Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZoli90

    csendes tag

    Üdv !
    Van nekem egy CR500-as notim, lassan 1.5 éves lesz. Van valami hibája, de nem tudok rájönni hogy mi. Már több mint fél éve is csinálta, de akkor még csak ritkán, mostanra viszont mikor milyen kedve van. Bekacsolás, indul a Windows..illetve indulna... Szaggat már a Win7 betöltése is. Amíg a HDD-ről (6-7 másodpercenként egy keveset) tölt addig változik a logó, mikor nem tölt, nem, ugyanez bejelentkezéskor és utána is: miest bejön a kurzor, az is szaggat, hiába húzom, mikor a HDD LED világít, arra a fél-1 másodpercre megy a kurzor, aztán megint megáll, kihagy 4-10 másodpercet. Először win hibának gondoltam, teljes format után winxp meg win7 is ezt csinálta (ez volt februárban). 2 hónapja csak a Win7 64 feltéve, hiba megint előjön. Tehát annyi a lényeg, hogy mintha 5 másodpercenként haladna egy kicsit; a BIOS-ban nem tapasztalom a lassulást. Azóta észrevettem már, hogyha indítás után nem pörög fel a DVD meghajtó (ilyenkor a BIOS sem mutatja) akkor tudom hogy nem indul, gyorsan kikapcs, várok legalább 10 másodpercet és megpróbálom újból. Ám ilyenkor sem sikerül mindig.. Van hogy rendesen bekapcsol elsőre, van mikor 5.-jére sikerül. Viszont ha megy rendesen akkor semmi baja nincs, teljesen jól működik. A BIOS a legfrissebb, tavaly augusztusi ha jól emlékszem.
    Nem hiszem hogy driver hiba, mert amikor rendesen megy, semmi gond - másrészt egy éve is csinálta, csak akkor 2-3 hetente egyszer, most meg van hogy naponta eljátssza...

    Kérlek adjatok valami tippet, nem tudom mitévő legyek... beadnám gariba, csak nem tudom mennyi ideig kell nélkülözni, vizsgaidőszakban kellenének a pdf-ek, jegyzetek.
    Meg aztán még visszajön gariból hogy ők nem tapasztaltak semmit :)

    Egyébként garis problémával oda forduljak ahol vettem (online áruház), vagy közvetlen az Albacomphoz (itt Szolnokon a SZÜV a hivatalos partnere az Albának)?

    Előre is köszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák