Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  MSI Wind

(#2001) stefanitsr válasza devians (#2000) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

Canon 20d és Canon D60, meg pár objektív, vaku, ilyesmi. Persze nem akarom minden cuccomat folyamatosan cipelni, inkább csak a kisebbek férjenek bele a noti mellett.

RS Type97B, KWA SR10, SLR105 C, JG BAR-10 G, TM Mk23, DE M56A, RK01S, KWA SR12, GE HK416, M56DL - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com

(#2002) devians válasza stefanitsr (#2001) üzenetére

devians
(kvázi-tag)

Elég jó felszerelés. Gratula hozzá. :))

(#2003) adam182 válasza Gabor970 (#1984) üzenetére

adam182
(lelkes újonc)

[link]

bocs, nem olvastam végig, utólag láttam, hogy más is belinkelte

[ Szerkesztve ]

www.freestylefoci.hu www.tarkaret.hu

(#2004) phpmoli válasza Gabor970 (#1988) üzenetére

phpmoli
(tag)

babtabla eredetije 3 ev garanciaval.

[ Szerkesztve ]

(#2005) Gabor970 válasza phpmoli (#2004) üzenetére

Gabor970
(őstag)

Köszi, de mindenképp házi gyártmány kell, mert nem azért vettem a windet, hogy egy sokkal nagyobb akármit rakjak alá. Kell ebből a tartóból egy akkora, amire épp a wind fér el.

Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

(#2006) Hedwig

Hedwig
(kvázi-tag)

Wohhoooooo... Most bootol a kis fekete :C :C :C

"Keep your friends close but your enemies closer." // MSI Wind Empire Black, LG GSA-E50L Black \\

(#2007) reden87 válasza fishbone973 (#1949) üzenetére

reden87
(tag)

bocsi, kicsit lemaradtam és hülyeséget írtam :)

[ Szerkesztve ]

http://reden87.info/ - http://MACvaltoztam.blog.hu/

(#2008) devians válasza Hedwig (#2006) üzenetére

devians
(kvázi-tag)

Hajrá, és gratulálok! :)

Majd próbáld már bele légyszíves a táskádba is, hogy rendesen fekszik benne, nem lötyög?
Mert lehet, hogy én is rendelek egy logitech-et.

[ Szerkesztve ]

(#2009) RatSon válasza kleinguru (#1996) üzenetére

RatSon
(fanatikus tag)

persze, ha töltőröl csinálod akkor nincs gond :) version historyt nem találtam még látszólag semmi nem változott.

Asus P755D-E, i5-760@4000 || MSI Wind U100 2gb || Nexus One, HTC Hero, W910i

(#2010) Hedwig válasza devians (#2008) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Köszönöm! Bele lesz próbálva, mert ma egy kisebb túrára viszem. :D Minden okés eddig vele,Windows Xp home van rajta, úgyhogy szuper!
A wifi drivert azt most rakjam rá, még mielőtt kipróbálnám?

Később még jelentkezem.(holnap vagy holnap után leírom a tapasztalatokat.)

"Keep your friends close but your enemies closer." // MSI Wind Empire Black, LG GSA-E50L Black \\

(#2011) phpmoli válasza Gabor970 (#2005) üzenetére

phpmoli
(tag)

igazad van, veszel egy kis tomorfenyo-lapot 300ft-ert egy tuzepen (en 750-ert vettem kesz polcot aruhazban), levagod szurofuresszel, megcsiszolod, az asszony vesz 100ft-ert negyed negyzetmeter anyagot (en tegnap 500ft-ert vettem 1.4 negyzetmetert) es 900ft-ert 3 csomag babot, meg varrni se feltetlen kell, csak hozzatuzod geppel a tablahoz es kesz is. izles szerint bepacolhatod.

[ Szerkesztve ]

(#2012) reden87 válasza Hedwig (#2010) üzenetére

reden87
(tag)

Végül nem az angol XP volt rajta?

(#2013) SXtheOne válasza RatSon (#2009) üzenetére

SXtheOne
(újonc)

Azt olvastam valahol, hogy így már nem tünedezik el az 1024x768 a listából (ami megjelenik elvileg, miután kikapcsolod a 'Hide modes that this monitor cannot display'-t). Ezen kívül még jó lenne tudni, hogy ezzel működik-e az 1024x768 scaling, amivel nem 'görgetős' lesz ez a felbontás.. Ez egy registry-buhera:
Display1_DownScalingEnabled -et kell 01,00,00,00 -re állítani (hexa, persze), a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ialm\Device0 helyen.
Ha ezután minden váltásra 640x480 jön be, csak vissza kell állítani 00, 00, 00, 00-ra, és kész is. :)
Ha esetleg ki tudod próbálni, írj róla, mert ha megy, belevágok talán én is a BIOS-frissítésbe. Mióta a Gigabyte lapom megszívatott egy alkalommal (konkrétan sikeres frissítés után nem indult el többet, és cserélni kellett az egészet garban), kicsit óvatosabb vagyok ezzel :) Főleg, hogy hiánycikk a Wind..

[ Szerkesztve ]

(#2014) Hedwig válasza reden87 (#2012) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Nem.Bekapcsolásnál felajánlotta, hogy milyen nyelvű legyen. (Cseh,Szlovák,Román, Magyar)
Angol nem volt.

(#2015) devians válasza Hedwig (#2010) üzenetére

devians
(kvázi-tag)

Az Msi oldaláról töltsd le a legújabb wifi drivert, a mostanival ne is foglalkozz.
Csak simán telepítsd fel. Az a működőképes.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1474

(#2016) Hedwig válasza devians (#2015) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Sztem rossz címet adtál meg. Ezt kell letölteni:

[U100 Drivers]

Amit te írtál azt legutoljára 2006-ban frissítették.

[ Szerkesztve ]

(#2017) devians válasza Hedwig (#2016) üzenetére

devians
(kvázi-tag)

szerintem meg amit belinkeltem: ctrl+c, ctrl+v és azt írja, hogy 2008-07-21

Drága, az egész 2 soron húzza mán végig az egeret és úgy ctrl+c, oszt az egészet illessze be... :)

De ugyanaz a link az amit írtál

[ Szerkesztve ]

(#2018) reden87 válasza Hedwig (#2016) üzenetére

reden87
(tag)

Szerintem meg u.azt linkeltétek be :D

(#2019) Hedwig válasza devians (#2017) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Nekem nem ugyanarra mutat..de komolyan! :D És nem vagyok szőke, tudom, hogy kell másolni. :)

(#2020) devians válasza Hedwig (#2019) üzenetére

devians
(kvázi-tag)

3x is kipróbáltam, nekem megy... :))) De látom, hogy nem szőke... ;)

(#2021) rakal2

rakal2
(újonc)

Sziasztok!
A gyorsboltban most a weblap szerint van Empire Black.
A potenciális vevők elriasztására azonban 110000Ft-ra emelték az árát..
(Kereslet/kínálat stb...)

(#2022) SXtheOne válasza rakal2 (#2021) üzenetére

SXtheOne
(újonc)

Elvileg még a User's-ben is van fekete, de ott is rátettek +7.000-et (így 105e).. Mondjuk én még a régi áron vettem hétfőn ;]

[ Szerkesztve ]

(#2023) quby

quby
(senior tag)

itt van az ölemben és máris szerelmes vagyok bele!!!
de nem igazán éretem milyen driver gondrol beszéltek. én bekapcsoltam, mozzányulás nélkül telepitette a wint és minden müxik!! beleértve a wifi-t is!!???
Én tegnap rendeletem a mobilex-nél és már most arrol irok. feketében!! :C :C

[ Szerkesztve ]

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#2024) devians válasza quby (#2023) üzenetére

devians
(kvázi-tag)

biztos ezért hívták vissza a feketéket, hogy új driverrel rakják fel a wifit... :)

(#2025) quby

quby
(senior tag)

Jaaa! és az akksiját kell ennek sokat tölteni elsöre??vagy csak simán töltöm és kész??

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#2026) stefanitsr

stefanitsr
(fanatikus tag)

Gratula az új tulajoknak,

Nekem is ment az eredeti driverrel szépen, igaz nem feszegettem hatósugár-próbálgatással a képességeit. Az itt olvasottaknak köszönhetően tettem fel az újabb drivert, azzal is megy szépen.

RS Type97B, KWA SR10, SLR105 C, JG BAR-10 G, TM Mk23, DE M56A, RK01S, KWA SR12, GE HK416, M56DL - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com

(#2027) stefanitsr válasza quby (#2025) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

Szerintem nem lesz gond ha éjszakára rajta hagyod a töltőn. :)

(#2028) Gergő_ válasza rakal2 (#2021) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

van eee pc 1000h is 120ért én azon gondolkodok de annyi nagyon drága érte,ráadásul az ssd-s változatot várom,de ennyi pénu nagyon sok érte főleg a windért is azis ~500$ alatt jön be kis hazánkba ami 74k :(((

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#2029) Stephen003

Stephen003
(kvázi-tag)

Engem is érdekelne vmi kis tok a Windhez. De nekem vmi olyasmi kéne mint a gyári (kicsi) csak minőségi darab.
Ki mit tud ajánlani? Gondolom egyelőre csak 12 méretben lehet kapni ezeket 10 méretben még nem.

Amúgy nekem van egy Logitech Kinetic Backpack-em de ugye nem hordom mindig abban.
Meg ha nem használom én akkor is be szoktam rakni a tokjába.

Nothing Real

(#2030) TOM956

TOM956
(újonc)

miért hiánycikk még mindig a wind?

két hete tele volt vele a saturn - fehér és pink - , most meg sehol nem lehet kapni?

(#2031) stefanitsr

stefanitsr
(fanatikus tag)

Advent 4211 törésteszt

[ Szerkesztve ]

(#2032) Alukard válasza TOM956 (#2030) üzenetére

Alukard
(senior tag)
LOGOUT blog

az 2 hete volt és jöttek a sáskák, azaz mi :DDD

http://blackworks.org

(#2033) reden87 válasza stefanitsr (#2031) üzenetére

reden87
(tag)

mert olyan jó hogy mindenki veszi & viszi?! xD

(#2034) Alukard válasza stefanitsr (#2031) üzenetére

Alukard
(senior tag)
LOGOUT blog

A törésteszttől kicsit messze van... gyerek lerántotta a töltő mazzagjánál, rá a mélyláda szélére... remélem nálam nem fog ilyen előfordulni...

http://blackworks.org

(#2035) reden87

reden87
(tag)

A Nano veri az Atomot
..alakulnak a dolgok.. :)

(#2036) TOM956 válasza Alukard (#2032) üzenetére

TOM956
(újonc)

bár a notebook.hu feketét raktárról kínál most is - ha tényleg friss a honlapja

(#2037) Erasmus válasza Alukard (#1917) üzenetére

Erasmus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

mi vettünk most kettőt, és mindkettő angol win xp próval jött, azon több tesztprogrammal, köztük a 3dmark 03-mal. a vinyón 3 partíció. egyértelműen bontatlan volt a csomag, az eredeti msi ragasztószalagot előttem vágta át az eladó, tuti a gyárból jöttek ki így ezek a gépek, kicsit kapkodhatnak most. úgy tűnik, a mostani magyar szállítmányban nem kevés ilyen van.

a userek többsége szerintem észre sem fogja venni, és szépen nyomja majd a kalóz windowszal.

(#2038) fishbone973

fishbone973
(újonc)

megvan a megoldás a félretelepített windows javítására! :)

felhívtam a disztribútort, modták, hogy már volt ilyen, a következő a megoldás:

1. külső optiikaiba meghajtót összekötni a Winddel
2. optikaiba betenni a recovery cd-t (nem is dvd, pedig az van ráírva. muhaha)
3. Windet újtraindítani
4. bootolás előt f11-et nyomni, így belépsz a boot menübe
5. kiválasztani a külső optikait bootoláshoz

figyelmeztet, hogy minden adat és beállítás el fog veszni
felajánlja az újraparticionálást is (csak C, C 20/30/40GB, többi D) :)
majd bejön egy windows xp home telepítő.
kb 30-40 perc.

[ Szerkesztve ]

Wind Imperial Black 026HU, LG GSA-E50L / ASUS A8N-E, Athlon64 3800+@2,1GHz, 80GB sata, 3GB DDR400, MSI 6600gt 128MB, dvd-rw, 8 usb, Samsung Syncmaster 914N / LG KM-900 Arena

(#2039) phpmoli válasza fishbone973 (#2038) üzenetére

phpmoli
(tag)

hadd kerdezzem mar meg, hogy ezek szerint ami gyarilag adat a hdd-n van, az mind reprodukalhato, torolheto es kesobb visszaallithato? tehat nem kell backupot csinalni a particiokrol? es itt minden particiora gondolok.

(#2040) fishbone973 válasza phpmoli (#2039) üzenetére

fishbone973
(újonc)

azt írta ki angolul, hogy visszaállítja a gyári beállítást és töröl minden korábbi adatot és beállítást a merevlemezről. gondolom sterilizálni lehet a gépet, ha el akarod adni.
még csak most végzi, úgyhogy a végeredményt még nem látom.
ez a válasz a kérdésedre?

Wind Imperial Black 026HU, LG GSA-E50L / ASUS A8N-E, Athlon64 3800+@2,1GHz, 80GB sata, 3GB DDR400, MSI 6600gt 128MB, dvd-rw, 8 usb, Samsung Syncmaster 914N / LG KM-900 Arena

(#2041) Erasmus válasza phpmoli (#2039) üzenetére

Erasmus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

miért, gyárilag hány partíció van a gépen?

a recovery cd-vel egy automatizált win-telepítés indul el, amely egy adatot kér csak tőled: hány partíciót akarsz a lemezen létrehozni. a többi teljesen automatikus, csak a végén kér usernevet. a win telepítése után a drivereket is felpakolja automatikusan a driver cd-ről.

az alapállapot, amit visszaállítasz, egy szűz windows-installáció, driverekkel, és amúgy tök üres merevlemezzel.

[ Szerkesztve ]

(#2042) stefanitsr válasza Erasmus (#2041) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

Úgy hiszem három, ebből egy recovery partíció, ami windőz alól nem látszik.

Lemezkezelő megmutatta.
1: WINRE 3.91 GB FAT32
2: OS_Install (c:) 39.07 GB NTFS
3: névtelen (d:) 31.55 GB NTFS

Így jött gyárilag.

[ Szerkesztve ]

(#2043) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én is tervezek venni egy kis Wind-et! :)

Anyagminőségről valami tapasztalat?
Nem recseg-ropog?

Ha esetleg valakinek kellene a Wind-hez külső usb-s optikai meghajtós slim házikó nézzen be:

[link]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#2044) balfek

balfek
(tag)

na, ezt már a birodalmi feketéről írom - minden megy rajta aminek kell, szuper a kicsike :)
de
van egy kis problémám - már megint:

a cpu-z azt írja ki, h. ATOM 230, s nem azt h. ATOM n270???

"A hordozható gépekbe az Atom N270 processzort és mellé a 945GSE chipsetet szánják, míg az asztali konfigurációkba a kevesebb energiatakarékossági funkcióval ellátott Atom 230 processzor, illetve a 945GC alaplapi vezérlő kerülhet."
http://prohardver.hu/hir/uj_korszakot_nyit_az_intel_az_olcso_gepek_szegmenseben.html

na, akkor most mivan?

Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...

(#2045) stefanitsr válasza balfek (#2044) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

Ha itt megnézed a specification-nál kiírja rendesen az n270-et...

(#2046) phpmoli válasza stefanitsr (#2042) üzenetére

phpmoli
(tag)

koszi, meg tudnad mondani, hogy mi van rajtuk?
a winre tartalma pontosan egyezik a recoverydvd-vel?

fishbone973: koszi, nem torolni akarom az adatokat, azt inkabb spec torloprogrammal kell. hanem azt szerettem volna tudni, hogy ha az elso bekapcsolaskor egybol bootolom az ubuntut es torlok particiot es felrakom ra, akkor elvesztek-e valamit vagy barmit. hujen fogalmaztam.

(#2047) RatSon válasza SXtheOne (#2013) üzenetére

RatSon
(fanatikus tag)

kipróbáltam, nem megy.

Asus P755D-E, i5-760@4000 || MSI Wind U100 2gb || Nexus One, HTC Hero, W910i

(#2048) Erasmus válasza stefanitsr (#2042) üzenetére

Erasmus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

kösz!

nem tudtam, hogy a "normális" windeken van recovery partíció is. ezeken dvd nélkül is müxik a windows helyreállítása?

egyébként a recovery után ilyen partíció nem marad, csak az(ok), ami(ke)t létrehoztál. nálam ez az egy windowsos partíció, ntfs, 74,53 gb.

(#2049) stefanitsr válasza phpmoli (#2046) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

Ugye első valszeg a win recovery partíc, alapból rejtett nem látszik a tartalma, még nem művészkedtem vele hogy pontosan mit tartalmaz.

A másodikra ment fel a winfos, előre telepített demo és nem demo programokkal, egyebekkel, d: üres volt. Ezekkel kaptam a gépet, így partícionálva. Végülis megfelel az igényeimnek szerintem nem bolygatom.

(#2050) stefanitsr válasza Erasmus (#2048) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

bootkor bedob egy "F3..." üzenetet, f3-at nyomva ha jól emléxem előjönnek a recovery opciók. Mivel nincs problémám a rajta levő anyaggal ezeket a lehetőségeket nem feszegettem.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  MSI Wind
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.