag)

Kiprobáltam speed hackel azzal jó lenne mert az fps végig megvan,szinte egyszer sem megy 100% alá de viszont ilyen a kép :W Vmi ötlet?

[ Szerkesztve ]

Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk afelett, amik lettünk

(#812) Black-core

Black-core
(tag)

Bocsi az előzőhöz nem sikerült a képet mellékelnem! Tehát a kép:[itt]

(#813) mad1 válasza Black-core (#812) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

God of war ezzel megy elvileg:Gsdx 1076 plugin
mivel nekem is ilyen volt a gow igy lehet hogy jo hozza.

(#814) Black-core válasza mad1 (#813) üzenetére

Black-core
(tag)

Aha köszi valamivel jobb,de nincs olyan oldal ahol leírják,hogy melyik játékhoz melyik bios/plugin.stb kell? :R

(#815) BurgerM

BurgerM
(újonc)

Sziasztok!

Óriási Gran turismo őrült vagyok!:) a napokban sikerült működő psx emut találnom GT2-vel:) gyönyörűen megy:) Segítenétek abban, hogy ehhez az emuhoz hol találok GT3-at vagy ne adj isten GT4-et? Mert nekem van egy letöltött PS2-re való, de azt vmiért nem akarja.

BurgerM

(#816) mad1 válasza BurgerM (#815) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Sajnos a gt k re meg nem szuletett megoldas. :(

(#817) mad1 válasza mad1 (#816) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Eddig...Elvileg itt jorol beszelnek...4.hozzaszolasban

(#818) Dictator^ válasza mad1 (#810) üzenetére

Dictator^
(őstag)

be van kapcsolva, és semmi.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#819) ,,no name"

,,no name"
(senior tag)
LOGOUT blog

Már órák óta játszadozok ezzel a ps2 umlátoral de nem engedelmeskedik, a MotorStorm Arctic Edge akarnám rajta futatni, de akárhány plugint kiprobáltam nem megy. :((

http://www.forum.onlinepcszerviz.info/ Ahol szabadon kérdezhet!

(#820) $p@rr0w

$p@rr0w
(senior tag)

Üdv! Def Jam Fight For NY.ot próbálta valaki? Ha igen, mik az ajánlott beállítások?

"People say there is a graffiti problem. The only problem with graffiti is that there isn’t enough of it."

(#821) olbaidhun válasza ,,no name" (#819) üzenetére

olbaidhun
(tag)
LOGOUT blog

Hi nem hiszem, h ennyire új játék el fog indulni az emun, egyelőre. Várj vele még egy kicsit! És nézz körül itt is support ügyben: pcsx2.net :R

blogomban is foglalkozok a témával!

[ Szerkesztve ]

_______________________________________________________________________ LG KM900 FAQ! ★★ http://logout.hu/cikk/lg_arena_faq_beta1_2 ★★ Arena GYiK! LG ARENA V10P Simply Perfect! ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

(#822) haflac

haflac
(újonc)

Kis help kellene!

Nekem még új ez az emulátoros dolog,viszont van egy csomó ps2 dvd-m(nem eredetik)Leginkább a WRC ill.a Colin szériát szeretném futtatni.Ezek mennek?

(#823) mad1 válasza haflac (#822) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Itt meg tudod nezni.

(#824) zeniwolf

zeniwolf
(újonc)

sziasztok.most próbálkoztam elöször az emulátorral.ps1-es jól fut de a 2-es nem igazán. feltettem a 0.9.6 verziót és inditásnál mindig valami dirktx-et keres amit nem talál ezért leál. a gépemen direktx 9c van.mi lehet a baj hogy nem indu el. a gépem intel dual 2.7 nvidia gforce 9600gt 512mb 3gb ram.segitségeteket előre is köszi.

(#825) Viktor77 válasza zeniwolf (#824) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Tedd fel a legújabb DirectX9-et ami augusztusi.

"Ja és csak idézném a tesztelő barátunkat "itthoni hálózatom ugyanis MAC-szűréssel van védve" és akkor ne is beszéljünk megint részrehajlásról!" by OmenHU

(#826) zeniwolf

zeniwolf
(újonc)

köszönöm a választ megpróbálom így. vannak további kérdéseim. a pcsx.net adatbázisban mit jelentenek a szinek és az adott játék csak azon a verzión fut-e ami fel van tüntetve vagy mind fut a 0.9.6-os verzión. és mit jelent az fps és miért fontos.válaszod előre is köszi.

(#827) zeniwolf

zeniwolf
(újonc)

ujjabb kérdés.miért nincs nekem sse 41-em és sse 3-am? nagyon szaggatnak ajátékok és lassuak is mit csináljak? valaki válaszoljon mert a gyerekek rágják a fülemet és már kezdem megbánni hogy felraktam az emut. ja és még valamit ahonnan letöltöttem az emut irta valaki hogy a pluginokat is töltsem le. én letöltöttem valamit amibe vannak pluginok csak nem tudom mit kezdjek velük.bemásoltam az emuba de nem történt semmi.

(#828) Black-core válasza zeniwolf (#827) üzenetére

Black-core
(tag)

Az sse4.1 és az sse3 csak újabb proceszorokon érhető el Valoszinüleg elég régi procid lehet ha ezeket nem támogatja,és valószínűleg ezért is szaggat a játék.Kedvedet nem akarom venni,és nem is tudom,hogy neked milyen procid van,de én a GTA Vice City stories-al vagy 1 hónapot sza...am mire normális sebességet eltudtam érni,egy 3.5 Ghz re húzott Q6600 al.De persze ez semmit nem jelent,mert ez a játéktól függ.Van a beállításokban egy speed hack nevű opcio az sokat segített nekem illetve a game fixes alatt találhato két opcio kipipálása után is jobban futottak a játékok.A plugineket amiket letöltesz értelem szerűen a pcsx2 mappán belül a plugin mappába kell tenni próbálj ki minél többféle plugint és biost. Sok sikert! :R

(#829) Black-core válasza zeniwolf (#826) üzenetére

Black-core
(tag)

Az Fps a Frames Per Second rövidítése jelen esetben,és a másodpercenként megjelenített képkockát jelenti.Átlagos emberi szem 25-30 fps -felfele látja folyamatosnak a filmet vagy akár a játékot.Itt az emunál én se tudom hogy miért de 60 fps kell a teljesen folyamatos játékhoz az a 100% :R

(#833) mad1 válasza csercsajancs (#832) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

328mb ram 32mb videókártya 40gb vinyo
Csak szolok hogy ezen a gyenge gepen az eletben nem fog normalisan futni az emu...Sajna :(

(#836) Black-core válasza csercsajancs (#835) üzenetére

Black-core
(tag)

Emlékeim szerint ahhoz a játékhoz nem kell nagyon erős gép.Ismerősömnek p4 3ghz 1gbram és 7600gs-ével már majdnem rendesen futott. :R

(#840) tzsolesz

tzsolesz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szisztok, az miért van, hogy kivétel nélkül egyik játék sem indul el a PCSX2 0.9.6-os emuval? Régebbivel sem.

plugins valószínű a legújabb, és BIOS is (europa 2004)

Elkezd pörögni lefelé a parancssorban egy csomó block beolvasás, de a végén mindig az fogad, hogy lemez nem megfelelő vagy mi.

Sikerült már valakinek működésre bírnia egy emulátort is? Mert nekem régen a Final Fantasy 10-et sikerült elindítanom, de azóta sem indul az sem, és más sem.

Ha túl kényes a kérdés, akkor jöhet priviben is ám. :K

[ Szerkesztve ]

18000Ft értékű (36x500Ft) Sodexo melegétkeztetési utalvány eladó: 15K-ért. Írj privit ha érdekel.

(#841) tzsolesz válasza tzsolesz (#840) üzenetére

tzsolesz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt már valakinek hasonló problémája?

18000Ft értékű (36x500Ft) Sodexo melegétkeztetési utalvány eladó: 15K-ért. Írj privit ha érdekel.

(#842) tzsolesz válasza tzsolesz (#841) üzenetére

tzsolesz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah, most már mennek a játékok. Csak is úgy indulnak, hogy iso-ba fölmásolom őket a gépre.

Ezt mi okozza?

(#843) mad1 válasza tzsolesz (#842) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Azert szokott lenni mert a dvdrol lassan bufferel .Nallam jo pluginnal ugyan futott,de ugy szaggatott min az allat.
Feltettem winyora isoba,es hasitott mint a szel.

(#844) tzsolesz válasza mad1 (#843) üzenetére

tzsolesz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem.

Van valamilyen beállítás, 0.9.6-os PCSX2-re, hogy a Mortal Combat Armageddon minimum 60fps-el hasítson, mert 28-31 fps-nél iszonyú lassú, és a hang is szörnyű?

A legújabb pluginok, és BIOS van mellérendelve.

Egy gépen néztem eddig: E5200@3,2ghz - HD4670 - 2GB 800Mhz DDR2. Ezen elég lassú volt, az összes grafikai pluginnel, és beállítással. Illetve volt amikor már gyors lett volna, de vagy hibával elszállt, vagy a színek lettek invertálva, és ramaty volt a grafika.

Otthon megnézem egy ilyennel délután: E5200@3,5Ghz - HD4850 1GB - 3GB 860Mhz DDR2.

[ Szerkesztve ]

(#845) tzsolesz válasza tzsolesz (#844) üzenetére

tzsolesz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dettó nálam is lassú. Lehet, hogy WIN 7 a baja, még nem tudom, holnap teszek fel egy XP SP3-at és kiderül.

(#846) mad1 válasza tzsolesz (#845) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Ez inkabb prociigenyes mintsem vga.Nekem xp32 en lassabb volt,mint win7 64en.

(#849) atesz1234

atesz1234
(újonc)

Sziasztok.Kérlek segítsen valaki. Elíndítom a pcsx2-tőt, megy a játék minden, de egy idő után leáll és ezt írja ki vtlb miss: addr 0x40 mode 0. Ha valaki tudja, kérem segítsen.

(#850) Dominiator válasza atesz1234 (#849) üzenetére

Dominiator
(kvázi-tag)

A legfrissebb beta verziót szedted le? (PCSX2 Beta 1888)

Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Gigabyte GTX280,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT

(#851) atesz1234 válasza atesz1234 (#849) üzenetére

atesz1234
(újonc)

Nem. pcsx2 0.9.6-os van nekem.

[ Szerkesztve ]

(#852) Dominiator válasza atesz1234 (#851) üzenetére

Dominiator
(kvázi-tag)

próbáld meg ezt : PCSX2 Beta 1888

Raidmax Sirius,Asus P5Q Pro,C2D E8400, Corsair Dominator 2*2GB Kit,Gigabyte GTX280,500GB Samsung,Asus silent square,Logitech G9,Asus 22" TFT

(#853) atesz1234 válasza Dominiator (#852) üzenetére

atesz1234
(újonc)

Jó. Köszi szépen.

(#854) atesz1234 válasza atesz1234 (#853) üzenetére

atesz1234
(újonc)

Bocs ez nem jött be. Nincs más ötleted?

(#855) szilchi

szilchi
(őstag)

Üdv.Megpróbáltam beüzemelni a PS2 emulátort (PCSX2-1888 verzió),mert szeretttem volna játszani a GTA:Liberty City Story-val.Régen PSP-n kezdtem el játszani,de nem tudtam befejezni :( .Plugint nem szedtem még le hozzá,a játék usa-ntsc verzió és van azt hiszem 1.6-os USA bios hozzá.Legalábbis azzal próbáltam.Ja meg egy 2.0-s Európaival.De mindegyiknél ugyan ott áll le a program.Elindítom az iso-t,jönnek a Rockstar logok majd a Grand Theft Auto felirat és itt összeomlik a program.Grafikánál a GSDX 1873 (SSE2) van kiválasztva.Kicsit átböngészve a topikot láttam ilyen kompatibilitási listát,vagy mi a szössz :) ,hogy mi indul el és mi nem.Azon lista szerint a GTA:LCS NTSC verzió játszható.Mit kellene megszereznem,hogy működjön?Köszönöm a segítséget :R

Honda V4 Power

(#856) mad1 válasza szilchi (#855) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Legfrissebb directxel nezd meg sztem.

(#857) szilchi válasza mad1 (#856) üzenetére

szilchi
(őstag)

Kössz a választ.Leszedtem a 2010/02-es DX-et,de ugyan az maradt :( .Itt egy screen a hibárólGTA:LCS.Ja és NTSC verziós játékhoz USA vagy EU bios kell?Gondolom USA,nem?

Itt vannak a beállításaim:Config

[ Szerkesztve ]

Honda V4 Power

(#858) mad1 válasza szilchi (#857) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

1888at en nem probaltam talan masikkal nezd meg.
A bios ma mar mind1,regebbi verziokon volt csak gond,de a configban lehet valtoztatni ha mar megvannak a biosok.

(#859) szilchi válasza szilchi (#857) üzenetére

szilchi
(őstag)

Graphics plugin:GSDX 0.1.10 SVN 852
Sound Plugin: P.E.Op.S. SPU2 1.9.0

Ezekkel továbbmegy az intró.De nem reagált a billentyűzetre,pedig elvileg bekonfiguráltam a PAD1-re.Meg most megy a kezdő video,amikor a főhősünk megérkezik a busszal,a frame rate olyan 9 fps.Lehet mert csak alapon megy a proci?Meg mintha nem lenne hang :F

[ Szerkesztve ]

Honda V4 Power

(#860) szilchi válasza mad1 (#858) üzenetére

szilchi
(őstag)

Néztem a 390_PPr150_PCSX2 verzióval is,azzal elindul,de iszonyat döcögve.Pedig amit írtam plugineket,azokat ezzel a emu verzióval karöltve használták többen a neten és nekik ment így a játék.Apropó.Két sikeres indítás után,a beállításokat meghagyva,most megint nem indul el,megint ugyan ott áll le. :O

Honda V4 Power

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.