Hát igen, a dollár miatt most nem éri meg olyan cuccokra költeni, ami nem létszükség. Így ha egy kicsit ráér. szerintem várj míg tapasztalatok gyűlnek az új Sino és Lion akkukról, illetve mérséklődik a valuta.
Pendrive-ből szvsz egy 8 gigás DTI kingstont éri meg most venni
(#6007) RatSon: hali, nekem is megy 24%-n normálisan a dolog. Biztosan nem volt egyik bájtja sem hibás a biosnak amit felraktál? Érdemes lenne megpróbálni másik partícióról, illetve úgy, hogy mindent kilősz a win-ben, ami fut, hogy csak az alapszolgáltatások maradjanak meg.
(#6011) MTbc: én nem vettem észre változást az akkuidőben normál módban, a turbo mód megléte kikapcsolt állapotban nem szabad hogy befolyásolja ezeket a dolgokat. Viszont a power save módban mennyire hatásos, azt nem mértem
(#6014) dmon: elnézést ha evidensnek tűnik a dolgo, de a wifi driver közül a legújabb van fent?
illetve annak a progjamjával próbáltad beállítani vagy a windows kezeli a wifit.
Nézd meg, hogy mit ír az XP a wireless menüben, ahol a hálózatok szoktak megjelenni.
Ha azt, hogy nem a windows kezeli a hálózatokat, akkor a wifi drivert ki lehet kapcsolni és win zero configolni
[ Szerkesztve ]
° ° ° ° ° ° Eladó fotós cuccok, mobiltok, fólia, stb: http://href.hu/x/h6rp ° ° ° ° ° ° "A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni." Robert Frost